Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Mops

Vi er e-mærket

Varer 1 til 18 af 427 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Varer 1 til 18 af 427 total

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mops

Mopsen er en hunderace, der normalt vejer 6 kg til 8 kg med en højde på 25,4 cm. til 28 cm. Denne elskværdige hund er legesyg, stædig, men villig til at behage sin ejer. Mops har brug for daglige korte til moderate vandreture og lege tider er også gode for den. Pas på ikke at udsætte din mops for varme. Dens pels kræver minimal pleje, men sørg for at rense hans rynker hver dag.

Mops hører til den gruppe man kalder brachycepale. ”Brachy” betyder kort og ”cephal” betyder hoved, dvs. en ”brachycephal” hund er en hund med et kort hoved. Det dækker over racer som f.eks. mops, cavalier king charles spaniel, fransk bulldog, boston terrier, boxer og pekingeser.

Det giver sig udtryk i at rigtige mops lider af alvorlige vejrtrækningsproblemer og overvægt gør det endnu værre. Sørg derfor at din mops får det rigtige foder, så den kalde holde sin idealvægt. Mops har motionsintolerance, så vær varsom! Vejrtrækningen er under pres i forvejen og yderligere pres kan føre til iltmangel og kollaps.

En af mops´kendetegn er ”rullepølserne” . Husk at rengøre imellem dem, idet der kan ophobe sig snavs og bakterier.

Få alt hvad du behøver her for din elskede Mops. Køb et passende halsbånd, seng, rejseudstyr, legetøj, hundefoder, fodringsskåle og plejeprodukter, der passer specielt til denne hunderace.