Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Savic Snooze kurve i plast - flere farver og størrelser

Varenummer: Savic Snooze kurve
Savic Snooze kurve <h2><b>Cool Ergonomisk Hundekurv i Plast</b></h2> <p>Savic Snooze er en robust kurv i plast til hunde og katte. Bunden af sengen er perforeret for at sikre maksimal luftcirkulation. Takket være den nedsænkede indgang til kurven, kan dit kæledyr nemt komme ind og ud, hvilket er praktisk for unge, ældre eller syge kæledyr.</p> <p>Savic Snooze har en unik ergonomisk form, der gør det muligt for dit kæledyr at slappe af i en behagelig position. De skridsikre fødder under sengen giver ekstra stabilitet til kurven. Savic Snooze er meget nem at rengøre. Tør den af med jævne mellemrum med en våd klud og et mildt rengøringsmiddel, så har bakterierne ikke en chance. For maksimal komfort, brug Snooze pude, som fås separat.</p> <ul> <li>Ergonomisk design for optimal komfort</li> <li>Let at rengøre</li> <li>Robust</li> <li>Fremragende luftcirkulation</li> <li>Perfekt højde selv for ældre og syge kæledyr</li> </ul> <p><strong><span style="font-size: medium;">Savic Snooze leveres i sort og petroleumsblå i disse størrelser. Målene er indermål:</span></strong></p> <ul> <li>Small: 52 x 25 cm</li> <li>Large: 71 x 48 cm</li> <li>X-Large: 88 x 59 cm</li> <li>XX-large: 105 x 68 cm</li> </ul> <p> </p> <p> </p> Savic Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 99,-
Savic

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Cool Ergonomisk Hundekurv i Plast

Savic Snooze er en robust kurv i plast til hunde og katte. Bunden af sengen er perforeret for at sikre maksimal luftcirkulation. Takket være den nedsænkede indgang til kurven, kan dit kæledyr nemt komme ind og ud, hvilket er praktisk for unge, ældre eller syge kæledyr.

Savic Snooze har en unik ergonomisk form, der gør det muligt for dit kæledyr at slappe af i en behagelig position. De skridsikre fødder under sengen giver ekstra stabilitet til kurven. Savic Snooze er meget nem at rengøre. Tør den af med jævne mellemrum med en våd klud og et mildt rengøringsmiddel, så har bakterierne ikke en chance. For maksimal komfort, brug Snooze pude, som fås separat.

  • Ergonomisk design for optimal komfort
  • Let at rengøre
  • Robust
  • Fremragende luftcirkulation
  • Perfekt højde selv for ældre og syge kæledyr

Savic Snooze leveres i sort og petroleumsblå i disse størrelser. Målene er indermål:

  • Small: 52 x 25 cm
  • Large: 71 x 48 cm
  • X-Large: 88 x 59 cm
  • XX-large: 105 x 68 cm

 

 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Savic Snooze kurve i plast - flere farver og størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Savic Snooze kurve i plast - flere farver og størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video