Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Rejsesæt med foldbar vandskål og fodertaske

Varenummer: uuu 230
uuu 230 <p><strong>Rejsesæt i nylon til hund fra Dog On Tour med fodertaske og vandskål. </strong>Sættet indeholder begge dele på billederne, og er yderst praktisk, når du er på tur, og har hunden med.<strong> </strong>Foderbeholderen er sort, 25 cm. høj og en diameter på 18 cm.</p> <p>Er produceret i slidstærk nylon, og med en inderpose der kan foldes ud, og tørres for krummer. Leveres med rem, så den er nem at tage over skulderen. Der kan være ca. 1.5 kg. foder i beholderen.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Vand og foderskålen er rød, også produceret i nylon, og kan foldes så den er nem og praktisk at have med. Kan indeholde 1.8 liter vand, men kan også sagtens bruges til foder. Måler 17 cm. i diameter.</p> <p>Se vores udvalg af <strong><a title="Vand- og foderskåle" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/vand-og-foderskale.html">vand- og foderskåle til hunde</a></strong>, inkl. drypfri vandskål.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 89,-
Trixie

1-3 dagens levering

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Rejsesæt i nylon til hund fra Dog On Tour med fodertaske og vandskål. Sættet indeholder begge dele på billederne, og er yderst praktisk, når du er på tur, og har hunden med. Foderbeholderen er sort, 25 cm. høj og en diameter på 18 cm.

Er produceret i slidstærk nylon, og med en inderpose der kan foldes ud, og tørres for krummer. Leveres med rem, så den er nem at tage over skulderen. Der kan være ca. 1.5 kg. foder i beholderen.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Vand og foderskålen er rød, også produceret i nylon, og kan foldes så den er nem og praktisk at have med. Kan indeholde 1.8 liter vand, men kan også sagtens bruges til foder. Måler 17 cm. i diameter.

Se vores udvalg af vand- og foderskåle til hunde, inkl. drypfri vandskål.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Erik Rasmussen
Anmeldelse:
Handy lille taske til en weekendtur

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Rejsesæt med foldbar vandskål og fodertaske ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Rejsesæt med foldbar vandskål og fodertaske

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video