Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Slidstærk Trolley taske i BLÅ med hjul og skulderstropper

Varenummer: NAV NDP1017-2
NAV NDP1017-2 <p><strong>Trolley taske</strong> til ture og rejser med din hund. Nu kan du let og smertefrit have hunden med dig, hvor du normalt ikke kan færdes med hunden løs. Hunden har adgang til frisk luft hele tiden via det stærke net, der er indbygget i taskens design, og den er nem og elegant at bruge, når du trækker med den, men også på ryggen ved brug af skulderstropperne. <strong>Trolley tasken</strong> er produceret i slidstærke materialer, og er nem at rengøre.</p> <ul> <li>Kan både trækkes og haves på ryggen</li> <li>Måler 40 x 35 x 55 (Bredde x Dybde x Højde) og kan justeres i håndtaget op til 115 cm.</li> <li>Passer til hunde op til ca 12 kg.</li> <li>Nem at rengøre</li> <li>Foret ryg</li> <li>Hjul i en plastik/gummi blanding</li> <li>Nem at trække, påføre og adgang til hunden</li> <li>Foldes nemt flad til opmagasinering</li> <li>Justerbar teleskop trækstang</li> <li>Indvendig krog der kan sættes i hundens halsbånd</li> <li>Bred og nem adgang til hundebaggagen</li> <li>Opbevaringsrum med 2 lynlåse</li> <li>Taskens vægt er 2.35 kg</li> </ul> <p><strong>Trolley tasken leveres i blå.<br /></strong></p> <p>Se flere<strong> <a title="transportkasser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/transporttasker-og-kasser.html">transportkasser</a>.</strong></p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 369,-

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,- PostNord eller fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trolley taske til ture og rejser med din hund. Nu kan du let og smertefrit have hunden med dig, hvor du normalt ikke kan færdes med hunden løs. Hunden har adgang til frisk luft hele tiden via det stærke net, der er indbygget i taskens design, og den er nem og elegant at bruge, når du trækker med den, men også på ryggen ved brug af skulderstropperne. Trolley tasken er produceret i slidstærke materialer, og er nem at rengøre.

 • Kan både trækkes og haves på ryggen
 • Måler 40 x 35 x 55 (Bredde x Dybde x Højde) og kan justeres i håndtaget op til 115 cm.
 • Passer til hunde op til ca 12 kg.
 • Nem at rengøre
 • Foret ryg
 • Hjul i en plastik/gummi blanding
 • Nem at trække, påføre og adgang til hunden
 • Foldes nemt flad til opmagasinering
 • Justerbar teleskop trækstang
 • Indvendig krog der kan sættes i hundens halsbånd
 • Bred og nem adgang til hundebaggagen
 • Opbevaringsrum med 2 lynlåse
 • Taskens vægt er 2.35 kg

Trolley tasken leveres i blå.

Se flere transportkasser.

Anmeldelser

Anmeldelser (9)

 Anmeldt af Nivi
Anmeldelse:
Jeg elsker den her taske og har aldrig fortrudt købet!
Min hund elsker den og ved at vi skal spændende steder hen når han skal i tasken.
Klodser foran som andre skriver ville have været meget rart. Da den kan vælte forover, men man må bare holde på tasken når den står på gulvet med hunden i.
 Anmeldt af Inger
Anmeldelse:
Hurtigt ekspedition. Glæder mig til min lille hvalp skal med i trolleyen. Den er perfekt ud og nem at have på ryggen. Glæder mig til at bruge den.
 Anmeldt af Johnnie Mikkelsen
Anmeldelse:
Da min lille hund er blevet gammel, og den går ikke så hurtig mere, er denne taske lige så god som jeg havde forventet.
 Anmeldt af Jette
Anmeldelse:
God til prisen, lidt ustabil i vognen, men det skal min hund lige vænne sig til. Godt tilfreds.
 Anmeldt af HANNE NIELSEN
Anmeldelse:
Alle tiders køb, Er den lykkelige ejer af to skønne mopser Herman og Emma på 6 år. De elsker at gå tur, men Herman har fået problemer med hoften og kan ikke gå så langt. Når han ikke kan gå længere kommer han så op i vognen og turen kan fortsætte til stor fryd for både Emma og Herman.
Et rigtigt godt køb som helt klart lever op til mine forventninger, og som er medvirkende til at vi dagligt kan komme ud på skønne ture.
En god oplevelse mht handlen, hurtig levering uden problemer, et firma jeg helt sikkert vil benytte mig af igen.
Hanne
 Anmeldt af Keld
Anmeldelse:
Da jeg og min kone bruger meget tid på kræmmermarkeder og vores lille papillen ikke kan lide mange fødder manglede jeg noget til at transporter hende i, derfor købte jeg denne taske for at jeg kunne bære hende på ryggen. Den er super god og jeg har hænderne fri og hun hugger sig. Hun har taget den til sig med det samme og bruger den også som seng herhjemme.
 Anmeldt af Kenneth
Anmeldelse:
Fin kvalitet til prisen. Har længe ledt efter en taske til at medbringe min ruhårede gravhund på min motorcykel. Denne fungerer fint og det hjalp med accepten af tasken at smide et par godbidder ned i den. Tasken har et par lommer på siden, hvor man kan medbringe snor, mad og en lille drikkedunk. Superfin og hurtig service fra PetDreams.dk
 Anmeldt af Merete
Anmeldelse:
Min lille Chihuahua han elsker at sidde i tasken og vil ikke op af den igen, har lagt en blød pude og et tæppe i bunden, så hunden kan ligge godt i den. Der er god mulighed for hunden til at kigge ud til flere sider. Jeg kan kun sige at min hund er helt fjollet med at være i den, Da min er en lille Chihuahua på 2.3 kilo kan den både ligge behagligt udstrakt og sidde op i den, har kun rosende ord til tasken eller vognen. Der god plads til min hund i den, store fine lommer i, og gode skulder stropper. Min hund er vild med den!
 Anmeldt af Dorte
Anmeldelse:
Fin til prisen....savner dog klodser under den forreste del, da den ellers vælter, når hunden er i den. Min hund (Bichon Havanais) tør endnu ikke turdet være i den, men vi træner på det.

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Slidstærk Trolley taske i BLÅ med hjul og skulderstropper ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Slidstærk Trolley taske i BLÅ med hjul og skulderstropper

3 Vare(r)

per side
 • Fra sara at 01/08/2014 13.07
  • hej, hvordan er ryggen foret? tænker nemlig på om den i længden vil gøre ondt at have på ryggen med en 9 kg hund i den. altså om den har evt en kant eller noget som trykker ind på ryggen når man går med den?

  • Hej Sara

    

   Tak for din mail. Tasken er foret med noget hårdt skumgummi lignende materiale, så de stænger der går ned langs tasken m.m er foret, så de ikke nager ind i ryggen.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Lisbeth Pedersen at 17/11/2015 19.51
  • Hej. Kan den lynes tæt i regnvejr ?

  • Hej Lisbeth

    

   Tak for din mail. Selve kanvas materialet er vandafvisende, men den er ikke vandtæt, der er også net på den, hvor der kan komme lidt vand ind, hvis det regner hårdt. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra marianne at 17/08/2017 13.16
  • er trolleyen godkendt til at medbringe i fly. Har chiuahuahua på 2,3kg.

  • Hej Marianne

    

   Hunden kan sagtens være i tasken, men det afhænger af, om den ligger inden for de mål flyselskabet accepterer i kabinen. Typisk vil denne være for høj/lang på den ene led, men du kan undersøge det, hos det selskab du skal flyve med. Denne taske i small ved vi kan benyttes hos alle selskaber til kabinen:

    

   https://www.petdreams.dk/sherpa-fly-hundetaske.html

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Kurgo Wander Carrier - transportkasse til hunde

Kurgo Wander Carrier - transportkasse til hunde

3 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 447 ,-

Tilbudspris: kr. 375 ,-

Trixie Cykeltrailer til ture med hunden

Trixie Cykeltrailer til ture med hunden

3 anmeldelse(r)
kr. 1.287,-