Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Serene-Um beroliger hunde mod stress angst

Varenummer: KR 350208-2
KR 350208-2 <p><strong>Har du problemer med at hunden/katten bliver urolig, når den er alene hjemme, stresset og angst på ture eller rejser?</strong> Serene-UM er et fodertilskud, der nemt dryppes i foderet til hunden. Serene-Um hjælper med at berolige hunde gennem situationer med meget stress, angst, aggressioner m.m., og gør livet lettere for både hunden og dens ejer. <strong>Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst</strong> f.eks. når der bruges fyrværkeri, eller hunden skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression, hyperaktivitet, og gør hunden mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.</p> <p>Serene-Um indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i hundens hjerne, der er involveret i forbindelse med dens søvn mønstre. Seren-Um forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere hund i bedre balance.</p> <ul> <li><strong>Seren-Um er 100% naturligt</strong></li> <li><strong>Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere</strong></li> <li><strong>Skaber ingen sløvhed hos hunden, som mange andre midler </strong></li> <li><strong>Nemt at give hunden/katten via dråber på foderet eller i munden.</strong></li> </ul> <p>Flasken indeholder 100 ml. <strong>Er velegnet til små og medium hunde, og alle katte. Til større hunde, anbefales større pakker.</strong></p> <p><strong>Dosering:</strong></p> <ul> <li>Hunde op til 5 kg. 1 teske 3 gange pr. dag</li> <li>Hunde 5-10 kg. 2 teskefulde 3 gange dagligt</li> <li>Hunde 10-20 kg. 3 teskefulde 3 gange pr. dag.</li> </ul> <p>Se hele udvalget i <a title="hundefoder" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/hundefoder.html">hundefoder</a>.</p> andre mærker

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 119,-

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Har du problemer med at hunden/katten bliver urolig, når den er alene hjemme, stresset og angst på ture eller rejser? Serene-UM er et fodertilskud, der nemt dryppes i foderet til hunden. Serene-Um hjælper med at berolige hunde gennem situationer med meget stress, angst, aggressioner m.m., og gør livet lettere for både hunden og dens ejer. Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst f.eks. når der bruges fyrværkeri, eller hunden skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression, hyperaktivitet, og gør hunden mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.

Serene-Um indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i hundens hjerne, der er involveret i forbindelse med dens søvn mønstre. Seren-Um forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere hund i bedre balance.

  • Seren-Um er 100% naturligt
  • Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere
  • Skaber ingen sløvhed hos hunden, som mange andre midler
  • Nemt at give hunden/katten via dråber på foderet eller i munden.

Flasken indeholder 100 ml. Er velegnet til små og medium hunde, og alle katte. Til større hunde, anbefales større pakker.

Dosering:

  • Hunde op til 5 kg. 1 teske 3 gange pr. dag
  • Hunde 5-10 kg. 2 teskefulde 3 gange dagligt
  • Hunde 10-20 kg. 3 teskefulde 3 gange pr. dag.

Se hele udvalget i hundefoder.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Serene-Um beroliger hunde mod stress angst ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Serene-Um beroliger hunde mod stress angst

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video