Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Smart kattegård til ferie, have og hus 114 x 114 cm.

Varenummer: NAV NDP1010M-2
NAV NDP1010M-2 <h2>Praktisk Kattegård i Blå - Stærk Polyester Kanvas - Perfekt Til Voksne Katte Eller Kuld Killinger - Både Til Ude og Inde!</h2> <p>Smart PetDreams <strong>kattegård </strong>lavet i nylon lignende materialer der er yderst velegnet til en flok kattekillinger eller en kat. Du kan holde styr på killingerne på et lille område, og de får lov at lege uden de kommer ud af syne. </p> <p>Gården vejer ikke meget, er nem at håndtere, og foldes nemt ud og sammen p.g.a den fleksible stålwire, der udgør rammen. <strong>Kattegården</strong> kan tages med på ture, i tasken der følger med. Der er bund i den, og i toppen sidder der net, som nemt kan lynes af og på. Der er 2 ud- og indgange, som er et net med lynlås. Hele vejen rundt er der net for god ventilation. Der følger pløkker med, så den kan gøres fast til jorden.</p> <p>Er også en glimrende løsning som en <span style="color: #000000;"><strong>fødekasse til katte</strong></span>. Der er nylon bund, toppen kan lynes på, og der vil stadig være frisk lugt gennem nettet. På den måde kan katten ligge i ro, og få sine killinger, og vide de er beskyttet.</p> <p><strong>Målene er 114 x 114 x 58 cm. (L x B x H), og leveres i blå. Vejer kun 2.45 kg. Bemærk proportionerne på den leverede er en smule anderledes, end det ses på billedet, da den fotograferede er 98 cm høj og ikke 58 cm som denne.<br /></strong></p> <p>Se hele udvalget af løbe- og <strong><a href="//www.petdreams.dk/katteartikler/lobegarde.html">kattegårde</a></strong>.</p> PetDreams

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 397 ,-

Tilbudspris: kr. 277,90

PetDreams

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Praktisk Kattegård i Blå - Stærk Polyester Kanvas - Perfekt Til Voksne Katte Eller Kuld Killinger - Både Til Ude og Inde!

Smart PetDreams kattegård lavet i nylon lignende materialer der er yderst velegnet til en flok kattekillinger eller en kat. Du kan holde styr på killingerne på et lille område, og de får lov at lege uden de kommer ud af syne. 

Gården vejer ikke meget, er nem at håndtere, og foldes nemt ud og sammen p.g.a den fleksible stålwire, der udgør rammen. Kattegården kan tages med på ture, i tasken der følger med. Der er bund i den, og i toppen sidder der net, som nemt kan lynes af og på. Der er 2 ud- og indgange, som er et net med lynlås. Hele vejen rundt er der net for god ventilation. Der følger pløkker med, så den kan gøres fast til jorden.

Er også en glimrende løsning som en fødekasse til katte. Der er nylon bund, toppen kan lynes på, og der vil stadig være frisk lugt gennem nettet. På den måde kan katten ligge i ro, og få sine killinger, og vide de er beskyttet.

Målene er 114 x 114 x 58 cm. (L x B x H), og leveres i blå. Vejer kun 2.45 kg. Bemærk proportionerne på den leverede er en smule anderledes, end det ses på billedet, da den fotograferede er 98 cm høj og ikke 58 cm som denne.

Se hele udvalget af løbe- og kattegårde.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Smart kattegård til ferie, have og hus 114 x 114 cm. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Smart kattegård til ferie, have og hus 114 x 114 cm.

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: