Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Scruffs miljøvenlig donut hundeseng

Varenummer: SC Eco Donut
SC Eco Donut <h2><strong>Scruffs Eco-Donut hundeseng</strong> er lavet af 100% genbrugt fleece og fiberfyld</h2> <p><strong>Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!</strong></p> <p><img style="float: right; border: 0;" alt="Scruffs" src="//www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" height="53" width="197" />Betrækket er lavet af et super-blødt, varmt og komfortabelt fleece stof, der er 100% genbrugt. Dette stof er vævet ved hjælp af et garn fremstillet af genbrugt PET (polyethylenterephthalat). Genbrugsflasker udgør PET polymer-materialet, og reducerer byrden for vores lossepladser og naturressourcer. Fremstillingsprocessen frigiver mindre CO2-udledning end produktionen af standard stof.</p> <p>Den samme PET-teknologi bruges til at fremstille et 100% genbrugsfiber fyld med uovertruffen blødhed, modstandsdygtighed og isolerende egenskaber.</p> <p>Scruffs Eco-Donut PET senge kan maskinvaskes ved 30 grader, eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskemiddel.</p> <p><strong>Sengene fås i 2 størrelser: </strong></p> <ul> <li>S: 45 cm i diameter - Liggeareal 35 cm - Passer til hunde som Chihuahua, Yorkshire Terrier og Malteser</li> <li>M: 55 cm i diameter - Liggeareal 45 cm - Passer til hunde som Cairn Terrier, Basset hound og Mops</li> <li>L: 65 cm i diameter - Liggeareal 55 cm - Passer til hunde som Cocker Spaniel</li> </ul> <p>Se det store udvalg i <strong><a title="Hundesenge" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/senge-og-kurve.html" target="_self">hundesenge</a> og kurve</strong>.</p> Scruffs Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 199,-
Scruffs

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Scruffs Eco-Donut hundeseng er lavet af 100% genbrugt fleece og fiberfyld

Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!

ScruffsBetrækket er lavet af et super-blødt, varmt og komfortabelt fleece stof, der er 100% genbrugt. Dette stof er vævet ved hjælp af et garn fremstillet af genbrugt PET (polyethylenterephthalat). Genbrugsflasker udgør PET polymer-materialet, og reducerer byrden for vores lossepladser og naturressourcer. Fremstillingsprocessen frigiver mindre CO2-udledning end produktionen af standard stof.

Den samme PET-teknologi bruges til at fremstille et 100% genbrugsfiber fyld med uovertruffen blødhed, modstandsdygtighed og isolerende egenskaber.

Scruffs Eco-Donut PET senge kan maskinvaskes ved 30 grader, eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskemiddel.

Sengene fås i 2 størrelser:

  • S: 45 cm i diameter - Liggeareal 35 cm - Passer til hunde som Chihuahua, Yorkshire Terrier og Malteser
  • M: 55 cm i diameter - Liggeareal 45 cm - Passer til hunde som Cairn Terrier, Basset hound og Mops
  • L: 65 cm i diameter - Liggeareal 55 cm - Passer til hunde som Cocker Spaniel

Se det store udvalg i hundesenge og kurve.

Anmeldelser

Anmeldelser (7)

 Anmeldt af Kell
Anmeldelse:
Vores hund er meget glad for denne kurv
 Anmeldt af Lotte
Anmeldelse:
Har købt denne hundeseng i XL (den største) til Oscar, der er en stor Beagle. Han skulle lige vænne sig til, at den "gynger" lidt, når man hopper op i den. Den skal stå op af en væg eller lign., da den ellers tipper. Oscar er vild med hundesengen, men efter en hel nat ligger hans hoved og ben uden for kurven, da sengen er lidt lille og har meget bløde sider. Dejlig blød og ret pæn kurv dog. Kan ikke se en større hund i den.
 Anmeldt af Camilla
Anmeldelse:
Købte Scruffs Eco-Donut til vores kat og den er bestemt et hit. Det er blevet den faste soveplads. Jeg er enig i, at farven ligner fint den på billedet, en støvet grå. En rigtig lækker og blød seng.
 Anmeldt af Petronila
Anmeldelse:
Jeg fik kurven hjem i forgårs og er yderst tilfreds - Jeg havde dog undret mig over en af de tidligere anmeldelser, som gik på at farven ikke var som på billedet. Til det vil jeg sige at kurven IKKE er grå som på billedet - den er derimod støvet grøn med en brun kant - og den er SÅ flot. Jeg ville gerne have haft den i grå, men jeg er utrolig glad for den fine farve den har. Den er i noget lækkert materiale, som gør den overdådig blød - mine mexicanske gårdhunde er VILDE med den! - Varm anbefaling herfra.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Jeg købte Scruffs donut hundeseng, til min 9 uger gamle chihuahua og jeg er meget tilfreds med købet. Min lille Bella elsker den seng og hun nyder at den er dejlig blød og rummelig til både at lege, samt sove i. Jeg vil gerne anbefale den til andre hundeejere. :)
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
Super dejlig hundekurv. Blød og lækker og alligevel med rimelig faste sider. Min hund elsker den.
Super at den så oven i købet er lavet af genbrugsmaterialer.
 Anmeldt af Christine
Anmeldelse:
Scruffs Eco-Donut seng er af virkelig lækker kvalitet. Den er lavet i lækker blød fleece. Jeg bruger den til katte og har den i en str. small. Mine katte er ret store, men de kan rigtig godt lide at ligge i den, da de kan rulle sig helt sammen og rigtig putte i den. Den er meget "tyk", hvilket gør at den også er solid og ikke falder sammen selvom kattene møffer rundt i den. Udover det er den faktisk også rigtig pæn og det er jo også et plus, at den er miljøvenlig og lavet af genbrugsprodukter. Et virkelig godt køb ;)
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs miljøvenlig donut hundeseng ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs miljøvenlig donut hundeseng

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: