Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Snack flaske til godbidder - fra Hunter

Varenummer: MG B 98949u-2
MG B 98949u-2 <p>Er din hund klar til en mental udfordring? <strong>Så er snack flasken til godbidder den perfekte løsning.</strong> Flasken er et intelligent hundelegetøj, som vil stimulere og udfordre enhver hund. Fyld flasken med nogle lækre og smagfulde godbidder. Hunden skal nu finde ud af, hvordan den får godterne ud af flasken. <strong>Den kløgtige hund vil hurtigt lære, at godbidderne kommer ud gennem flaskens hals, når den trækker i rebet. </strong></p><p>Som en ekstra detalje er der påmonteret en gummibold i toppen af snack flaskens hals. Gummibolden gør ikke alene legetøjet endnu mere interessant og sjovt for din hund. Den renser også hundens tænder samt masserer dens tandkød.</p><p>Det er nemt at fylde snack flasken med godbidder. Skru bunden af flasken og fyld den med din hunds yndlings snacks eller tørfoder.</p><ul><li><strong>Intelligent hundelegetøj til godbidder</strong></li><li><strong>Interaktivt og mentalt stimulerende legetøj</strong></li><li><strong>Renser tænderne</strong></li><li><strong>Masserer tandkødet</strong></li><li><strong>Nem at fylde med snacks</strong></li><li><strong>Let aftagelig bund</strong></li><li><strong>Flasken er ca. 21 cm. høj og 8.5 cm. i diameter</strong></li><li><strong>Leveres uden godbidder</strong></li></ul><p>Snack flasken fra Hunter leveres uden godbidder, så husk derfor at købe nogle smagfulde snacks til at putte i flasken. Vi kan anbefale <a href="//www.petdreams.dk/gratis-smagsprove-lone-star-premium-magnum-aktiv.html"><strong>Lone Star Premium Dog Food</strong></a>, der er hundefoder af højeste kvalitet. Foderets størrelse og konsistens gør det særdelses velegnet til netop dette hundelegetøj.</p><p>Se hele udvalget af <strong><a title="aktivitetslegetøj til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/legetoj/aktivitetslegetoj.html">aktivitetslegetøj til hunde</a></strong>.</p> Hunter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 159,-
Hunter

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Er din hund klar til en mental udfordring? Så er snack flasken til godbidder den perfekte løsning. Flasken er et intelligent hundelegetøj, som vil stimulere og udfordre enhver hund. Fyld flasken med nogle lækre og smagfulde godbidder. Hunden skal nu finde ud af, hvordan den får godterne ud af flasken. Den kløgtige hund vil hurtigt lære, at godbidderne kommer ud gennem flaskens hals, når den trækker i rebet.

Som en ekstra detalje er der påmonteret en gummibold i toppen af snack flaskens hals. Gummibolden gør ikke alene legetøjet endnu mere interessant og sjovt for din hund. Den renser også hundens tænder samt masserer dens tandkød.

Det er nemt at fylde snack flasken med godbidder. Skru bunden af flasken og fyld den med din hunds yndlings snacks eller tørfoder.

  • Intelligent hundelegetøj til godbidder
  • Interaktivt og mentalt stimulerende legetøj
  • Renser tænderne
  • Masserer tandkødet
  • Nem at fylde med snacks
  • Let aftagelig bund
  • Flasken er ca. 21 cm. høj og 8.5 cm. i diameter
  • Leveres uden godbidder

Snack flasken fra Hunter leveres uden godbidder, så husk derfor at købe nogle smagfulde snacks til at putte i flasken. Vi kan anbefale Lone Star Premium Dog Food, der er hundefoder af højeste kvalitet. Foderets størrelse og konsistens gør det særdelses velegnet til netop dette hundelegetøj.

Se hele udvalget af aktivitetslegetøj til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Katja
Anmeldelse:
Denne er det helt store hit hjemme hos os. Vi pillede rebet ud og bruger falsken til at putte aftensmad i og ud på græsplænen. Hunden bruger gerne omkring 30 min på at få alt mad ud af flasken. Stor success.
 Anmeldt af Frans
Anmeldelse:
Fint stykke hundelegetøj der holder min nysgerrige og aktive Labrador beskæftiget et godt stykke tid ad gangen.
 Anmeldt af Linda Supersaxo
Anmeldelse:
Kjempeflott "hjernetrim" for våres hunder, de liker denne flasken veldig godt :)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Snack flaske til godbidder - fra Hunter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Snack flaske til godbidder - fra Hunter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video