Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Sjovt og praktisk kradsetræ - 80 cm

Varenummer: TX43551
TX43551 <p><img style="float: right; border: 0;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Dette <strong>kradsetræ fra Trixie</strong>, som hedder Soria, er et kradsetræ som har lidt af alt hvad din kat søger efter i et kradsetræ/legetøj: <strong>3 åbninger med 2 pivende bolde og 1 raslende legetøj. </strong></p> <p>Kradsetræet er 80 cm højt og er beige.</p> <p>Se flere <a href="//petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 419,-
Trixie

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørDette kradsetræ fra Trixie, som hedder Soria, er et kradsetræ som har lidt af alt hvad din kat søger efter i et kradsetræ/legetøj: 3 åbninger med 2 pivende bolde og 1 raslende legetøj.

Kradsetræet er 80 cm højt og er beige.

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (7)

 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
Et rigtig godt køb. Min mindste kat gik straks i gang med at undersøge kradsetræet. Den fandt hurtigt ud af at hive musen ud af hullet. Og til sidst satte den sig op på toppen af kradsetræet. Er fuldt ud tilfreds med købet. Ekspeditionen var hurtig. Ingen problemer.
 Anmeldt af Lisbeth
Anmeldelse:
Kan anbefales. Det er meget populært. Fint til store katte. Legetøjet i de 3 huller bliver der leget med: ind med poten, frem med klørerne og vupti, glade katte. Pladsen på toppen benyttes flittigt til at sidde/hænge på.
 Anmeldt af Linda
Anmeldelse:
Lækkert kradsetræ. Vi sprøjtede det med lidt "katteduft", og 1-2-3 blev det kattens ynglingssted. Den bruger dog ikke legetøjet, da den er for gammel til det (10 år). Havde læst via andre anmeldelser, at det kunne være lidt besværligt med samlingen af træet, hvilket jeg har måtte sande. Pladen som træet står på klappede sammen, og det slår lidt hård. Jeg vil dog til hver en tid anbefale dette kradsetræ. Det er det hele værd.
 Anmeldt af stine
Anmeldelse:
det er et pænt kradsebræt som passer fint til en mindre lejlighed. farven er meget neutral og vil i de fleste hjem ga i et med tapetet. min kat, en alm. blandet huskat, kan sta oprejst og hvæsse kloer pa forpoterne. huller med legeting har iikke været interessante men hun er ogsa 5 ar. hurtig levering og nem montering. alt i alt et godt og tilfredsstillende kob for pengene.
 Anmeldt af Sollenbum
Anmeldelse:
Frem for alt, så er dette kattemiljø ganske pænt at kigge på, i modsætning til nogle andre produkter. Min kat er ret gammel, så hun har endnu ikke indviet kradse-brættet endnu, men det kommer nok. Det er sjovt med pivedyrene inde i kradsetræet, men måske skal der en lidt yngre kat til, før de kommer til deres ret. Indtil videre er det mest mig, der synes den funktion er sjov. Det eneste, som jeg kunne have ønsket mig er, at bundstoffet var af en lidt grovere natur. Andre kattemiljøer, vi har haft, har katten også kunne kradse dernede. Men det er en meget lille anke. Vi er glade for produktet.

PS. Hvis man ikke er meget fiks til at samle ting, så skal man lige bruge lidt tid på at regne ud, hvordan man skal få skruerne til at ramme hullerne. Det er nok lettest, hvis man er to om det, så man kan ramme i fællesskab. Jeg fedtede rundt med det et stykke tid, før jeg fandt frem til en løsning. Det er ikke svært at samle kattemiljøet; det er bare lidt af en intelligensprøve!
 Anmeldt af Tine
Anmeldelse:
Kradsebrættet lever fint op til forventningerne. Dog er det noget større end jeg lige havde forestillet mig. Men katten er ganske tilfreds, både med kradsedelen og legetøjet. Den er også glad for at sidde oppe på toppen og kigge ud over det hele.
Alt i alt et fint køb.
 Anmeldt af Gitte Hansen
Anmeldelse:
Mine katte er utrolig glade for dette kradsetræ :o))) Det blev straks taget i brug :o)))
De elsker at sidde på toppen og have overblik :o))) Og hullerne med legetøj synes de er sjove. De prøver tit om de ikke kan komme ind og undersøge nærmere , hvad det er som siger disse sjove lyde :o)))
Også kan de jo lige kradse lidt og strække kroppen når de nu er der -smiler-
Et rigtig godt kradsetræ og pæn farve :o)))
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Sjovt og praktisk kradsetræ - 80 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Sjovt og praktisk kradsetræ - 80 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video