Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Scruffs Siberian madras – 100% genbrug

Varenummer: SC Siberian
SC Siberian <h2><strong>Lækker Lun Madras Fra Scruffs Siberian</strong></h2> <p><strong>Scruffs Siberian er en 2-sidet miljøvenlig hundemadras lavet med kunstpels og fleece.</strong> Hundemadrassen er god hele året! Den lange luksuriøse kunstpels vil hjælpe med at holde din hund lun i de kolde nætter, mens den bløde fleece giver hunden et køligt, men hyggeligt alternativ.</p> <p><img style="float: right; border: 0;" alt="Scruffs" src="//www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" height="53" width="197" />Madrassen er fyldt med en <strong>100% genbrugte grønne fibre</strong>, hvilket giver fremragende polstring, modstandsdygtighed og isolerende egenskaber. Madrassen er knappet to steder for at danne et naturligt hvilested for hunden. Scruffs Sibirian er pyntet med en imiteret læder lap og broderet med Scruffs logo.</p> <p>Måler 70 x 50 cm og passer til hunde som <strong>mops</strong> og <strong>havanese</strong>.</p> <p>Madrassen kan maskinvaskes ved 30 grader, og med lav centrifugering. Kan ikke tørretumbles.</p> <p>Vælg mellem brun og grå.</p> <p>Se flere <a title="Hundemadrasser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html" target="_self"><strong>madrasser til hunde</strong></a>.</p> Scruffs Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 279,-
Scruffs

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Lækker Lun Madras Fra Scruffs Siberian

Scruffs Siberian er en 2-sidet miljøvenlig hundemadras lavet med kunstpels og fleece. Hundemadrassen er god hele året! Den lange luksuriøse kunstpels vil hjælpe med at holde din hund lun i de kolde nætter, mens den bløde fleece giver hunden et køligt, men hyggeligt alternativ.

ScruffsMadrassen er fyldt med en 100% genbrugte grønne fibre, hvilket giver fremragende polstring, modstandsdygtighed og isolerende egenskaber. Madrassen er knappet to steder for at danne et naturligt hvilested for hunden. Scruffs Sibirian er pyntet med en imiteret læder lap og broderet med Scruffs logo.

Måler 70 x 50 cm og passer til hunde som mops og havanese.

Madrassen kan maskinvaskes ved 30 grader, og med lav centrifugering. Kan ikke tørretumbles.

Vælg mellem brun og grå.

Se flere madrasser til hunde.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs Siberian madras – 100% genbrug ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs Siberian madras – 100% genbrug

1 Vare(r)

per side
 • Fra Mia Møller-kristensen at 10/09/2017 00.04
  • Hej. Hvornår får i den hjem igen? Mvh Mia

  • Hej Mia

    

   Den er desværre lige udgået, kan ike få dem mere, beklager. 

    

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: