Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Serene-Um tabletter beroliger naturligt hunde og katte

Varenummer: Serene-UM
Serene-UM <h2><strong>Beroligende Til Hunde - Serene-UM</strong></h2> <p><strong>Serene-UM beroliger hunde og katte på en naturlig måde. Har du problemer med at din firbenede ven bliver urolig, når den er alene hjemme, stresset og angst på ture eller rejser?</strong> Serene-UM er et fodertilskud, der nemt gives i for eksempel foderet. Dette er Serene-UM i tablet form.<br /><br /><strong>Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst</strong> f.eks. når der bruges fyrværkeri, eller hunden skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression, hyperaktivitet, og gør hunden mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.</p> <p>Serene-Um indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i hundens hjerne, der er involveret i forbindelse med dens søvn mønstre. Serene-UM forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere hund i bedre balance.</p> <ul> <li><strong>Seren-Um er 100% naturligt</strong></li> <li><strong>Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere</strong></li> <li><strong>Skaber ingen sløvhed hos hunden, som mange andre midler </strong></li> <li><strong>Nemt at give katten via dråber på foderet eller i munden.</strong></li> </ul> <p><strong>Leveres i pakke med 30 tabletter eller bøtte med 120.</strong></p> <p><strong>Dosering:</strong></p> <ul> <li>Katte op til 5 kg 1/2-1 tablet 2 gange dagligt</li> <li>Hunde op til 5 kg 1 tablet 3 gange dagligt</li> <li>Hunde 5-10 kg. 2 tabletter 3 gange dagligt</li> <li>Hunde 10-20 kg. 3 tabletter 3 gange pr. dag.</li> <li>Hunde over 20 kg 3 tabletter 3 gange dagligt</li> </ul> <p><strong>Vælg mellem:</strong></p> <ul> <li><strong>Small:</strong> Pakke indeholder 30 tabletter</li> <li><strong>Large:</strong> Bøtte med 120 tabletter</li> </ul> <p>Her kan du finde <a title="Serene-UM flydende" href="//www.petdreams.dk/serene-um-fodertilskud-beroliger-katte-mod-stress-angst.html" target="_self"><strong>Serene-Um i flydende form</strong></a>.</p>

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 119,-

* Skal udfyldes

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Beroligende Til Hunde - Serene-UM

Serene-UM beroliger hunde og katte på en naturlig måde. Har du problemer med at din firbenede ven bliver urolig, når den er alene hjemme, stresset og angst på ture eller rejser? Serene-UM er et fodertilskud, der nemt gives i for eksempel foderet. Dette er Serene-UM i tablet form.

Serene-Um er velegnet til brug mod stress og angst f.eks. når der bruges fyrværkeri, eller hunden skal flyve eller rejse. Derudover er det effektivt mod aggression, hyperaktivitet, og gør hunden mere rolig, når den er alene hjemme, hvis du har problemer der.

Serene-Um indeholder bl.a. L-Tryptophan, som er en aminosyre, der findes i foder, og øger seretonin indholdet i hundens hjerne, der er involveret i forbindelse med dens søvn mønstre. Serene-UM forbedrer disse egenskaber, der giver en roligere hund i bedre balance.

 • Seren-Um er 100% naturligt
 • Anbefalet af mange dyrlæger og adfærds trænere
 • Skaber ingen sløvhed hos hunden, som mange andre midler
 • Nemt at give katten via dråber på foderet eller i munden.

Leveres i pakke med 30 tabletter eller bøtte med 120.

Dosering:

 • Katte op til 5 kg 1/2-1 tablet 2 gange dagligt
 • Hunde op til 5 kg 1 tablet 3 gange dagligt
 • Hunde 5-10 kg. 2 tabletter 3 gange dagligt
 • Hunde 10-20 kg. 3 tabletter 3 gange pr. dag.
 • Hunde over 20 kg 3 tabletter 3 gange dagligt

Vælg mellem:

 • Small: Pakke indeholder 30 tabletter
 • Large: Bøtte med 120 tabletter

Her kan du finde Serene-Um i flydende form.

Anmeldelser

Anmeldelser (16)

 Anmeldt af Alice Jensen
Anmeldelse:
Vi har en stor bommuldshund,lidt over 10kg, Han har været meget ked af det når han skulle være alene hjemme, især efter vi er flyttet i et rækkehus, han er 3,5 år , vi syntes det hjælper på ham. Han får 1 morgen og aften. Så det håber vi holder når vi bor tæt på andre. Dyrlægen forklarede mig at de havde langtidsvirkning så man til stadighed skulle give den hvis men ville se en virkning, de virker altså ikke fra dag til dag.
 Anmeldt af Hanne
Anmeldelse:
Virkede fint på vores hund, en blanding af en Lhasa apso og West Highlander. Startede med 2 dage før nytår, og fik 4 om dagen af pakken Small. Vi regerede heller ikke eller trøstede den, når der blev skudt af. Den rystede overhovedet ikke i år og var ikke så utryg.
 Anmeldt af Heidi
Anmeldelse:
Min Rottweiler/Schæfer blanding bliver let stresset især når vi skal til træning. Fremmede mennesker er hun meget på vagt overfor, når vi får gæster. Det har virkelig lagt en dæmper på hende og hun er en meget gladere hund når vi får gæster.
Husk at pillerne ikke er en mirakelkur de skal bruges i forbindelse med træning :) hun får 2 piller 2 gange om dagen. Det kan være en god ide at starte en måned før feks. nytårsaften, da hunde er forskellige og måske længere tid om at optage effekten af pillerne
 Anmeldt af Henriette
Anmeldelse:
Havde desværre ikke den ønskede effekt på min 7 mdr. gamle Papillon-han. Vi startede ellers op dagen før.
 Anmeldt af Vibeke
Anmeldelse:
Jeg har lidt bedre erfaring med Serene-Um end med Zylkene til min labrador, der har nogle forskellige fobi`er -
 Anmeldt af Maria
Anmeldelse:
Hej.
Jeg har en chi/cairn jeg lige har startet op med thundershirt & serene-um. Thundershirten virkede 2 timer,men jeg fortsætter med pillerne i håb om bedring.Han er meget nervøs & gør af alt,så jeg krydser fingre.
 Anmeldt af mia
Anmeldelse:
Virker fint på vores hund - labrador
 Anmeldt af Mona
Anmeldelse:
Jeg har nu givet min hund 2x2 piller om dagen i 14 dage og det har ikke haft nogen effekt
 Anmeldt af Dina
Anmeldelse:
Har en fireårig kat der er et gadekryds/blanding. (ved ikke 100% med hvad men han er dejlig). Han er normal nem at påvirke og stresse men pillerne virkede på en sådan måde at han slappede mere af uden at blive sløv eller sove mere. Vigtigst af alt er han stadig den samme af sind når han får en pille.
 Anmeldt af Line
Anmeldelse:
Hej.
Jeg har en hanhund på 1 år. Han er en dejlig blanding af pomeranian/papillon på 3,5 kg.
Han er meget bange og nervøs. Han gør meget når vi møder andre mennesker eller hunde. Ja han gør stort set af alt, om det så er en fugl eller et træ, bare noget det bevæger sig.
Jeg har derfor prøvet at købe disse beroligende piller, men er lidt usikker på hvor mange og hvor ofte han skal have dem. Jeg håber der er nogle af jer der har god erfaring og kan hjælpe os lidt.
Det skal dog lige sige at han er den mest kærlige og glade hund. Vi har dog den oplevelse med os at vi blev trængt op i en krog af en mand da han kun var få mdr. gammel, meget ubehaglig oplevelse for os begge og det er siden der han har vist alle disse symptomer på aggressivitet og nervøsitet. Han bliver meget ustyrlig hvis vi får gæster, han bliver bange og gør helt vildt og det virker næsten på ham som om de ikke må være.
-Line
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Min hund stresser meget i forbindelse med udstillinger. De er nu prøvet af med godt resultat. Jeg gav en tablet aftenen før, morgen inden vi tog hjemmefra og én tablet ca en time før han skulle ringen.
 Anmeldt af Sonia
Anmeldelse:
Min hund stresser/ bliver angstpræget meget nemt, og i de situationer udviser han også aggession overfor nogle andre hunde. Han er også svær at træne/ arbejde med, samt han sover dårligt om natten. Når han enten "stresser" meget, eller vi skal noget, hvor der kan forekomme stressende situationer (mange hunde tæt samlet, og samtidig skal arbejde) får han Serene - Um. Han vejer 20 kg og får to stk morgen og aften, 3 - 4 dage før vi skal det "stressende". Han bliver en meget gladere hund, nem at arbejde med, men også særdeles frisk, da han ikke bliver trykket af sin angst. Det er meget få hunde han han udviser angst/ agression overfor.
 Anmeldt af Nina
Anmeldelse:
Jeg købte Serene-Um til min mors gravhund, som er meget bange for fyrværkeri. Hun siger, at pillerne hjalp godt, så hunden kom roligt gennem nytårsaften.
 Anmeldt af annette
Anmeldelse:
Pillerne hjalp overhovedet ikke på min hund, selvom vi startede 3 dage før. Han var ligeså skræmt som han plejer at være. Dog tissede han ikke på gulvet som han plejer. Om det er pillerne eller om han bare er blevet ældre ved jeg ikke. Han er 4 år.
 Anmeldt af Gitte Pedersen
Anmeldelse:
Jeg har en cavalier king charles spaniel der er nervøs anlagt, særlig meget i den mørke tid og rigtig meget når folk begynder at skyde fyrværkeri af, hvilket betyder hun kan gø meget og er til tider svær at stoppe igen.

Jeg har nu prøvet Serene-Um tabletter på hende i ca. halvanden måned nu, hvor hun den første måned fik 2 tabletter i aftensmaden. Efter ca. 3 dage var hendes gøen aftaget og er nemmere at stoppe.

Nu hvor folk begynder at skyde fyrværkeri af får hun 1 tablet i morgenmaden og 2 tabletter i aftensmaden. Hun vejer 8,5 kg.
Virknig: beroligende og angstdæmpende UDEN at hunden virker sløv og indaktiv.
 Anmeldt af Anette
Anmeldelse:
Min hanhund, en 4 årig PON har det med at stresse op når der sker noget usædvanligt. Det kan være når han skal til dyrlægen, vi skal besøge venner og familie eller træning hvor der er andre hanhunde. Han bliver meget gøende, opfarende og "elektrisk". Har svært ved at falde til ro meget længe efter. Dyrlægen og andre fremmede kan ikke røre hunden når han har det sådan, uden han vil forsøge at bide.

Der hjælper Serene-Um min hund. Han bliver roligere, mere afslappet, uden at blive sløv. Han kan tage oplevelser ind, få erfaringerne, lære af sine oplevelser uden at blive så bange og stresset. Dyrlægen kan få lov til at undersøge ham. Og han kan magte at se andre hanhunde uden at gå helt rokoko.

Serene-Um er et naturprodukt. Der har ikke været bivirkninger af nogen art. Det tager ca ½-1 time om at virke og stilner af efter knap 4 timer.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Serene-Um tabletter beroliger naturligt hunde og katte ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Serene-Um tabletter beroliger naturligt hunde og katte

8 Vare(r)

per side
 • Fra Line Svendsen at 13/11/2013 19.57
  • Hej.

   Jeg har hanhund på 1 år, han er en dejlig blanding af pomeranian/papillon. men han er meget bange og nervøs. Det er både overfor mennesker og hunde, ja han gør stort set af alt.

   Jeg har derfor prøvet at købe disse beroligende piller til ham. men er lidt i tvivl om hvor meget han skal have og hvor mange gange. Han vejer 3,5 kg.

   Håber der er nogen der har god erfaring med dette produkt.

   -Line 

  • Hej Line

    

   Tak for din mail. Han skal have 1 tablet 3 gange dagligt, når der er problemer. Det er et træls problem, men jeg håber det kan berolige ham, når der er behov for det.

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Linda at 24/11/2013 23.32
  • Hejsa.har fået en svensk,dansk, Gårdhund... Kvik ..den er ca 12 uger ,,,noget af en bandit.....hehe....jeg vil høre angående de beroligende  piller " må den få sådan nogle..Når den ikke er ældre? ..han er meget bange for at køre bil, Det sagde ham der solgte den til mig også...så kaster han op...det er ca en halv times tids kørelse han skal på ...".???  Venlig hilsen Linda honore,,,,håber i kan hjælpe 

  • Hej Linda

    

   Tak for din mail. Det sker der ikke noget ved. Du giver ham bare mindste dosis, der svarer til en kats, så går det fint.

   Andre produkter der kan hjælpe er: Thundershirt og DAP halsbånd

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Kira Sørensen at 05/01/2014 13.55
  • Hej PetDreams.

    

   Det lyder godt med et naturligt beroligende middel til hunde og katte. Jeg har et spørgsmål  om dosering til min store Maine Coon kat. Han vejer over 5 kg., og der er kun oplyst doser til katte op til 5 kg.

    

   Tak for en god hjemmeside.

    

   Med venlig hilsen

   Kira Sørensen

  • Hej Kira

    

   Tak for din mail. Du giver bare 1 tablet 2 gange dagligt til en kat over 5 kg.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Sofie Bach at 24/02/2014 00.25
  • Hej. 

   Jeg har lige bestilt dette produkt. 

   Jeg har 3 hunde hvor den ene har seperationsangst, skal han så tabletter de dage de skal være alene 30-60 min før jeg tager afsted? 2 tabletter 3 gange om dagen, eller bare 2 stk inden jeg tager afsted? 

   Mvh Sofie Bach

  • Hej Sofie

   Du kan give hunden når du tager af sted om morgenen. Hvis hunden ikke viser nogen form for angst, når du kommer hjem, kan du bare nøjes med at give den 2 piller når du tager af sted, er det ikke nok, kan du trappe op til de 3 gange dagligt. Der er forskel på, hvor meget der er nødvendigt, så prøv med det først, så trapper du bare hurtigt op, hvis det ikke er nok.

   Thundershirt er også en god løsning til hunde med seperationsangst

   Og her er en god artikel om separationsangst hos hunde

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bente Karin Nielsen at 06/11/2014 21.36
  • Jeg har en hvalp på 5 mdr. vægt ca 12 kg. Den gøer meget af andre hunde og mennesker Kan det hjælpe at give Serene-um? Hvor meget? Dagligt? Hvor længe? Mvh Bente Karin Nielsen

  • Hej Bente

    

   Tak for din mail. Ja, det kan godt have en positiv effekt. Det skal gives dagligt, dosen kan du se på varebeskrivelsen på hjemmesiden. Det er svært at sige, hvor længe du skal give det, men du kan starte med en uge, og se om det har en effekt.

    

   Ellers kan vores Thundershirt også være en mulighed.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Michelle at 15/12/2016 09.22
  • Hej min hund er bange nytårs aften skal han så bare have pillerne i de dage de fyre af og nytårs aften eller skal han blive ved med at have det? :)

  • Hej Michelle

    

   Tak for din mail. Hvis der kun er problemer omkring nytår, kan du blot benytte Serene-um så længe problemerne for hunden er der. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Camilla at 20/04/2017 23.26
  • Hej. Jeg overvejer at købe dette, men jeg har lige nogle spørgsmål først. Min hund vejer 30 kg, og skal derfor have 3x3 tabeletter om dagen - altså 9 om dagen - så der ville kun være nok til 13 dage. Så hvor længe inden ønsket virkning skal hunden starte 'kuren'? Og hvor længe holder 'effekten' så? Og kan man bruge det til hverdags-situationer, eller kun til specielle situationer, som dyrlæge mv.? Min hund er nemlig meget hyperaktiv, og bliver meget hurtigt angst i hverdagen. - det skal lige siges, at han er en ikke-kastreret hanhund, som jeg går til hundetræning med, og er i hundeskoven oftest mere end en gang om ugen, og han undgår helst alle ubehalige situationer med andre hunde. Han blander sig altid udenom, og søger mig. En situation han kan blive angst, kan fx være, at vi møder en hund, som er større end ham selv, så kan han slet ikke finde ud af det, og små hunde er han også utryg ved(fordi de oftest er hidsige). Er dette noget der ville hjælpe på sådanne problemer, eller er det kun til mere spicifikke situationer? Jeg har allerede startet en NeVet kur på ham nu, som skulle afhjælpe angst og hjælpe til et 'bedre' hormonsystem, men det viser sig først efter 1-2 måneder..

  • Hej Camilla

    

   Serene-Um virker inden for kort tid, så er der en periode eller situation, hvor hunden skal beroliges, f.eks en tur til dyrlægen, kan du give Serene-Um aftenen forinden, og så igen om morgenen, når du skal afsted. Det er ikke et middel der er dage om at virke, og du kan bruge det i forskellige situationer, som gør hunden urolig. Rigtig mange bruger det f.eks i perioden omkring nytår. 

    

   Er det et generelt problem, er den kur du er i gang med nok fin på lang sigt, men du kan godt kombinere det med Serene-Um, og du kan ikke overdosere det. Et andet alternativ nogle bruger, hvis problemet ikke kun er akut, men mere generelt, er f.eks en Thundershirt. Serene-Um kan i princippet også godt bruges sådan generelt, men som du selv skriver, kræver det en hel del piller dagligt, så det er mest effektivt ved specielle perioder og lejligheder der gør hunden urolig. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Nikoline at 22/08/2018 10.22
  • Hej, Hvor lang tid må ens hund få disse? Min hund har frygtagression for andre hunde og vi møder altid andre hunde når vi går tur. Jeg vil gerne bruge disse piller til at understøtte hans træning. Håber han kan få dem dagligt, i en kortere periode.

  • Hej Nikoline.

    

   Så længe du følger vejledningen ifht. dosering, kan du sagtens give ham det dagligt, også i længere perioder.

    

   Med venlig hilsen

   Mads, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: