Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Innotek SssCat Deterrent Spray til katte – Holder katten fra bestemte områder

Varenummer: CHA L0217
CHA L0217 <h2>Den sikreste og mest smertefri måde at holde katte fra visse områder i hjemmet!</h2> <p>Innotek SssCat er et automatiseret system, der leverer en sikker og human måde i at træne din kat til at leve indendørs. Det kontrollerer også dårlig adfærd, som f.eks. at springe op på køkkenborde og kradsen på bestemte områder.</p> <h3><b><i>Sådan virker Innotek SssCat:</i></b></h3> <p>Innotek SssCat overvåger din kats bevægelser, og hvis din kat strejfer ind i de områder, som du har opdelt som ”forbudte zoner”, udsender SssCat en tone og en hurtig spray, der overrasker din kat. Den vil meget hurtigt lære ikke at vove sig ind i disse områder, og i sidste ende vil den stoppe med at forsøge!</p> <ul> <li>Innotek SssCat Spray afviser sikkert din kat fra de områder, du vælger , såsom køkkenborde</li> <li>Tre muligheder for træning: tone og spray, kun tone og kun spray</li> <li>Dækningsområde på 46 – 91 cm</li> <li>Kanbruges i alle rum</li> <li>Væg- eller  flademonteret</li> <li>Uparfumeret spray - 100% sikker!</li> <li>Virker på katte i alle størrelser og racer</li> <li>Let at udskifte batterier og spray</li> <li>Leveres med 1 stk spray</li> <li>Kører på 9V batteri (IKKE INKLUDERET)</li> </ul> <p>Her kan du finde ekstra refills til Innotek SssCat.</p> <p>Innotek er et produkt ejet af det kendte varemærke Petsafe, der producerer elektroniske træningsløsninger for at skabe sikkerhed for og med kæledyr.</p> Petsafe

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 367,-
Petsafe

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Den sikreste og mest smertefri måde at holde katte fra visse områder i hjemmet!

Innotek SssCat er et automatiseret system, der leverer en sikker og human måde i at træne din kat til at leve indendørs. Det kontrollerer også dårlig adfærd, som f.eks. at springe op på køkkenborde og kradsen på bestemte områder.

Sådan virker Innotek SssCat:

Innotek SssCat overvåger din kats bevægelser, og hvis din kat strejfer ind i de områder, som du har opdelt som ”forbudte zoner”, udsender SssCat en tone og en hurtig spray, der overrasker din kat. Den vil meget hurtigt lære ikke at vove sig ind i disse områder, og i sidste ende vil den stoppe med at forsøge!

  • Innotek SssCat Spray afviser sikkert din kat fra de områder, du vælger , såsom køkkenborde
  • Tre muligheder for træning: tone og spray, kun tone og kun spray
  • Dækningsområde på 46 – 91 cm
  • Kanbruges i alle rum
  • Væg- eller  flademonteret
  • Uparfumeret spray - 100% sikker!
  • Virker på katte i alle størrelser og racer
  • Let at udskifte batterier og spray
  • Leveres med 1 stk spray
  • Kører på 9V batteri (IKKE INKLUDERET)

Her kan du finde ekstra refills til Innotek SssCat.

Innotek er et produkt ejet af det kendte varemærke Petsafe, der producerer elektroniske træningsløsninger for at skabe sikkerhed for og med kæledyr.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Innotek SssCat Deterrent Spray til katte – Holder katten fra bestemte områder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Innotek SssCat Deterrent Spray til katte – Holder katten fra bestemte områder

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video