Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Serene-Um beroliger katte mod stress - angst m.m.

Varenummer: KR 350208
KR 350208 <p>Serene-UM hjælper med at <strong>berolige katte</strong> gennem situationer med meget stress, angst, aggressioner m.m., og gør livet lettere for både katten og dens ejer. <strong>Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst</strong> f.eks. når der bruges fyrværkeri, katten skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression hos katten, hyperaktivitet, og gør katten mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.</p> <p>Serene-Um indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i kattens hjerne, der er involveret i forbindelse med kattens søvn mønstre. Serene-Um forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere kat i bedre balance.</p> <ul> <li><strong>Serene-Um er 100% naturligt</strong></li> <li><strong>Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere</strong></li> <li><strong>Skaber ingen sløvhed hos katten, som mange andre midler </strong></li> <li><strong>Nemt at give katten via dråber på foderet eller i munden.</strong></li> </ul> <p>Flasken indeholder 100 ml.</p> <p><strong>Dosering:</strong></p> <ul> <li>Katte op til 2.5 kg. 1/2 teske pr. dag</li> <li>Katte 2.5 - 5 kg. 1 teske 2x dagligt</li> <li>Katte 5-8 kg. ca. 2 teskefulde pr. dag.</li> </ul> <p>Se flere <strong><a title="katteartikler" href="//www.petdreams.dk/katteartikler.html">katteartikler</a></strong>.</p> andre mærker

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 119,-

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Serene-UM hjælper med at berolige katte gennem situationer med meget stress, angst, aggressioner m.m., og gør livet lettere for både katten og dens ejer. Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst f.eks. når der bruges fyrværkeri, katten skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression hos katten, hyperaktivitet, og gør katten mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.

Serene-Um indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i kattens hjerne, der er involveret i forbindelse med kattens søvn mønstre. Serene-Um forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere kat i bedre balance.

 • Serene-Um er 100% naturligt
 • Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere
 • Skaber ingen sløvhed hos katten, som mange andre midler
 • Nemt at give katten via dråber på foderet eller i munden.

Flasken indeholder 100 ml.

Dosering:

 • Katte op til 2.5 kg. 1/2 teske pr. dag
 • Katte 2.5 - 5 kg. 1 teske 2x dagligt
 • Katte 5-8 kg. ca. 2 teskefulde pr. dag.

Se flere katteartikler.

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Ulla
Anmeldelse:
Det virker utroligt godt. Emil er blevet mere afslappet og løber ikke "på væggen" mere, p.g.a skygger som han så
når lyset blev tændt. Han får det i sin mad og spiser med velbehag.
Emil er en dejlig huskat, som vi købte på Falster katte-hjem. Han havde mistet sin mor som meget lille, så han har været lidt urolig og nervøs. Men det går super godt nu. Hans legekammerat er fra et andet kuld som vi købte samtidig, men Alberte forstår at slappe af, så hun har ikke behov for mere afslapning.
 Anmeldt af Sara
Anmeldelse:
Ingen af mine katte kunne lide det, og kunne lugte det i maden så lod vær og spise det. Desværre.
 Anmeldt af Benny
Anmeldelse:
Vi har nu brugt Serene-Um i knap 14 dage og allerede nu oplever vi en mere rolig og ikke så nervøs kat. Vores kat er næsten 4 år og har alle sine dage været meget nervøs anlagt. Vi bor på landet og fra svalerne ankommer ville han ikke ud fordi de dykkede ned mod ham og han flygtede ind i panik. Nu er han ligeglad og vader stille og rolig over gårdspladsen selv om svalerne sværmer omkring ham. Han er meget mere ude nu end før. Nu glæder jeg mig bare til at se hvordan han reagerer når vi får gæster. Men vi fortsætter med Serene-Um. Det bliver stille og rolig bedre med ham. Produktet kan helt klart anbefales, det har ihvertfald virket til vores kat.
Hilsen en glad katteejer (nå ja konen siger godt nok det er hendes)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Serene-Um beroliger katte mod stress - angst m.m. ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Serene-Um beroliger katte mod stress - angst m.m.

2 Vare(r)

per side
 • Fra Kirstine Munk at 18/01/2016 21.34
  • Hvor lang tid skal produktet bruges ?

  • Hej Kirstine

    

   Tak for din mail. Det skal benyttes i de perioder og situationer, hvor hunden er urolig. Det er svært at give et præcist svar på, men hvis hunden med tiden bliver mere rolig i de situationer, hvor den tidligere var nervøs, kan man så forsøge at trappe ud, og se om det er blevet bedre uden det beroligende. Hos nogle bliver det langt bedre med tiden, mens det hos andre aldrig rigtig bliver bedre uden det beroligende.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra K M at 13/06/2017 17.10
  • Hej Kristian Har det problem, at vores skovkat på 3 år boede sammen med en maincoon vi desværre måtte aflive, da den brækkede benet Vi købte så maincoon igen for at den ikke skulle føle sig alene, faktisk købte 2 maincoon os på 3 år, de er brødre og skulle sælges samlet. Vores problem er at vi har bygget et super dejligt voliere, hvor alle 3 katte elsker at gå ud, det ligger så de kan løbe fra huset og gennem garagen og ud til volieret, nårskovkatten har været derude og vi må bære den derud, løber den oven på og op i soveværelset, vores ene maincoon er ligesom den der er øverst i hierakiet , kan vi gi nogen form for be roligende til skovkatten, den kan ikke tåle man holder den lidt fast, så går den helt amok, Mvh Kim madsen

  • Hej Kim

   I denne situation er det svært at vide hvad det vil virke, men jeg anbefaler at I prøver en Thundershirt på ham. 

   https://www.petdreams.dk/thundershirt-let-hundens-angst-og-goen.html den står til hunde, men er også til katte.

   Der er 45 dagens returret på dem. Så virker det ikke, kan du få pengene retur.

    

   MVH, Paula

   PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video