Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petsafe Innotek SssCat Deterrent Spray til katte – Holder katten fra bestemte områder

Varenummer: SDOPP PDT45 14119
SDOPP PDT45 14119 <h2>Den sikreste og mest smertefri måde at holde katte fra visse områder i hjemmet!</h2> <p>Petsafe / Innotek SssCat er et automatiseret system, der leverer en sikker og human måde i at træne din kat til at leve indendørs. Det kontrollerer også dårlig adfærd, som f.eks. at springe op på køkkenborde og kradsen på bestemte områder.</p> <h3><b><i>Sådan virker Petsafe SssCat:</i></b></h3> <p>Petsafe SssCat overvåger din kats bevægelser, og hvis din kat strejfer ind i de områder, som du har opdelt som ”forbudte zoner”, udsender SssCat en hurtig spray, der overrasker din kat. Den vil meget hurtigt lære ikke at vove sig ind i disse områder, og i sidste ende vil den stoppe med at forsøge!</p> <ul> <li>Petsafe SssCat Spray afviser sikkert din kat fra de områder, du vælger, såsom køkkenborde</li> <li>Dækningsområde på 46 – 91 cm</li> <li>Kan bruges i alle rum</li> <li>Uparfumeret spray - 100% sikker!</li> <li>Virker på katte i alle størrelser og racer</li> <li>Let at udskifte batterier og spray</li> <li>Leveres med 1 stk spray</li> <li>Kører på 4 <a href="https://www.petdreams.dk/4-stk-duracell-industrial-batterier-aaa-aa-c-til-bl-a-sureflap.html">AAA-batterier</a> (IKKE INKLUDERET)</li> </ul> <p>Her kan du finde ekstra refills til Petsafe/ Innotek SssCat.</p> <p>Innotek er et produkt ejet af det kendte varemærke Petsafe, der producerer elektroniske træningsløsninger for at skabe sikkerhed for og med kæledyr.</p> Petsafe

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 475,-
Petsafe

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Den sikreste og mest smertefri måde at holde katte fra visse områder i hjemmet!

Petsafe / Innotek SssCat er et automatiseret system, der leverer en sikker og human måde i at træne din kat til at leve indendørs. Det kontrollerer også dårlig adfærd, som f.eks. at springe op på køkkenborde og kradsen på bestemte områder.

Sådan virker Petsafe SssCat:

Petsafe SssCat overvåger din kats bevægelser, og hvis din kat strejfer ind i de områder, som du har opdelt som ”forbudte zoner”, udsender SssCat en hurtig spray, der overrasker din kat. Den vil meget hurtigt lære ikke at vove sig ind i disse områder, og i sidste ende vil den stoppe med at forsøge!

 • Petsafe SssCat Spray afviser sikkert din kat fra de områder, du vælger, såsom køkkenborde
 • Dækningsområde på 46 – 91 cm
 • Kan bruges i alle rum
 • Uparfumeret spray - 100% sikker!
 • Virker på katte i alle størrelser og racer
 • Let at udskifte batterier og spray
 • Leveres med 1 stk spray
 • Kører på 4 AAA-batterier (IKKE INKLUDERET)

Her kan du finde ekstra refills til Petsafe/ Innotek SssCat.

Innotek er et produkt ejet af det kendte varemærke Petsafe, der producerer elektroniske træningsløsninger for at skabe sikkerhed for og med kæledyr.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Martin Johansen
Anmeldelse:
Det er simpelthen fantastisk, vi havde ledt efter noget som det her i lang tid, da vi endelig fandt det her hos Petdreams. Vores gamle hunkat har fået en dårlig vane med at tisse foran yderdøren i huset, sikkert fordi der hele tiden var nogle spændende lugte. To dage med denne spray, og hun holder sig væk og bruger kattebakken i stedet. :-)

En enkelt ting: i beskrivelsen står at den bruger et 9v batteri, men det er altså 4 AAA-batterier.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petsafe Innotek SssCat Deterrent Spray til katte – Holder katten fra bestemte områder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petsafe Innotek SssCat Deterrent Spray til katte – Holder katten fra bestemte områder

2 Vare(r)

per side
 • Fra Annette Jakobsen at 26/07/2018 17.39
  • Hej. Min kastrerede hankat har en tendens til at tisse i stuen og strinte så snart den kommer der ind, det er virkeligt et problem. Jeg overvejer at udelukke ham fuldstændig fra stuen. Hvis jeg sætter sådan en i døråbningen hvordan reagerer den så på os mennesker når vi går forbi den ?

  • Hej Annette

   Det kommer til at spraye på jer :-) desværre.

   MVH, Søren

   PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mine at 01/11/2018 00.21
  • Hvor finder jeg en liste over, hvad sprayen indeholder?

  • Hej Mine

   Undskyld det sene svar. Vi har været i kontakt med vores leverandør, men de kan desværre ikke oplyse os om, hvad der er i sprayen.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: