Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Scruffs Hilton Ortopædisk hundemadras - brun farve

Varenummer: Scruffs Hilton memory skum
Scruffs Hilton memory skum <h2>Denne Madras Giver Lindring Og Komfort Til Senior Hunde Med Led- Og Rygproblemer!</h2> <p>Når din hund bliver gammel, er særlig omhu nødvendig, især hvis den udvikler led-, ryg- og kropsømhed. Din senior hund bør ikke udsættes for kolde eller hårde gulve, da det forstærker smerte. Scruffs Hilton Ortopædisk hundemadras er den ideelle løsning til senior hunde.</p> <p>Scruffs Hilton Ortopædisk madrassen er designet til store hunderacer, der har brug for ekstra støtte til deres led, ryg eller krop.</p> <p>Denne madras er fyldt med krummet memory skum. De tætte partikler former sig efter hunden for at give den den bedste støtte. Madrassen har en indre foring, der er vandtæt for at beskytte fyldet mod vand og lugt.</p> <ul> <li>Fyldt med tæt, krummet memory skum</li> <li>Holdbart vævet betræk</li> <li>Sidevægge af imiteret læder</li> <li>Kontrasterende kanter</li> <li>Broderede logoer</li> <li>Vandtæt indvendig foring</li> <li>Maskinvaskbart ydre betræk</li> <li>Non slip bund</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Scruffs Hilton Ortopædisk Pet Bed fås i brun, og i de to størrelser nedenfor:</strong></span></p> <ul> <li><strong>Large:</strong> 100x70x6 cm som vejer 5,5 kg</li> <li><strong>X-Large:</strong> 120x75x8 cm som vejer 8,2 kg</li> </ul> <p>Disse to størrelser er ideelle til store hunderacer som Border Collie, Boxer, Bulldog, Dalmatiner, Dogue de Bordeaux, Schæferhund, Golden Retriever, Labrador Retriever og Rottweiler.</p> <p>Ekstra betræk kan tilkøbes <a href="https://www.petdreams.dk/scruffs-udskiftningsbetraek-madrasser.html">her</a></p> <p> </p> Scruffs

På lager 

Regular Price: kr. 495 ,-

Tilbudspris: kr. 386,10

* Skal udfyldes

Scruffs

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Madras Giver Lindring Og Komfort Til Senior Hunde Med Led- Og Rygproblemer!

Når din hund bliver gammel, er særlig omhu nødvendig, især hvis den udvikler led-, ryg- og kropsømhed. Din senior hund bør ikke udsættes for kolde eller hårde gulve, da det forstærker smerte. Scruffs Hilton Ortopædisk hundemadras er den ideelle løsning til senior hunde.

Scruffs Hilton Ortopædisk madrassen er designet til store hunderacer, der har brug for ekstra støtte til deres led, ryg eller krop.

Denne madras er fyldt med krummet memory skum. De tætte partikler former sig efter hunden for at give den den bedste støtte. Madrassen har en indre foring, der er vandtæt for at beskytte fyldet mod vand og lugt.

 • Fyldt med tæt, krummet memory skum
 • Holdbart vævet betræk
 • Sidevægge af imiteret læder
 • Kontrasterende kanter
 • Broderede logoer
 • Vandtæt indvendig foring
 • Maskinvaskbart ydre betræk
 • Non slip bund

Scruffs Hilton Ortopædisk Pet Bed fås i brun, og i de to størrelser nedenfor:

 • Large: 100x70x6 cm som vejer 5,5 kg
 • X-Large: 120x75x8 cm som vejer 8,2 kg

Disse to størrelser er ideelle til store hunderacer som Border Collie, Boxer, Bulldog, Dalmatiner, Dogue de Bordeaux, Schæferhund, Golden Retriever, Labrador Retriever og Rottweiler.

Ekstra betræk kan tilkøbes her

 

Anmeldelser

Anmeldelser (4)

 Anmeldt af Diana
Anmeldelse:
Jeg købte en til min snart 11 årige rottweiler/labradore da hun gigt i den nederste del af ryggen. Hun elsker sin pude og virker slet ikke så øm i kroppen om morgnen.
 Anmeldt af Ida
Anmeldelse:
Uanset alder, gigt mv. eller ej, så er denne madras super lækker.!
Vores knap 6 årige Shetland Sheepdog/Japansk Spids blev svært glad, da vi købte Tempur madrasser til os selv, så han fik sin egen memoryskum madras, og det var bestemt et godt valg.!, i stedet for de traditionelle hundemadrasser/kurve, hvor fylder klumper og synker sammen på ingen tid og bliver stenhårdt, hvis man ikke hele tiden puffer det op.
Desuden har den et fantsatisk betræk, der er hår-afvisende i stedet for hår-sugende, og som er slidstærkt, og kan vaskes. Samt den har det vandtætte betræk inden i der beskytter fyldet mod fugt og lugt.
Genial madras, rigtig god kvalitet, og nye/ekstra betræk kan købes hos Scruffs selv.
Madrassen vejer dog godt til, så der er ikke en madras man sån går rundt og flytter på hele tiden.
Bestemt anbefalelsesværdig.!
 Anmeldt af Lise
Anmeldelse:
Vores hun er rigtig glad for den. Det er efter en uge for tidlig at vurdere om den er god til hans ømhed men vi er meget positive
 Anmeldt af Line
Anmeldelse:
Denne madras fungerer virkelig fint til vores Golden Retriever som har gigtproblemer. Synes vi har oplevet en forbering, han trækker mindre, og går og løber mere upåvirket end tidligere ihvertfald.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs Hilton Ortopædisk hundemadras - brun farve ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs Hilton Ortopædisk hundemadras - brun farve

1 Vare(r)

per side
 • Fra Karin Henriksen at 01/10/2019 00.56
  • kan man vaske betrækket både fra det ene og andet betræk af samme mærke bare forskelligt stof ????????

  • Hej Karin

   De fleste betræk og senge fra Scruffs kan vaskes ved 30 grader.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: