Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Scruffs® Cool Dog kølesenge - 3 størrelser

Varenummer: Scruffs® Cool Dog
Scruffs® Cool Dog <h2>2 i 1 seng: Kølemåtten inde i sengen kan tages ud – Så her er en seng som kan bruges hele året!</h2> <p>Mange kæledyr lider under varmen i disse varme sommermåneder, og sommeren 2018 ser ud til at fortsætte!  Scruffs® Cool Dog kølesenge har et skumunderlag til forbedret komfort og støtte, sammen med et åndbart 3D-mesh til forbedret luftgennemstrømning. Sengen er designet til at give komfort på varme dage.</p> <p>Scruffs® Cool Dog kølesenge sidevægge er konstrueret med 100% genanvendt fiberfyld, hvilket giver større dæmpningsegenskaber og øget holdbarhed under vask, samtidig med at det er bedre for naturen.</p> <p>Den indvendige kølemåtte er fyldt med en ikke-giftig gel, og vil typisk være 5-10 grader køligere end stuetemperatur. Under brug vil måtten opretholde sine køleegenskaber i ca. 1 time. For at nulstille måttens køleegenskaber skal du simpelthen lade den være ubrugt i 1 time - der er ikke nødvendigt at fryse eller køle.</p> <p>Scruffs® Cool Dog kølesenge er maskinvaskbart ved 30 grader. For at rengøre den indre måtte, skal du blot tørre overfladen af med en klud og sæbevand, og skyl derefter med rent vand.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Findes i 3 størrelser:</strong></span></p> <p><strong>Medium:</strong> 75 x 53 cm</p> <p><strong>Large:</strong> 90 x 60 cm</p> <p><strong>XL:</strong> 100 x 75 cm</p> Scruffs

På lager 

Regular Price: kr. 309 ,-

Tilbudspris: kr. 197 ,-

* Skal udfyldes

Scruffs

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

2 i 1 seng: Kølemåtten inde i sengen kan tages ud – Så her er en seng som kan bruges hele året!

Mange kæledyr lider under varmen i disse varme sommermåneder, og sommeren 2018 ser ud til at fortsætte!  Scruffs® Cool Dog kølesenge har et skumunderlag til forbedret komfort og støtte, sammen med et åndbart 3D-mesh til forbedret luftgennemstrømning. Sengen er designet til at give komfort på varme dage.

Scruffs® Cool Dog kølesenge sidevægge er konstrueret med 100% genanvendt fiberfyld, hvilket giver større dæmpningsegenskaber og øget holdbarhed under vask, samtidig med at det er bedre for naturen.

Den indvendige kølemåtte er fyldt med en ikke-giftig gel, og vil typisk være 5-10 grader køligere end stuetemperatur. Under brug vil måtten opretholde sine køleegenskaber i ca. 1 time. For at nulstille måttens køleegenskaber skal du simpelthen lade den være ubrugt i 1 time - der er ikke nødvendigt at fryse eller køle.

Scruffs® Cool Dog kølesenge er maskinvaskbart ved 30 grader. For at rengøre den indre måtte, skal du blot tørre overfladen af med en klud og sæbevand, og skyl derefter med rent vand.

Findes i 3 størrelser:

Medium: 75 x 53 cm

Large: 90 x 60 cm

XL: 100 x 75 cm

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs® Cool Dog kølesenge - 3 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs® Cool Dog kølesenge - 3 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: