Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Stærkt Savic bur til små hunde i flere størrelser

Varenummer: Savic Dog residence hundebure
Savic Dog residence hundebure <h2><strong>Galvaniseret Hundebur fra Savic Dog Residence - Til Helt Små Hunde og Op Til Cocker Spaniel Størrelsen - Kan Klappes Helt Sammen På 1 Min. <br /></strong></h2> <p><strong>Hundeburet fra Savic </strong>er et stærkt bur i stål, som både kan bruges til transport i bilen og til <strong>burtræning</strong>, for at lære hunden at opholde sig på små arealer uden at ødelægge sofaer eller andre ting, f.eks. når hunden er alene hjemme. Jo tidligere hunden lærer det, jo bedre. Derved lærer den at bruge buret som sit eget lille hundehus. Det er derfor vigtigt, at hundeburet ikke bruges som straf til hunden, men som et behageligt sted, hvor hunden kan slappe af og sove.</p> <p>Hundeburet er udstyret med hank til at bære det i, og i bunden ligger en stærk plastikbakke, som er nem at tage ud og rengøre. Buret er desuden udstyret med 2 låger.</p> <p>På de 2 mindste på 50 og 61 cm. er der låge i den ene ende og i toppen, mens der på buret på 76 cm. er låge i den ene ende og på den ene langside af buret.</p> <p><strong>Egenskaber for buret:<br /></strong></p> <ul> <li>Fold sammen hundebur</li> <li>Ideel til burtræning og rejser<img style="float: right;" title="Savic hundeudstyr" alt="Køb Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" height="68" width="110" /></li> <li>Let at samle - Du behøver intet værktøj</li> <li>Plastikbakke der er nem at tage ud og rengøre</li> <li>Stærk dør i enden og en dør i siden </li> <li>Beskyttende fødder under buret</li> <li>Lavet i stærkt zink-belagt stål</li> </ul> <p><strong>Dimensioner målt i længde x bredde x højde: </strong></p> <ul> <li><strong>Small:</strong> 50 x 33 x 40 cm. (Har låge i enden og i toppen) Burets vægt er 3.90 kg. Passer til hunde som Chihuahua, Malteser, gravhunde m.fl.</li> <li><strong>Medium:</strong> 61 x 46 x 53 cm. (Har låge i enden og i toppen) Burets vægt er 7 kg. Passer til Fox Terrier, mops m.fl.</li> <li><strong>Large:</strong> 76 x 53 x 61 cm. (Har låge i enden og på den lange side) Burets vægt er 9.40 kg. Passer til f.eks Cocker Spaniel.<strong> </strong></li> </ul> <p>Her kan du se andre produkter til <strong><a title="hundetransport" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport.html">hundetransport</a></strong>.</p> <p>Hvis du søger efter et <strong>bur til burtræning</strong>, anbefaler vi at du først læser denne artikel <a href="//www.petdreams.dk/burtraening-hvalpe-hunde"><strong>burtræning af hvalpe</strong></a> - den dækker alle de nødvendige trin, så træningen bliver en succes.</p> Savic

På lager 

kr. 359,-

* Skal udfyldes

Savic

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Galvaniseret Hundebur fra Savic Dog Residence - Til Helt Små Hunde og Op Til Cocker Spaniel Størrelsen - Kan Klappes Helt Sammen På 1 Min.

Hundeburet fra Savic er et stærkt bur i stål, som både kan bruges til transport i bilen og til burtræning, for at lære hunden at opholde sig på små arealer uden at ødelægge sofaer eller andre ting, f.eks. når hunden er alene hjemme. Jo tidligere hunden lærer det, jo bedre. Derved lærer den at bruge buret som sit eget lille hundehus. Det er derfor vigtigt, at hundeburet ikke bruges som straf til hunden, men som et behageligt sted, hvor hunden kan slappe af og sove.

Hundeburet er udstyret med hank til at bære det i, og i bunden ligger en stærk plastikbakke, som er nem at tage ud og rengøre. Buret er desuden udstyret med 2 låger.

På de 2 mindste på 50 og 61 cm. er der låge i den ene ende og i toppen, mens der på buret på 76 cm. er låge i den ene ende og på den ene langside af buret.

Egenskaber for buret:

 • Fold sammen hundebur
 • Ideel til burtræning og rejserKøb Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk
 • Let at samle - Du behøver intet værktøj
 • Plastikbakke der er nem at tage ud og rengøre
 • Stærk dør i enden og en dør i siden 
 • Beskyttende fødder under buret
 • Lavet i stærkt zink-belagt stål

Dimensioner målt i længde x bredde x højde: 

 • Small: 50 x 33 x 40 cm. (Har låge i enden og i toppen) Burets vægt er 3.90 kg. Passer til hunde som Chihuahua, Malteser, gravhunde m.fl.
 • Medium: 61 x 46 x 53 cm. (Har låge i enden og i toppen) Burets vægt er 7 kg. Passer til Fox Terrier, mops m.fl.
 • Large: 76 x 53 x 61 cm. (Har låge i enden og på den lange side) Burets vægt er 9.40 kg. Passer til f.eks Cocker Spaniel. 

Her kan du se andre produkter til hundetransport.

Hvis du søger efter et bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel burtræning af hvalpe - den dækker alle de nødvendige trin, så træningen bliver en succes.

Anmeldelser

Anmeldelser (16)

 Anmeldt af Grith
Anmeldelse:
Super fint bur, passer perfekt til vores lille gravhundehvalp :) petdreams kan virkelig anbefales! billigt og solidt bur!
 Anmeldt af Ida
Anmeldelse:
Dejlig solidt bur - som vores hund er meget glad for at være i når vi kører i bil.
 Anmeldt af Lars
Anmeldelse:
Købte et sidste år (dec. 2012) til vores Cavalier, vi har lige fået en til og var ikke i tvivl om hvilket bur vi skulle købe anden gang. Det passer perfekt, er let, vi bruger det både inde og i bilen.
 Anmeldt af Søren Madsen
Anmeldelse:
Et perfekt bur med fin plads, solidt fremstillet nemt at folde ud og klappe sammen igen
 Anmeldt af Barbara Kotthaus
Anmeldelse:
Har købt medium hundebur med tilhørende madras, inden vi fik hvalpen, en bichon havanais (havaneser). Da hun kom, tog hun straks buret til sig - nok også, fordi hun er født og har tilbragt de første 8 uger hos kennelen i et lignende, dog større bur.

Har efterfølgende købt et bur mere, magen til det første. Det bruger hun i et andet rum nedenunder i huset.

Burene er super gode, fordi de er lette at samle, luftige og lette at gøre rent. Hunden føler sig helt hjemme i dem, og det er jo det vigtigste.

Skal hunden på ferie hos tante Maria, kan jeg let transportere det i min bil (en sedan, ikke voldsomt med plads).

Kan anbefale buret, hvis man vil gøre det godt for hunden og let for sig sig :-)

 Anmeldt af Melina
Anmeldelse:
Rigtig fin kvalitet, medium passer til min lille D/s gårdhund, men ikke om han vil derind ;)
 Anmeldt af Ulla
Anmeldelse:
Mine 4 Chihauhuaér og min Dværgpincher er glade for burene, de hopper selv ind i hvert sit, når de skal, flere af dem bruger også buret til hyggerum, og Dværhpincheren bruger sit bur til, "at holde de små på afstand" når han ikke orker deres "pølen"

Specielt medium-buret med de to frontlåge-låse, er meget praktisk, hunden forsøger, og kan, med lidt held, åbne den øverste lås.

Det er en meget praktisk ting med plastbakken i bunmden af buret, hvis én af hundene skulle blive dårlig, eller andet, så er buret fantastisk nemt at gøre helt rent.

Venlig hilsen
Duchwaider
 Anmeldt af Dorte
Anmeldelse:
Buret lever helt op til forventningerne. OK at samle (foldes ud) - skal dog lige være obs på at det kan volde lidt besvær at få endesiderne på plads. Der kan samlevejledningen godt være bedre.
 Anmeldt af Jan Andreasen
Anmeldelse:
Vi har købt mellem størrelse bur og det er perfekt til vores dansk/svensk gårdhund. Buret er tilpads stort til at det kan stå på badsædet i vores Maxda, og der stadig er plads til en passager.

Buret er i god kvalitet, meget bedre end et vi købte tidtigere hos Land & Fritid som kostede over det dobbelte.
Det er god gedigent kvalitet til få penge.

Servicen er også helt i top, vi havde buret dagen efter vi havde bestilt..
Jan
 Anmeldt af Klaus-Ulrik
Anmeldelse:
Perfekt forløb med bestilling og forsendelse.
Kvaliteten er som forventet
Buret er accepteret af Alfred (Jack Russel Terrrier).
Er fint anbragt i bilen, Citroen C8
Venlig hilsen, Klaus-Ulrik Christiansen
 Anmeldt af Bertel
Anmeldelse:
Ualmindelig fin kvalitet til prisen. Omhyggelig, hurtig og billig levering.
 Anmeldt af Bo
Anmeldelse:
Pakken er ankommet, pakket ud og indholdet sat op - og taget i besiddelse, det sidste af hunden;-) Vi troede det kunne blive et problem, men da måtten kom i var han interesseret. Det plejer at være emballagen der har hans største interesse, men hund; nu med eget værelse og gulvtæppe og så lige et "kødben", så er det bedre end selv sofaen!

Hvorfor har vi dog ikke gjort det før? Vi har også købt et dækken til og håber han kommer godt over sin første nytårsaften, der også bliver hans ti mdr.'s fødselsdag.
 Anmeldt af Jens
Anmeldelse:
Et stærkt bur, som passer godt til min border terrier.
Buret er meget nemt at samle.
 Anmeldt af Charlotte
Anmeldelse:
Jeg har købt et bur i størrelse medium til min franske bulldog hvalp. Buret er rigeligt stort, men da han kun er 13 uger vil tiden vise, om det bliver ved at være stort nok. Han krøb lige i det - det er bare hans hule.
Kvalitetsmæssigt lever det op til mine forventninger - det virker meget robust. Om jeg vil bruge det i bilen ved jeg endnu ikke, men det handler mere om bilen end buret (lille hatchback, hvor ingenting rigtigt passer).
 Anmeldt af Anni
Anmeldelse:
Hej
Ville bare sige at vi er mere end tilfredse
Jeres service over for os har været perfekt,og vi fik vores vare inden 3 dage,selvom det er dårligt vejr
Og buret som vi købte er for det første BILLIGT og kvaliteten helt i top,og hunden er også glad for det
Så jeg vil i fremtiden anbefale jer til venner og familie
Venlig Hilsen
Anni Osbeck
 Anmeldt af Mona
Anmeldelse:
Jeg købt dette bur til burtræning af min hvalp (franske bulldog) og det virkede rigtigt fint. Tak for jeres artikel om burtræning, det hjalp rigtig meget. Det er en god hjælp til en ny hundeejer som mig.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Stærkt Savic bur til små hunde i flere størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Stærkt Savic bur til små hunde i flere størrelser

4 Vare(r)

per side
 • Fra Anita at 01/05/2013 22.14
  • Hej !

    

   Hvor stort skal buret være ? skal bruge det til burtræning af Cairnterriehvalp, som er 10 uger når jeg får ham.

  • Hej Anita

   Tak for din mail. Jeg vil mene buret på 61 cm i medium er stort nok :)

   Hav en god aften.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Helle at 06/06/2013 18.24
  • Er buret IATA godkendt...

  • Hej Helle

   Tak for din mail. Der er ingen bure i metal, som er IATA godkendt. Der skal du over og se på vores bure i plastik fra Skudo eller Gulliver, de er IATA godkendt til flytransport. De fleste er på denne side:

   https://www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/transporttasker-og-kasser.html?p=2

   MvhKristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra per at 19/05/2016 10.28
  • Hej er i sikker på at str small er stor nok til en standard gravhund

  • Hej Per

    

   Tak for din mail. Hvis din gravhund vejer 6-7 kg, vil den godt kunne være der, men de er selvfølgelig noget lange, så der vil være bedre plads i et medium selvfølgelig, men en small bør være stor nok. Det afhænger også lidt af, hvad det skal bruges til. Skal det bruges i hjemmet, vil jeg klart anbefale et bur i medium. Skal det bruges til små køreture, vil small normalt være fint. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Alice at 19/01/2017 11.27
  • Hvad er afstanden mellem tremmerne?

  • Hej Alice

    

   Tak for din mail. Jeg kan få lageret til at tjekke helt præcist, men det er 4 eller 5 cm., vi har tjekket det før. Jeg menr det er 4 cm på de mindste og 5 cm mellem tremmerne på de større. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Trixie Transportbur i aluminium 4 størrelser

Trixie Transportbur i aluminium 4 størrelser

4 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.417 ,-

Tilbudspris: kr. 1.176 ,-