Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Savic Hundebur til mellemstore hunde 91 + 107 cm

Varenummer: Savic Bure
Savic Bure <h2><strong>Savic Dog Residence Hundebur i 2 Størrelser - Belagt Med Zink, Rustfrit - Nem At Folde Sammen på 1 min. <br /></strong></h2> <p><strong>Savic Dog Residence hundebur </strong>er et solidt bur i stål belagt med zink, som både kan bruges til transport i bilen og til <strong>burtræning.</strong></p> <p><img style="border: 0; float: right;" alt="Savic hundeudstyr hos PetDreams.dk" src="//www.petdreams.dk/maerker/savic-petdreams.jpg" height="68" width="110" />Hunden kan for eksempel lære at opholde sig på små arealer uden at ødelægge sofaer eller andre ting, når hunden er alene hjemme. Jo tidligere hunden lærer det, jo bedre. Derved lærer den at bruge buret som sit eget lille sted.</p> <p>Hundeburet er udstyret med hank til at bære det i, og i bunden ligger en stærk plastikbakke, som er nem at tage ud og rengøre. Buret er desuden udstyret med 2 låger, en i enden og en på den lange side.</p> <p><strong>Egenskaber for buret:</strong></p> <ul> <li>Fold sammen hundebur</li> <li>Hundebur i stål / metal</li> <li>Ideel til burtræning og rejser</li> <li>Let at samle - Du behøver intet værktøj</li> <li>Plastikbakke der er nem at tage ud og rengøre</li> <li>Stærk låge i enden og i siden </li> <li>Beskyttende fødder under buret</li> <li>Lavet i stærkt zink belagt stål der gør det rustfrit</li> </ul> <p><strong>Dimensioner målt i længde x bredde x højde: </strong></p> <ul> <li><strong>X-large:</strong> 91 x 61 x 71 cm.. Vejer 13 kg. Buret passer til f.eks Labrador, Dalmatiner m.fl. </li> <li><strong>XX-large:</strong> 107 x 71 x 81 cm. Vejer 19 kg. Buret passer til f.eks Golden Retriever, Schæfer, Dobermann m.fl. </li> </ul> <p><strong>TIP!</strong> Da vi har mange, der er nød til at returnere et hundebur, fordi det er større end forventet, anbefaler vi meget du tager mål i bilen inden du køber, hvis det er der, buret skal bruges. Størrelsen kan tit overraske, når det kommer ind i bilen. Buret er dyrt at sende, så ved at tage mål, undgår du at købe et bur, der er alt for stort til hunden eller bilen.</p> <p>Hvis du vil have hjul til buret, kan du finde dem <a href="//www.petdreams.dk/hjul-dog-residence-savic.html"><strong>her</strong></a>.</p> <p>Her kan du se flere <strong><a href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/bure.html">bure til hunde</a></strong>.</p> <p>Hvis du <strong>leder efter et bur til burtræning,</strong> anbefaler vi at du først læser denne artikel <a href="//www.petdreams.dk/burtraening-hvalpe-hunde"><strong>burtræning af hvalpe</strong></a>. Den dækker træningen trin for trin - burtræning er en effektiv måde at få din hund til at besørge udenfor, samt at betragte buret som sit eget "private opholdssted". Hvis det ikke gøres korrekt, kan hunden blive meget bange for at være inde i buret.</p> Savic

På lager 

kr. 577,-

* Skal udfyldes

Savic

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Savic Dog Residence Hundebur i 2 Størrelser - Belagt Med Zink, Rustfrit - Nem At Folde Sammen på 1 min. 

Savic Dog Residence hundebur er et solidt bur i stål belagt med zink, som både kan bruges til transport i bilen og til burtræning.

Savic hundeudstyr hos PetDreams.dkHunden kan for eksempel lære at opholde sig på små arealer uden at ødelægge sofaer eller andre ting, når hunden er alene hjemme. Jo tidligere hunden lærer det, jo bedre. Derved lærer den at bruge buret som sit eget lille sted.

Hundeburet er udstyret med hank til at bære det i, og i bunden ligger en stærk plastikbakke, som er nem at tage ud og rengøre. Buret er desuden udstyret med 2 låger, en i enden og en på den lange side.

Egenskaber for buret:

 • Fold sammen hundebur
 • Hundebur i stål / metal
 • Ideel til burtræning og rejser
 • Let at samle - Du behøver intet værktøj
 • Plastikbakke der er nem at tage ud og rengøre
 • Stærk låge i enden og i siden 
 • Beskyttende fødder under buret
 • Lavet i stærkt zink belagt stål der gør det rustfrit

Dimensioner målt i længde x bredde x højde: 

 • X-large: 91 x 61 x 71 cm.. Vejer 13 kg. Buret passer til f.eks Labrador, Dalmatiner m.fl. 
 • XX-large: 107 x 71 x 81 cm. Vejer 19 kg. Buret passer til f.eks Golden Retriever, Schæfer, Dobermann m.fl. 

TIP! Da vi har mange, der er nød til at returnere et hundebur, fordi det er større end forventet, anbefaler vi meget du tager mål i bilen inden du køber, hvis det er der, buret skal bruges. Størrelsen kan tit overraske, når det kommer ind i bilen. Buret er dyrt at sende, så ved at tage mål, undgår du at købe et bur, der er alt for stort til hunden eller bilen.

Hvis du vil have hjul til buret, kan du finde dem her.

Her kan du se flere bure til hunde.

Hvis du leder efter et bur til burtræning, anbefaler vi at du først læser denne artikel burtræning af hvalpe. Den dækker træningen trin for trin - burtræning er en effektiv måde at få din hund til at besørge udenfor, samt at betragte buret som sit eget "private opholdssted". Hvis det ikke gøres korrekt, kan hunden blive meget bange for at være inde i buret.

Anmeldelser

Anmeldelser (7)

 Anmeldt af Jensen
Anmeldelse:
Hurtig levering. Fint bur til prisen. Lukketøjet virker godt. Og super. Med løs bakke i bunden.
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
Hurtig levering, fint bur, passer i størrelse rigtig fint til vores Golden Retriever på 30 kg.
 Anmeldt af Gitte
Anmeldelse:
Fint bur - nemt at samle og godt robust, super hurtig levering. Min hund er rigtig glad for buret og er nu meget nemmere at have med i bilen.
 Anmeldt af Merete og Niels
Anmeldelse:
Vi har købt et "small" Savic hundebur til vores nye gordonsetterhvalp, som vi ville bruge til burtræning og efterfølgende placere i bilen. Et "small" bur med dimensionerne 91 x 61 x 71 cm er også velegnet til voksne gordonsettere. Efter få dage stod det os klart, at vi var nødt til at anskaffe et ekstra bur til brug i bilen, fordi både hunden og katten var blevet meget begejstrede for buret i stuen. Vi er yderst tilfredse med burene og anbefaler dem gerne til andre. Petdreams skal ligeledes roses for en meget effektiv og hurtig forsendelse af burene.
 Anmeldt af Niels
Anmeldelse:
Vi købte først et for at vurdere kvaliteten og blev så positiv begejstret, at vi straks købte en til. Prisen er rimelig i forhold til et virkeligt godt bur. hunden trives deri.
 Anmeldt af Susanne Testmann
Anmeldelse:
Dejlig robust bur til rimelig pris. Rasler lidt ved kørsel i bil. Husk at måle rigtig til bil, det fik jeg ikke gjort. :-)
 Anmeldt af Jens
Anmeldelse:
Fint bur der er kraftigere i kvaliteten end andre bure i samme pris klasse. Buret sidder i en Suzuki swift 4x4 fra 06 med 5 døre hvor bagsæderne er fjernet. Buret kan rasle en lille smule under kørsel men ikke mere end man kan holde ud at høre på. Bliver brugt til en ruhåret hønsehund og 2 ruhåret gravhunde der har fin plads.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Savic Hundebur til mellemstore hunde 91 + 107 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Savic Hundebur til mellemstore hunde 91 + 107 cm

4 Vare(r)

per side
 • Fra Martin Jørgensen at 21/04/2013 16.34
  • jeg skal bruge et hundebur der passer til en citroen berlingo eller med størrelse længde: 70 højde: 55/57 bredde max: 60

  • Hej Martin

   Tak for din mail. Dette bur i medium er vist det eneste stålbur vi har inden for disse mål. Den vil uden problemer kunne være i en Berlingo, spørgsmålet er så, om det er stort nok til hunden.

   https://www.petdreams.dk/staerkt-bur-til-sma-hunde-i-flere-storrelser.html

   Hvilken hunderace er det?

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Palle at 22/05/2013 10.43
  • Er Savic Residense buret galvaniseret ?

  • Hej Palle

   Ja, alle størrelserne i Savic Dog Residence er galvanizeret.

   Hav en god dag.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Palle at 03/06/2013 16.35
  • Forhandler I den ekstra skillevæg (divider), man kan få til Savic residence 107 cm ?

  • Hej Palle

   Tak for din mail. Den har vi desværre ikke.

   Hav en god aften.

   Mvh

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Kristina at 26/09/2017 00.56
  • Hvilken Savic Dog Residence bur-størrelse vil I anbefale til en Akita? Vil burets materiale være robust nok til at håndtere en unghund, som endnu ikke er burtrænet? Kan der monteres hjul på alle størrelserne? Er der et håndtag til at bære buret i når det er foldet sammen?

  • Hej Kristina

    

   Tak for din mail. Jeg kan se racen kommer op i 40-60 kg som fuldvoksen alt efter om det er en han eller en tæve, så er det en han, tror jeg du skal vælge det største vi har i denne model:

    

   https://www.petdreams.dk/staerkt-savic-hundebur-i-stal-til-store-hunde-118-cm.html

    

   Er det en tæve, kan du muligvis godt gå ned i buret på denne side på 107 cm, men skal det bruges meget i hjemmet, vil jeg under alle omstændigheder anbefale det største, så der er lidt mere plads. 

    

   Vi har også et andet hundebur i stål som alternativ. Kvaliteten er lige så god som denne model Savic, og den har en rumopdeler med, hvor buret kan udvides som hunden bliver større. 

    

   https://www.petdreams.dk/hundebur-i-stal-fra-midwest-lifestages-6-storrelser.html

    

   Jeg anbefaler I lader buret stå opslået i hjemmet et stykke tid med døren åben, så hunden kan gå ind og ud, til hunden har vænnet sig til det. Vi har også en artikel her om burtræning, hvor I måske kan få et par fif. 

    

   Der følger håndtag med til både Savic og Midwest, så det kan bæres, når det er slået sammen. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: