Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Sjov Birthday Girl Bandana til hunde

Varenummer: Birthday_girl
Birthday_girl <h2>Sjovt Birthday Girl Bandana Tørklæde Til Hundens Fødselsdag!</h2> <p>Sødt tørklæde Bandana til din hund på sin fødselsdag, som er med til at gøre den specielle dag ekstra festlig. Det bindes nemt omkring hundens hals med en lille sløjfe. <img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/i_see_spot_logo.jpg" alt="I See Spot hunde accessories" width="204" height="94" /><br /><br />Tørklædet er produceret af amerikanske I See Spot, der producerer mode accessories til hunde. Det er produceret i bomuld og lidt lycra, og syet i kanterne i en god kvalitet.</p> <p>Tørklædet leveres i 2 størrelser:</p> <ul> <li><strong>Small: Passer til hunde med en omkreds om halsen på 20-35 cm.</strong></li> <li><strong>Large: Passer til hunde med en omkreds om halsen på 37-50 cm.</strong></li> </ul> <p><a title="juleting til hunde og ejer" href="//www.petdreams.dk/gaveartikler.html" target="_self"><strong><br /></strong></a></p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 87,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Sjovt Birthday Girl Bandana Tørklæde Til Hundens Fødselsdag!

Sødt tørklæde Bandana til din hund på sin fødselsdag, som er med til at gøre den specielle dag ekstra festlig. Det bindes nemt omkring hundens hals med en lille sløjfe. I See Spot hunde accessories

Tørklædet er produceret af amerikanske I See Spot, der producerer mode accessories til hunde. Det er produceret i bomuld og lidt lycra, og syet i kanterne i en god kvalitet.

Tørklædet leveres i 2 størrelser:

  • Small: Passer til hunde med en omkreds om halsen på 20-35 cm.
  • Large: Passer til hunde med en omkreds om halsen på 37-50 cm.


Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Sjov Birthday Girl Bandana til hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Sjov Birthday Girl Bandana til hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video