Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Snack kaktus til hundegodbidder

Varenummer: kaktus
kaktus <h2>Hundelegetøjet Som Vil Udfordre Din Hunds Intelligens!</h2> <p>Snack kaktussen er et interaktivt legetøj, der med sin usædvanlige form vil stimulere og udfordre din hund mentalt. Godbidderne fyldes i kaktussens fire arme. Den kloge hund vil hurtigt lære, at godbidderne falder ud igennem hullerne i den midterste bold, når kaktussen bevæges frem og tilbage. Hunden belønnes således for sin snilde og snarrådighed på en sjov og aktiv måde.</p> <p>Snack kaktussen er nem at anvende, da de fire arme let kan skrues af og fyldes med godbidder. Kaktussen er fremstillet i vinyl/gummi, hvilket gør den slidstærk og hårdfør.</p> <ul> <li>Sjovt og mentalt <strong>stimulerende legetøj til større hunde</strong></li> <li>Interaktivt legetøj til godbidder</li> <li>Fremstillet i slidstærk vinyl/gummi </li> <li>Let at fylde godbidder i de aftagelige arme</li> <li>Snack kaktussen måler ca. 22 cm. i diameter </li> <li>Leveres uden godbidder </li> <li>Ikke egnet til små hunde</li> </ul> <p>Snack kaktussen fra Hunter leveres uden godbidder, så husk derfor at købe nogle lækre og smagfulde godbidder til at fylde i din hunds nye legetøj. Putter du eksempelvis <a href="//www.petdreams.dk/hundesnack-med-tandpleje-hunter-turnies.html"><strong>godbidder med tandpleje</strong></a> i kaktussen, så vil tandrensning pludselig få en hel ny betydning for din hund.</p> <p>Bemærk, at legetøjet ikke egner sig til mindre hunde som Chihuahua, Maltese og Lhasa Apso. Har du en lille hund kan vi i stedet anbefale <a title="Hunter active bone legetøj" href="//www.petdreams.dk/hunter-active-bone-hundelegetoj-med-godbidder-2.html"><strong>Hunter Active Bone</strong></a> eller <a href="//www.petdreams.dk/omega-paw-aktivitetsbold-til-godbidder-6-cm.html"><strong>aktivitetsbolden</strong></a> til godbidder.</p> Hunter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 83,-
Hunter

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundelegetøjet Som Vil Udfordre Din Hunds Intelligens!

Snack kaktussen er et interaktivt legetøj, der med sin usædvanlige form vil stimulere og udfordre din hund mentalt. Godbidderne fyldes i kaktussens fire arme. Den kloge hund vil hurtigt lære, at godbidderne falder ud igennem hullerne i den midterste bold, når kaktussen bevæges frem og tilbage. Hunden belønnes således for sin snilde og snarrådighed på en sjov og aktiv måde.

Snack kaktussen er nem at anvende, da de fire arme let kan skrues af og fyldes med godbidder. Kaktussen er fremstillet i vinyl/gummi, hvilket gør den slidstærk og hårdfør.

  • Sjovt og mentalt stimulerende legetøj til større hunde
  • Interaktivt legetøj til godbidder
  • Fremstillet i slidstærk vinyl/gummi 
  • Let at fylde godbidder i de aftagelige arme
  • Snack kaktussen måler ca. 22 cm. i diameter 
  • Leveres uden godbidder 
  • Ikke egnet til små hunde

Snack kaktussen fra Hunter leveres uden godbidder, så husk derfor at købe nogle lækre og smagfulde godbidder til at fylde i din hunds nye legetøj. Putter du eksempelvis godbidder med tandpleje i kaktussen, så vil tandrensning pludselig få en hel ny betydning for din hund.

Bemærk, at legetøjet ikke egner sig til mindre hunde som Chihuahua, Maltese og Lhasa Apso. Har du en lille hund kan vi i stedet anbefale Hunter Active Bone eller aktivitetsbolden til godbidder.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Sofie
Anmeldelse:
købte dette lege tøj til min grand danois hvalp da han var 3 mdr gemmel, her syntes han den var sjov at gå rundt med i munden, men kunne ikke helt forstå det med at maden også skulle ud af den. da han så blev 8 mdr. kunne dette stykke legetøj ikke holde længere da, han syntes at det var lettere at splitte den ad istedet for at lege maden ud.
men ellers et godt stykke legetøj :)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Snack kaktus til hundegodbidder ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Snack kaktus til hundegodbidder

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video