Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Serene-Um til store hunde - Naturligt beroligende

Varenummer: KR 350226
KR 350226 <p>Denne type <strong>Serene-UM Large Breed</strong> er til de store hunderaver. Serene-Um hjælper med at <strong>berolige hunden</strong>. <strong>Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst</strong> f.eks. når der bruges fyrværkeri, eller når hunden skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression, hyperaktivitet, og gør hunden mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.</p> <p>Serene-Um Large Breed indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i hundens hjerne, der er involveret i forbindelse med søvnmønstrene. Serene-Um forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere hund i bedre balance.</p> <ul> <li><strong>Serene-Um Large Breed er 100% naturligt</strong></li> <li><strong>Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere</strong></li> <li><strong>Skaber ingen sløvhed hos hunden, som mange andre midler </strong></li> <li><strong>Nemt at give hunden via dråber på foderet eller i munden.</strong></li> </ul> <p>Pakken indeholder 60 tabletter.</p> <p><strong>Dosering:</strong></p> <ul> <li>Hunde op til 20 kg - 1 tablet 3 gange dagligt</li> <li>Hunde 20-40 kg - 2 tabletter 3 gange dagligt</li> <li>Hunde 40-60 kg - 3 tabletter 3 gange dagligt</li> </ul> <p> </p> andre mærker

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 189,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne type Serene-UM Large Breed er til de store hunderaver. Serene-Um hjælper med at berolige hunden. Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst f.eks. når der bruges fyrværkeri, eller når hunden skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression, hyperaktivitet, og gør hunden mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.

Serene-Um Large Breed indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i hundens hjerne, der er involveret i forbindelse med søvnmønstrene. Serene-Um forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere hund i bedre balance.

 • Serene-Um Large Breed er 100% naturligt
 • Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere
 • Skaber ingen sløvhed hos hunden, som mange andre midler
 • Nemt at give hunden via dråber på foderet eller i munden.

Pakken indeholder 60 tabletter.

Dosering:

 • Hunde op til 20 kg - 1 tablet 3 gange dagligt
 • Hunde 20-40 kg - 2 tabletter 3 gange dagligt
 • Hunde 40-60 kg - 3 tabletter 3 gange dagligt

 

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Henning
Anmeldelse:
Brugte det sidste nytår, og syntes det virker, hunden var stadig aktiv men ikke bange som den har været før, før havde vi en skøde hund ( stor schæfer hanhund ) sidste år havde vi en hund som var som han plejer at være til hverdag, kan kun anbefale det, det virkede på vores hund.
 Anmeldt af Anette
Anmeldelse:
Jeg bruger serene-um til min hund mod angst. I starten tænkte jeg det virker ikke men efter ca 1 uge må jeg sige det har en super god effekt uden at sløve hunden :)
 Anmeldt af lene
Anmeldelse:
Vi har en genbrugshund, den havde ingen opdragelse, serene um har hjulpet os igennem, det har givet en roligere hund som er nemmere at træne.
 Anmeldt af Jannie
Anmeldelse:
Jeg købte dette produkt op til Nytår, da min og en kammerats hund var bange. Jeg så ingen effekt overhovedet på nogle af hundene (Begge var sammen med mig Nytårs aften). Så min vurdering må klart være.. "Spild af penge"
Beklager :-(
 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Jeg har kendt til serene um i mange år og benyttede det dengang jeg havde katte der skulle beroliges til nytår eller på køreturen eller møde andre katte. Var allerede dengang glad for produktet, ikke mindst fordi jeg ved det er et naturpræperat. Nu har jeg en lab tæve med angst for fyrværkeri og her hjælper serene um så meget at hun kan finde ro, så længe vi holder os indendørs. Jeg oplever at hun slapper mere af end hvis jeg undlader at give hende det.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Serene-Um til store hunde - Naturligt beroligende ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Serene-Um til store hunde - Naturligt beroligende

6 Vare(r)

per side
 • Fra Dorte Spælling at 16/03/2013 21.44
  • Hej. Til køresyge hund hvad vil i da anbefale at vi giver ham, for han skal ikke have dem hele tiden.

  • Hej Dorte

   Tak for din mail. Serene-um kan være en mulighed og DAP kan være en anden, som du kan finde i denne kategori: https://www.petdreams.dk/hundeartikler/angst-goen-hunde.html

   Jeg har hørt om gode erfaringer med DAP mod køresyge, men jeg vil tro Serene-Um også kan gøre en pæn forskel.

   MvhKristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Tina Larsen at 11/12/2013 19.39
  • Hej 

    

   Jeg vil høre om hvor mange dage før den 31/12 skal man begynde på denne produkt.

  • Hej Tina

    

   Hvis du begynder dagen før, skulle det have fuld effekt nytårsaften.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Natasja Andersen at 25/06/2015 14.20
  • Hej, jeg har en tøs på 1 1/2 år. De første 6 måneder af hendes liv, blev hun kastet rundt til 6 forskellige ejere. Allerede første dag vi fik hende, var vi i hundegård med hende og vores anden hund som er ca sammen alder og massere af andre hunde hver dag, men hun har nu ændret adfærd når vi er ude og gå tur og er begyndt at gø af andre hunde, bide ud efter dem, og det er meget voldsomt når den anden hund er med også. Mit spørgsmål er så, ville disse virke mod den adfærd? For nu har vi prøvet rigtig mange ting for at ændre det men det lykkes ikk for os. Mvh Natasja

  • Hej Natasja

    

   Tak for din mail. Jeg tror helt sikkert det vil have en beroligende effekt på ham. Han er tydeligvis ikke helt tryg. 

    

   Der er også muligheden med en Thundershirt. Der er ca 80% sandsynlighed for, at den vil have god effekt, og der er 45 dages returret på den, hvis det ikke virker. Men Serene-um er helt sikkert et godt sted at starte, for at få ham beroliget lidt, så han slapper lidt mere af, og får en bedre oplevelse med at gå tur.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra gitte at 18/08/2015 16.14
  • Hej har en blanding af schæfer og labrador på 8 år som er blevet angst for torden og regnvejr - han starter med at vandre rundt flere timer før et regnvejr og hans hjerte hamre løs kan serene um hjælpe - vil han skulle have det hver dag ? mvh gitte

  • Hej Gitte

    

   Tak for din mail. Serene-um bør kunne få ham til at falde til ro. Det kan ikke tage hele angsten, hvis det er slemt, men det kan tage toppen, så han kan finde ro. Vi har også Zylkene eller vores Thundershirts, hvis Serene-Um ikke virker som forventet, men det er et godt sted at starte. 

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Anette at 18/12/2016 08.23
  • Jeg bruger og har fin effekt af serene-um men i hvor lang en periode må det bruges ?

  • Hej Anette

    

   Tak for din mail. Der er ikke nogen bivirkninger ved længere tids brug af Serene-Um, så det kan bruges så ofte som det er nødvendigt. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Gerda Mikkelsen at 11/03/2018 10.58
  • Hej. Jeg har en Landseer på næsten 2 år, han hopper og danser rundt, bider i ærmerne gør og er fuldstændig ustyrlig når der kommer nogen på besøg eller når børnene kommer hjem fra skole, han vil selvfølgelig lege, men han er alt for voldsom og vild, han er for det meste stille og rolig når jeg er alene med ham, ville Serene-Um kunne hjælpe, det er meget frustrerende med en hund på over 70 kg der tonser rundt som gal Mvh Gerda

  • Hej Gerda

   Ja. Serene Um kan hjælpe, men jeg tror en Thundershirt ville være bedre, eller en blanding mellem Serene UM og Thundershirt.

   Thundershirt er en trøje der ligger pres på hundens krop, og derved beroligerer den.

   Her er linket til Thundershirt: https://www.petdreams.dk/thundershirt-let-hundens-angst-og-goen.html der er 45 dage returret på denne produkt - du kan tage den i brug, og hvis den ikke virker, kan du returnere den. Du kan læse anmeldelser under produktet, for at se om det ville være noget for din hund.

    

   MVH

   Paula J Pedersen

   PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video