Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Cool donut seng til katte i kanvas og fleece

Varenummer: SC 017894u-2
SC 017894u-2 <h2>Lun Seng Til Katte - Scruffs Aviator</h2> <p>Donut sengen til katte fra Scruffs Aviator er konstrueret med et slidstærkt kanvas eksteriør, mens der inde i sengen ligger en pude og sider i super blødt fleece. En varm base din kat vil elske at slappe af i. Holder varmen godt inde, med sine høje kanter.</p> <p>Sengen har en centreret flap med knapper på midten og broderet Scruffs logo samt en målskive printet på yderside og på fleece puden i bunden. Kanten i toppen af sengen har kunstig pels som ekstra komfort.</p> <p>En blød og lun oplevelse for din kat, og en seng med et cool look, der pynter i hjemmet. Scruffs Aviator Donut sengen kan vaskes i maskine ved 30 grader, og har skridsikker bund.</p> <p><strong>Måler </strong>46 x 36 x 20 cm. (L x B x H) Liggearealet måler 40 x 30 cm.</p> <p> </p> Scruffs Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Sprg os om leveringstid

kr. 179,-
Scruffs

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lun Seng Til Katte - Scruffs Aviator

Donut sengen til katte fra Scruffs Aviator er konstrueret med et slidstærkt kanvas eksteriør, mens der inde i sengen ligger en pude og sider i super blødt fleece. En varm base din kat vil elske at slappe af i. Holder varmen godt inde, med sine høje kanter.

Sengen har en centreret flap med knapper på midten og broderet Scruffs logo samt en målskive printet på yderside og på fleece puden i bunden. Kanten i toppen af sengen har kunstig pels som ekstra komfort.

En blød og lun oplevelse for din kat, og en seng med et cool look, der pynter i hjemmet. Scruffs Aviator Donut sengen kan vaskes i maskine ved 30 grader, og har skridsikker bund.

Måler 46 x 36 x 20 cm. (L x B x H) Liggearealet måler 40 x 30 cm.

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Tine
Anmeldelse:
Flot, sød og dejlig blød.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Cool donut seng til katte i kanvas og fleece ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Cool donut seng til katte i kanvas og fleece

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video