Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

AFP Garden selv-opfyldende vandskål

Varenummer: HC AFPH08170
HC AFPH08170 <h2>Holder dit kæledyr hydreret med sundt vand 24/7</h2> <p>AFP-autofontænen er specielt designet til varme somre, når det ikke kun er dejligt at lege udenfor, men også når din hund har behov for ekstra nedkøling.</p> <p>Det doserer vand på springvandet efter behov - uden spild.</p> <p>At give vand til dine kæledyr i varmt vejr er meget vigtigt. Hunde kan kun svede ved deres poter, og udånding er den eneste måde at frigøre kropsvarme på. Derfor er dette springvand yderst velegnet til din hund. Til nedkøling og ekstra drikkevand!</p> <ul> <li>Altid frisk vand tilgængelig</li> <li>Nem at forbinde til haveslange</li> <li>Universalstik</li> </ul> <iframe width="450" height="253" src="https://www.youtube.com/embed/tNJpIwJTCIM?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> All for paws

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 225,-
All for paws

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Holder dit kæledyr hydreret med sundt vand 24/7

AFP-autofontænen er specielt designet til varme somre, når det ikke kun er dejligt at lege udenfor, men også når din hund har behov for ekstra nedkøling.

Det doserer vand på springvandet efter behov - uden spild.

At give vand til dine kæledyr i varmt vejr er meget vigtigt. Hunde kan kun svede ved deres poter, og udånding er den eneste måde at frigøre kropsvarme på. Derfor er dette springvand yderst velegnet til din hund. Til nedkøling og ekstra drikkevand!

  • Altid frisk vand tilgængelig
  • Nem at forbinde til haveslange
  • Universalstik

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med AFP Garden selv-opfyldende vandskål ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til AFP Garden selv-opfyldende vandskål

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: