Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Rescue Remedy Pet - Til hunde med separationsangst 20 ml

Varenummer: DP BF01531
DP BF01531 <h2>Bach's Rescue Remedy Pet - Får Angste & Nervøse Hunde Til At Slappe Af - Naturligt - Stor Flaske På 20 ml</h2> <p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Separationsangst</strong></span><br /><br />Hvorfor Rescue Remedy Pet? Undersøgelser viser, at millioner af hunde rundt om i verden lider af seperationsangst, som resulterer upassende, uønsket adfærd. Mens trenden imod brug af farmaceutisk medicin, der bekæmper hundes separationsangst og andre komplekse stress relaterede følelser er stigende, er der mange hundeejere, der søger mod helt naturlige løsninger, som Rescue Remedy Pet er.</p> <p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Hvad indeholder Rescue Remedy Pet?</strong></span><br /><br />Denne moderne variation af det originale stress afhjælpende middel Rescue Remedy, som har været tilgængelig i mere end 70 år, indeholder en blanding af de samme fem blomster som findes i det originale Rescue Remedy i en alkoholfri formel, perfekt til følsomme dyr. <span>Lavet af en kombination af fem beroligende blomster essenser herunder Impatiens, Cherry Plum, Rock Rose, Clematis, og Star of Bethlehem. Inaktive stoffer udgør </span><span>80% Vegetabilsk glycerin og 20%  vand. </span></p> <p><span style="text-decoration: underline;"><strong>Sådan bruger du Rescue Remedy Pet</strong></span></p> <p>Rescue Remedy Pet fås i dråbe format, der gør det nemt for dig som hundejer at bruge det på din firbenede ven. Da det er alkoholfri, kan det også bruges på alle andre former for kæledyr uanset størrelse<br />Du drypper blot 4 dråber direkte i hundens mund. Alternativt, kan du tilføje det i foderet, i hundens vandskål eller på en godbid. Rescue Remedy Pet kan også gnides direkte ind på hundens næse, ører eller poter. Vælg den metode du bedst kan lide, der sikrer hunden får den rigtige dosis.</p> <p><strong>1 flaske Rescue Remedy Pet indeholder 20 ml.</strong><br /><br /><strong>Rescue Remedy Pet kan også bruges til katte og andre kæledyr, der lider af separationsangst eller i akutte tilfælde som for eksempel nytårsaften. </strong></p> Bach

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 249,-

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Bach's Rescue Remedy Pet - Får Angste & Nervøse Hunde Til At Slappe Af - Naturligt - Stor Flaske På 20 ml

Separationsangst

Hvorfor Rescue Remedy Pet? Undersøgelser viser, at millioner af hunde rundt om i verden lider af seperationsangst, som resulterer upassende, uønsket adfærd. Mens trenden imod brug af farmaceutisk medicin, der bekæmper hundes separationsangst og andre komplekse stress relaterede følelser er stigende, er der mange hundeejere, der søger mod helt naturlige løsninger, som Rescue Remedy Pet er.

Hvad indeholder Rescue Remedy Pet?

Denne moderne variation af det originale stress afhjælpende middel Rescue Remedy, som har været tilgængelig i mere end 70 år, indeholder en blanding af de samme fem blomster som findes i det originale Rescue Remedy i en alkoholfri formel, perfekt til følsomme dyr. Lavet af en kombination af fem beroligende blomster essenser herunder Impatiens, Cherry Plum, Rock Rose, Clematis, og Star of Bethlehem. Inaktive stoffer udgør 80% Vegetabilsk glycerin og 20%  vand. 

Sådan bruger du Rescue Remedy Pet

Rescue Remedy Pet fås i dråbe format, der gør det nemt for dig som hundejer at bruge det på din firbenede ven. Da det er alkoholfri, kan det også bruges på alle andre former for kæledyr uanset størrelse
Du drypper blot 4 dråber direkte i hundens mund. Alternativt, kan du tilføje det i foderet, i hundens vandskål eller på en godbid. Rescue Remedy Pet kan også gnides direkte ind på hundens næse, ører eller poter. Vælg den metode du bedst kan lide, der sikrer hunden får den rigtige dosis.

1 flaske Rescue Remedy Pet indeholder 20 ml.

Rescue Remedy Pet kan også bruges til katte og andre kæledyr, der lider af separationsangst eller i akutte tilfælde som for eksempel nytårsaften. 

Anmeldelser

Anmeldelser (3)

 Anmeldt af Helle Pedersen
Anmeldelse:
Synes det et godt produkt, bruger det når min hund skal være alene hjemme og det får hende til at falde mere til ro. Bruger det også hvis er nervøs eller virker stresset og det hurtig.
 Anmeldt af LK
Anmeldelse:
Dæmpede min hunds angst i nytåret på 4 dråber pr dag i 2 dage...
 Anmeldt af Stine
Anmeldelse:
Midlet har absolut ingen virkning på min hund (bl. Cavalier/papillon). Kan slet ikke anbefales.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Rescue Remedy Pet - Til hunde med separationsangst 20 ml ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Rescue Remedy Pet - Til hunde med separationsangst 20 ml

3 Vare(r)

per side
 • Fra B. Jespersen at 25/07/2013 13.08
  • Når det drejer sig om en 13 år gl. gravhund på ca. 7 kg. hvilken dosis skal han  have?

    

  • Hej Birthe

    

   Tak for din mail. Det er 4 dråber hunden skal have uanset størrelse. Det skal gives en halv til en times tid før hunden skal ud i den stressede sitiation som .f.eks kørsel i bil er for nogle. Hvor længe det så virker, kan afhænge af mængden af angst, race, størrelse osv, men så snart du igen ser tegn på hunden er urolig, kan der gives en dosis igen.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Diana Lassen at 19/09/2014 08.11
  • Hejsa Petdreams Vi har en coton de tulear på 1år og 9mdr som hedder Raffi, han har alene hjemme problem samt bliver let stresset, jeg syntes det er et stort problem, da man føler sig meget låst. Raffi skal i dagpleje hvis vi skal ud af huset, da vores naboer ikke kan være tjent med hans hylen samt gøen, og det er også meget synd for Raffi. Vi har prøvet Zylkene piller anbefalet og købt hos dyrlægen, thundershirts, innotek anti-gø halsbånd, samt andet halsbånd med lyd og vibration ved gøen, dap beroligende adaptil diffusor, alt dette har vi prøvet uden held desværre. Vi har nu overvejet at prøve jeres dråber Recue remedy, men det er også ved at være dyrt, når det ikke hjælper. Med venlig hilsen Den meget frustreret Diana Lassen

  • Hej Diana

    

   Tak for din mail. Det lyder som et ret stort problem. Rescue Remedy Pet dråber plejer at være meget effektive, men når du allerede har prøvet så meget andet helt uden  effekt, ved jeg ikke om dråberne kan gøre det. Jeg tror I skal prøve at tale med dyrlægen igen og evt. en hundetræner eller coach, om de kan anbefale jer noget, eller om man via træning kan løse problemet. Jeg vil tro Rescue remedy kan lægge en dæmper på det, men når I har prøvet så meget og det er så slemt, tror jeg der skal noget "terapi" til også.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra jytte at 16/04/2015 16.19
  • Vores Schæfer kan ikke lide blæse vejr og tordenvej +Nytårsskud ,tror i at det kan hjælpe på hende .Vh Jytte

  • Hej Jytte

    

   Tak for din mail. Det kunne bestemt være en mulighed, ellers plejer Thundershirt også at virke godt mod tordenvejr. 

    

   Hav en god aften.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video