Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Chihuahua Transport

Varer 1 til 18 af 48 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Varer 1 til 18 af 48 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Transportudstyr til Chihuahua - Til Fly og Bil

Rejser din lille chihuahua hund med i fly på ferie, eller skal du bare bruge et transportbur for at tage ham med til dyrlæge ind imellem, så vælg et godt transportbur der er både praktiskt, sikkert, komfortabelt, og som han kan lide at være i – skal have huller til luft og plads nok til en lille madras. Husk at tager du ham med i fly, skal du købe en flygodkendt boks eller taske til kabinen, og den skal være stor nok for ham, til at stå oprejst, vende sig rund sig, og ligge i en naturlig stilling, hvis hunden skal med i lastrummet på flyet. Vi anbefaler, at du også lægger noget underlag i bunden af boksen, og tager et par mere med i din taske, da det ofte sker, at hunden tisser i boksen, hvis den bliver stresset.

Chihuahuaer vejer op til 3 kg, og er en meget lille hund – det betyder, at de fleste kan kommer med i kabinen hos fleste flyselvskaber. Tjek maksimum størrelse/vægt med flyselskabet før du rejser, så du får købt en transportboks de godkender i lufthavnen.

Find også andet transportudstyr i denne kategori til din chihuahua som: bilseler, hundebure, biltæpper, cykelkurve og andre produkter som gøre din rejse med hunden nemmere.

Alle produkter er målt efter en standard størrelse Chihuahua hund, og passer til dem.