Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

Scruffs® Cool Dog kølesenge - 3 størrelser

Varenummer: Scruffs® kølesenge
Scruffs® kølesenge <h2>2 i 1 seng: Kølemåtten inde i sengen kan tages ud – Så her er en seng som kan bruges hele året!</h2> <p>Mange kæledyr lider, når sommeren er varm. Scruffs® Cool Dog kølesenge har et skumunderlag til forbedret komfort og støtte, sammen med et åndbart 3D-mesh til forbedret luftgennemstrømning. Sengen er designet til at give komfort på varme dage.</p> <p>Scruffs® Cool Dog kølesenge sidevægge er konstrueret med 100% genanvendt fiberfyld, hvilket giver større dæmpningsegenskaber og øget holdbarhed under vask, samtidig med at det er bedre for naturen.</p> <p>Den <strong>indvendige kølemåtte</strong> er fyldt med en ikke-giftig gel, og vil typisk være 5-10 grader køligere end stuetemperatur. Under brug vil måtten opretholde sine køleegenskaber i ca. 1 time. For at nulstille måttens køleegenskaber skal du simpelthen lade den være ubrugt i 1 time - der er ikke nødvendigt at fryse eller køle.</p> <p>Scruffs® Cool Dog kølesenge er maskinvaskbart ved 30 grader. For at rengøre den indre måtte, skal du blot tørre overfladen af med en klud og sæbevand, og skyl derefter med rent vand.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Findes i 3 størrelser:</strong></span></p> <ul> <li><strong>Medium:</strong> 75 x 53 cm</li> <li><strong>Large:</strong> 90 x 60 cm</li> <li><strong>XL:</strong> 100 x 75 cm</li> </ul> <h3><span style="font-size: medium;">Sådan holder du din hund nedkølet i sommervarmen!</span></h3> <p> </p> Scruffs

På lager 

kr. 309,-

* Skal udfyldes

Scruffs

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

2 i 1 seng: Kølemåtten inde i sengen kan tages ud – Så her er en seng som kan bruges hele året!

Mange kæledyr lider, når sommeren er varm. Scruffs® Cool Dog kølesenge har et skumunderlag til forbedret komfort og støtte, sammen med et åndbart 3D-mesh til forbedret luftgennemstrømning. Sengen er designet til at give komfort på varme dage.

Scruffs® Cool Dog kølesenge sidevægge er konstrueret med 100% genanvendt fiberfyld, hvilket giver større dæmpningsegenskaber og øget holdbarhed under vask, samtidig med at det er bedre for naturen.

Den indvendige kølemåtte er fyldt med en ikke-giftig gel, og vil typisk være 5-10 grader køligere end stuetemperatur. Under brug vil måtten opretholde sine køleegenskaber i ca. 1 time. For at nulstille måttens køleegenskaber skal du simpelthen lade den være ubrugt i 1 time - der er ikke nødvendigt at fryse eller køle.

Scruffs® Cool Dog kølesenge er maskinvaskbart ved 30 grader. For at rengøre den indre måtte, skal du blot tørre overfladen af med en klud og sæbevand, og skyl derefter med rent vand.

Findes i 3 størrelser:

  • Medium: 75 x 53 cm
  • Large: 90 x 60 cm
  • XL: 100 x 75 cm

Sådan holder du din hund nedkølet i sommervarmen!

 

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Min cockalier kunne ikke undvære denne køleseng sidste sommer. Det var det eneste sted hun følte sig tilpas. Nu køber jeg en ekstra til vores nye hvalp.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Scruffs® Cool Dog kølesenge - 3 størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Scruffs® Cool Dog kølesenge - 3 størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: