Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Slidstærk seletøj til hunde - XL

Varenummer: Mutt gear seletøj til hunde
Mutt gear seletøj til hunde <p><strong>Seletøj til hunde</strong> i stærke materialer fra Mutt Gear, som også er miljøvenligt, ved at det er produceret af genbrugsmateriale i form af flasker i plastik, og det giver en ekstra god fornemmelse, når hunden skal luftes. Du og din hund kan træde ud af døren med stil og komfort.</p> <p>Seletøjet er produceret i slidstærk 1680 nylon, som har en kant, der reflekterer i mørke. I toppen er der en ring der er lavet præcist som en bilsele, med en karabinhage til fastspænding i seletøjet. Denne ring er velegnet til fastgørelse i bilen.</p> <ul> <li>Produceret af miljørigtige genbrugsmaterialer</li> <li>Lavet af kraftig 1680 nylon</li> <li>Behagelig at have på</li> <li>Let foret ved brystet</li> <li>Nem og hurtig at tage på på grund af den variable line om livet</li> <li>Selen beholder sin form selv i vådt vejr</li> <li>Sikkert tilpasset selv når selen er løst fastgjort</li> <li>Reflekterer der gør den sikker at gå med i dårlig sigtbarhed</li> <li>Leveres i sort/grå design</li> <li>Kan købes i størrelserne <strong>XL</strong></li> <li>Kan vaskes i maskine</li> </ul> <p>Her ses en tabel, hvor omkredsen af hundeselens hals er øverst, hvor du vælger den omkreds der kommer tættest på den som er på hundens hals. Den indstillelige størrelse på selens omkreds om hundens krop er nederst, målt i centimeter.</p> <table style="border-collapse: collapse; font-family: verdana; color: #6c5e17; width: 500px;" border="1"> <tbody> <tr><th><span style="color: #000000; font-size: x-small;">Str.</span></th><th><span style="color: #000000; font-size: x-small;">L</span></th><th><span style="color: #000000; font-size: x-small;">XL</span></th></tr> <tr><th><span style="color: #000000; font-size: x-small;">Hals</span></th> <td><span style="color: #000000; font-size: x-small;">62</span></td> <td><span style="color: #000000; font-size: x-small;">70</span></td> </tr> <tr><th><span style="color: #000000; font-size: x-small;">Liv</span></th> <td><span style="color: #000000; font-size: x-small;">70-105</span></td> <td><span style="color: #000000; font-size: x-small;">80-125</span></td> </tr> </tbody> </table> <p>Se flere <a title="Halsbånd til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/halsband.html">halsbånd til hunde</a>.</p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 204,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Seletøj til hunde i stærke materialer fra Mutt Gear, som også er miljøvenligt, ved at det er produceret af genbrugsmateriale i form af flasker i plastik, og det giver en ekstra god fornemmelse, når hunden skal luftes. Du og din hund kan træde ud af døren med stil og komfort.

Seletøjet er produceret i slidstærk 1680 nylon, som har en kant, der reflekterer i mørke. I toppen er der en ring der er lavet præcist som en bilsele, med en karabinhage til fastspænding i seletøjet. Denne ring er velegnet til fastgørelse i bilen.

 • Produceret af miljørigtige genbrugsmaterialer
 • Lavet af kraftig 1680 nylon
 • Behagelig at have på
 • Let foret ved brystet
 • Nem og hurtig at tage på på grund af den variable line om livet
 • Selen beholder sin form selv i vådt vejr
 • Sikkert tilpasset selv når selen er løst fastgjort
 • Reflekterer der gør den sikker at gå med i dårlig sigtbarhed
 • Leveres i sort/grå design
 • Kan købes i størrelserne XL
 • Kan vaskes i maskine

Her ses en tabel, hvor omkredsen af hundeselens hals er øverst, hvor du vælger den omkreds der kommer tættest på den som er på hundens hals. Den indstillelige størrelse på selens omkreds om hundens krop er nederst, målt i centimeter.

Str.LXL
Hals 62 70
Liv 70-105 80-125

Se flere halsbånd til hunde.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Janus
Anmeldelse:
størrelserne i livvidden passer ikke helt pga kontrusktionen af seletøjet fx ved en XS kunne den kun komme ud i 42 cm på den måde selen er syet sammen i livvidden på. Udover dette ser selen supergod ud og glæder mig til at få en større model som kan bruges
 Anmeldt af Monica
Anmeldelse:
Den er som den skal være glæder mig til at få den brugt
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Slidstærk seletøj til hunde - XL ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Slidstærk seletøj til hunde - XL

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: