Ring +45 50262020

| 30 dagens returret

Fragt: kun 39,-
Pin It

Scruffs Eco-Donut katteseng

Varenummer: Scruffs-donut-eco-seng
Scruffs-donut-eco-seng <p><strong>Miljøvenlig katteseng</strong> fra engelske Scruffs er lavet af 100% genbrugt fleece og fiberfyld.</p> <ul> <li><img style="float: right; border: 0;" src="https://www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" alt="" width="197" height="53" />Betrækket er lavet af et super-blødt, varmt og komfortabelt fleece</li> <li>Kattesengen er lavet af 100% genbrugt fleece og fiber</li> <li>Sengen kan maskinvaskes ved 30 grader, eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskemiddel</li> </ul> <p>Betrækket er vævet af et garn fremstillet af genbrugt PET (polyethylenterephthalat). PET reducerer byrden for vores lossepladser og naturressourcer. Fremstillingsprocessen frigiver mindre CO2-udledning end produktionen af standard stof.</p> <p><strong>Small</strong>: 45 cm i diameter – god til <strong>alle katte- </strong>Liggearealet er 35 cm i diameter<strong><br /></strong></p> <p><strong>Medium: </strong>55 cm i diameter<strong> - </strong>Liggeareal 45 cm i diameter<strong><br /></strong></p> <p><strong>Large</strong>: 65 cm i diameter – Liggeareal 55 cm i diameter<strong> - god til katte som elsker at sprede sig, og til hjem med flere katte som kan lide at sove sammen.</strong></p> <p>Se det store udvalg i<strong> <a title="kattesenge" href="https://www.petdreams.dk/katteartikler/kurve-og-senge.html">kattesenge</a></strong>.<strong><br /></strong></p> Scruffs

På lager 

kr. 179,-

* Skal udfyldes

Scruffs

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-
Post Danmark
Fragtmand: dag eller aften

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket netbutik Køberbeskyttelse op til 10.000 kr.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Miljøvenlig katteseng fra engelske Scruffs er lavet af 100% genbrugt fleece og fiberfyld.

  • Betrækket er lavet af et super-blødt, varmt og komfortabelt fleece
  • Kattesengen er lavet af 100% genbrugt fleece og fiber
  • Sengen kan maskinvaskes ved 30 grader, eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskemiddel

Betrækket er vævet af et garn fremstillet af genbrugt PET (polyethylenterephthalat). PET reducerer byrden for vores lossepladser og naturressourcer. Fremstillingsprocessen frigiver mindre CO2-udledning end produktionen af standard stof.

Small: 45 cm i diameter – god til alle katte- Liggearealet er 35 cm i diameter

Medium: 55 cm i diameter - Liggeareal 45 cm i diameter

Large: 65 cm i diameter – Liggeareal 55 cm i diameter - god til katte som elsker at sprede sig, og til hjem med flere katte som kan lide at sove sammen.

Se det store udvalg i kattesenge.

Bedømmelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs Eco-Donut katteseng ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs Eco-Donut katteseng

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Måske vil du hellere have et af disse produkter i stedet for: