Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Scruffs Eco-Donut katteseng

Varenummer: Scruffs-donut-eco-seng
Scruffs-donut-eco-seng <p><strong>Miljøvenlig katteseng</strong> fra engelske Scruffs er lavet af 100% genbrugt fleece og fiberfyld.</p> <ul> <li><img style="float: right; border: 0;" alt="" src="//www.petdreams.dk/maerker/Scruffs-petdreams.jpg" height="53" width="197" />Betrækket er lavet af et super-blødt, varmt og komfortabelt fleece</li> <li>Kattesengen er lavet af 100% genbrugt fleece og fiber</li> <li>Sengen kan maskinvaskes ved 30 grader, eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskemiddel</li> </ul> <p>Betrækket er vævet af et garn fremstillet af genbrugt PET (polyethylenterephthalat). PET reducerer byrden for vores lossepladser og naturressourcer. Fremstillingsprocessen frigiver mindre CO2-udledning end produktionen af standard stof.</p> <ul> <li><strong>Small</strong>: 45 cm i diameter – god til <strong>alle katte- </strong>Liggearealet er 35 cm i diameter</li> <li><strong>Medium: </strong>55 cm i diameter<strong> - </strong>Liggeareal 45 cm i diameter</li> <li><strong>Large</strong>: 65 cm i diameter – Liggeareal 55 cm i diameter<strong> - god til katte som elsker at sprede sig, og til hjem med flere katte som kan lide at sove sammen.</strong></li> </ul> <p>Se det store udvalg i<strong> <a title="kattesenge" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kurve-og-senge.html">kattesenge</a></strong>.<strong><br /></strong></p> Scruffs Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 199,-
Scruffs

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Miljøvenlig katteseng fra engelske Scruffs er lavet af 100% genbrugt fleece og fiberfyld.

  • Betrækket er lavet af et super-blødt, varmt og komfortabelt fleece
  • Kattesengen er lavet af 100% genbrugt fleece og fiber
  • Sengen kan maskinvaskes ved 30 grader, eller kan vaskes i hånden med et mildt vaskemiddel

Betrækket er vævet af et garn fremstillet af genbrugt PET (polyethylenterephthalat). PET reducerer byrden for vores lossepladser og naturressourcer. Fremstillingsprocessen frigiver mindre CO2-udledning end produktionen af standard stof.

  • Small: 45 cm i diameter – god til alle katte- Liggearealet er 35 cm i diameter
  • Medium: 55 cm i diameter - Liggeareal 45 cm i diameter
  • Large: 65 cm i diameter – Liggeareal 55 cm i diameter - god til katte som elsker at sprede sig, og til hjem med flere katte som kan lide at sove sammen.

Se det store udvalg i kattesenge.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Anja
Anmeldelse:
Rigtig hyggelig og meget blød lille seng. Passer perfekt til min chihuahua på 2,5 kilo. Hun lagde sig i den med det samme
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs Eco-Donut katteseng ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs Eco-Donut katteseng

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: