Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Road Refresher Rejseskål / Vandskål Ingen spild

Varenummer: MG H TRAVEL BOWL
MG H TRAVEL BOWL <h2>Road Refresher Vandskål - Perfekt Til Ture & Rejser Med Hunden</h2> <p>Rejseskål på 1 liter fra Road Refresher er en vandskål til hunde i robust plastik, der har den meget praktiske funktion, at du kan have den med i bilen, på ture og rejser, hvor hunden kan have den stående og have adgang til vand, uden at der spildes på grund af dens specielle konstruktion. Er også ideel til hjemmet, hvis du vil undgå spild af vand omkring skålen.</p> <ul> <li> <div>Rejseskål kan indeholde ca. 1L</div> </li> <li>Måler ca. 19 cm udvendigt og 9 cm indvendigt</li> <li> <div>Undgå spild på turen</div> </li> <li> <div>Hunden har konstant adgang til vand uden at spilde</div> </li> <li> <div>velcro mærker i bunden sørger for at skålen står fast</div> </li> <li> <div>Perfekt også i hjemmet for at undgå spild omkring skålen</div> </li> <li>Kan rengøres i opvaskemaskine</li> </ul> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZPVa9E5PeE8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Hunter

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 219,-
Hunter

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Road Refresher Vandskål - Perfekt Til Ture & Rejser Med Hunden

Rejseskål på 1 liter fra Road Refresher er en vandskål til hunde i robust plastik, der har den meget praktiske funktion, at du kan have den med i bilen, på ture og rejser, hvor hunden kan have den stående og have adgang til vand, uden at der spildes på grund af dens specielle konstruktion. Er også ideel til hjemmet, hvis du vil undgå spild af vand omkring skålen.

 • Rejseskål kan indeholde ca. 1L
 • Måler ca. 19 cm udvendigt og 9 cm indvendigt
 • Undgå spild på turen
 • Hunden har konstant adgang til vand uden at spilde
 • velcro mærker i bunden sørger for at skålen står fast
 • Perfekt også i hjemmet for at undgå spild omkring skålen
 • Kan rengøres i opvaskemaskine

Anmeldelser

Anmeldelser (7)

 Anmeldt af Gerda
Anmeldelse:
super skål ingen vand på gulvet. Og børne sikret, når børnebørn syns den er spændende. Når den vælter kommer der ingen vand på gulvet. Forudsætter man har tømt lidt af vandet af.
 Anmeldt af Britta
Anmeldelse:
Hej jeg har købt denne helt uundværlige vandskål til min cookerspaniel med lange ører. Det har godt nok løst problemet med vand over det hele. Kan varmt anbefales til hunde med lange ører. Britta Bolhøj
 Anmeldt af Puk Skaarup
Anmeldelse:
Havde i forvejen fået anbefalet denne drikkeskål, men den lever klart op til mine forventninger. Jeg har en engelsk bulldog som er en gris når hun drikker... Denne skål minimere dette og så har jeg købt en ekstra til vores køreture i bilen - uundværlig.
 Anmeldt af Sara
Anmeldelse:
Fantastiske vandskåle! Slut med våde hundeører og vand overalt på gulvet :) Det er den eneste vandskål der duer her i huset - og hundene foretrækker bestemt at bruge dem i stedet for en alm skål :) win-win :)
 Anmeldt af Helle Juul
Anmeldelse:
Super skål - både til vand men også som "fristelser" ved 8-tal i Rally lydigheds konkurrencer!!! Kan absolut varmt anbefales!! Kanon kvalitet. Flot service. KUN ROS!!
 Anmeldt af kaja hvilshøj
Anmeldelse:
det er bare den bedste skål . jeg har 3 hunde hvoraf de 2 er apsoer og det er minimalt hvad de slæber ud af skålen i deres pels .
 Anmeldt af Lene Lindhardt
Anmeldelse:
Det er en rigtig god vandskål. Man er helt fri for vand over hele køkkengulvet, når dyrene prøver at lege med vandet. Skålen er heller ikke nem at flytte rundt med for dyrene. Jeg skal kun bruge den hjemme i køkkenet, men er sikker på, at hvis man har behov for at bruge skålen under transport, så er den også god der. Jeg er ihvertfald rigtig glad for, at jeg har købt den. Den er alle pengene værd!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Road Refresher Rejseskål / Vandskål Ingen spild ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Road Refresher Rejseskål / Vandskål Ingen spild

1 Vare(r)

per side
 • Fra Katrine at 07/04/2015 00.37
  • Hvad er diameteren på skålen?

  • Hej Katrine

    

   Udvendigt er skålen 24 cm, og indvendigt 19 cm.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: