Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Sikkerhedsgitter til bil fleksibelt

Varenummer: TX1315
TX1315 <p><strong><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Sikkerhedsgitter </strong>til seperation mellem hund og kabine i bilen i modstandsdygtigt design som kan holde en levetid<strong>. </strong>Gitteret kan justeres i bredden fra 85 cm til 140 cm., og højden kan fra 75 cm. til 110 cm., så kan passe ind i de fleste biler. Kan også anvendes til at dele bilen, så den kan registreres på gule plader.</p> <p>Et gitter er meget praktisk og samtidig en god sikkerhedsforanstaltning til <strong>ture med din hund</strong>, eller til at holde bagagen på plads. Nem at justere og montere. Leveres i 3 elementer.</p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="hundegitre" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/hundegitre-og-net.html">Hundegitre og net til bilen</a></strong>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 335,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørSikkerhedsgitter til seperation mellem hund og kabine i bilen i modstandsdygtigt design som kan holde en levetid. Gitteret kan justeres i bredden fra 85 cm til 140 cm., og højden kan fra 75 cm. til 110 cm., så kan passe ind i de fleste biler. Kan også anvendes til at dele bilen, så den kan registreres på gule plader.

Et gitter er meget praktisk og samtidig en god sikkerhedsforanstaltning til ture med din hund, eller til at holde bagagen på plads. Nem at justere og montere. Leveres i 3 elementer.

Se hele udvalget af Hundegitre og net til bilen.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Hans-Jørgen
Anmeldelse:
Passer fint i vores Passat stationcar.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Sikkerhedsgitter til bil fleksibelt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Sikkerhedsgitter til bil fleksibelt

3 Vare(r)

per side
 • Fra Stefan at 23/02/2014 08.25
  • Hej Petdreams

    

   Jeg har opdaget dette hundegitter.

   Vi søger et gitter, der kan opdele bagagerummet på langs, så hunden får den ene side, og vi kan have opbevaring i den anden. Vil det kunne lade sig gøre med dette gitter?

    

   Mvh. Stefan

  • Hej Stefan

    

   Tak for din mail. Det er beregnet til at stille på tværs i kabinen, men umiddelbart vil jeg ikke mene det skulle gøre den støre forskel, om det står på den ene eller anden vej, da fastgørelsen afhænger af stolperne der går fra gulv til loft. De kan placeres som man ønsker i både den ene og anden længe, og tvær stængerne kan justeres i længderne som er beskrevet i teksten, så kan den sidde inden for disse mål på langs i jeres kabine, skulle det nok kunne lade sig gøre :)

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Lone at 21/03/2015 16.27
  • Har foden af stængerne som fastgøres på gulv og luft kugleleje således, at man kan lade gitteret følge bagsæde som skråner. Det vil sige, at gitteret ikke behøver at stå vinkelret på gulvet. Mvh Lone

  • Hej Lone

    

   Tak for din mail. Nej, der er ikke kugleleje i bunden, men vi har også dette gitter, som skråner, så det ca passer med vinklen ved bagsædet.

    

   https://www.petdreams.dk/praktisk-hundegitter-til-bil-buet-model-teleskop.html

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Joan at 26/01/2016 19.47
  • Hej, Passer jeres sikkerhedsnet til en Peugeot 508 og er det et gitter som skal skrues fast, dvs bore nogle form for huller i bilen? Mange hilsner Joan

  • Hej Joan

    

   Jeg kender ikke de specifikke mål på Peugeot 508, men har kigget lidt på modellen. Gitteret er meget fleksibelt både i bredde og i højde, vurderer ikke størrelsen bliver noget problem med den bilmodel. 

    

   Der er ikke noget der skal bores. Der sidder nogle sugekopper i gumi i begge ender, som man skubber op mod taget og bunden i bilen, og derefter strammer gitteret til, så det sidder i spænd. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video