Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Ferplast Pet Risto - Deluxe rejseskålsæt med 2 rum

Varenummer: FE 71930099
FE 71930099 <h2>Perfekt måde at tage mad og vand med sig til sit kæledyr! Brug det til 2 separate måltider, eller et stort måltid!</h2> <p>Dette praktiske plast Pet Risto rejsesæt til katte og hunde er perfekt til, når du tager dit kæledyr med på tur. Duhar mulighed for at bruge det til både tørfoder, godbidder eller vand, og består af en hovedbeholder, der også fungerer som foderskål, samt to mindre (halv liter) beholdere med låg. Den hermetiske tætning forhindrer vand eller mad i at lække ud, og opbevarer dit kæledyrs yndlingsmad og vand, mens du rejser.</p> <p>Lille og kompakt - Pet Risto passer lige ned i tasken, når I tager på vandreture. Den har en praktisk krog, og kan også fastgøres til din rygsæk.</p> <ul> <li>Rejseskål sæt</li> <li>Bestod af en hovedbeholder og to mindre</li> <li>Samlet kapacitet 1 liter</li> <li>Medbringer tørfoder, snacks eller vand til dit kæledyr</li> <li>Lågets hermetiske tætning forhindrer vand eller mad i at lække ud</li> <li>Lille og kompakt - passer nemt i tasken</li> <li>Leveres med en krog for at fastgøre den til din rygsæk</li> </ul> Ferplast

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 87,-
Ferplast

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Perfekt måde at tage mad og vand med sig til sit kæledyr! Brug det til 2 separate måltider, eller et stort måltid!

Dette praktiske plast Pet Risto rejsesæt til katte og hunde er perfekt til, når du tager dit kæledyr med på tur. Duhar mulighed for at bruge det til både tørfoder, godbidder eller vand, og består af en hovedbeholder, der også fungerer som foderskål, samt to mindre (halv liter) beholdere med låg. Den hermetiske tætning forhindrer vand eller mad i at lække ud, og opbevarer dit kæledyrs yndlingsmad og vand, mens du rejser.

Lille og kompakt - Pet Risto passer lige ned i tasken, når I tager på vandreture. Den har en praktisk krog, og kan også fastgøres til din rygsæk.

  • Rejseskål sæt
  • Bestod af en hovedbeholder og to mindre
  • Samlet kapacitet 1 liter
  • Medbringer tørfoder, snacks eller vand til dit kæledyr
  • Lågets hermetiske tætning forhindrer vand eller mad i at lække ud
  • Lille og kompakt - passer nemt i tasken
  • Leveres med en krog for at fastgøre den til din rygsæk

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Ferplast Pet Risto - Deluxe rejseskålsæt med 2 rum ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Ferplast Pet Risto - Deluxe rejseskålsæt med 2 rum

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer: