Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Trixie redningsvest til hunde

Varenummer: Trixie Life Vest
Trixie Life Vest <h2>Velsiddende jakke til at holde hunden sikker i vandet</h2> <p>Denne redningsvest er den bedste redningsvest til din hund, og et “must-have” til sejlads, bådture og vandlege. Dens unikke anatomiske form garanterer komfort. Denne svømmevest giver optimal beskyttelse, når I leger eller træner omkring eller i vand. Signal-farven og refleksstriberne gør den ideel til hurtig søgning og hurtig detektering. Til hurtig redning, giver håndtaget på bagsiden af vesten mulighed for, at fjerne hunden sikkert.</p> <ul> <li>Polyester cover / neopren</li> <li>Fuldt justerbar</li> <li>Hurtig og nem at bære</li> <li>Sikre Velcro- og nylonstropper</li> <li>Redningshåndtag på ryggen</li> <li>Signalfarver</li> <li>Refleksstriber</li> </ul> <p><strong>Trixie redningsvest fås i grå / gul / sort og i de følgende 5 størrelser. Det første mål er længden over ryggen. Det andet er omkredsen af hundens mave/bryst bag forbenene:</strong></p> <ol> <li>XS - måler 26 cm med en maveomkreds på 30-50 cm. Ideel til hunde der vejer op til 12 kg <span style="background-color: #ffff00;"><strong>UDGÅET</strong></span></li> <li>S - måler 36 cm med en maveomkreds på 42-66 cm. Ideel til hunde der vejer op til 20 kg <span style="background-color: #ffff00;"><strong>UDGÅET</strong></span></li> <li>M - måler 44 cm med en mave omkreds på 45-72 cm. Ideel til hunde der vejer op til 30 kg</li> <li>L -  måler 54 cm med en maveomkreds på 50-80 cm. Ideel til hunde der vejer op til 40-45 kg</li> <li>XL - måler 65 cm med en maveomkreds på 60-96 cm. Ideel til hunde der vejer op til 50-60 kg</li> </ol>

På lager 

kr. 157,-

* Skal udfyldes

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Velsiddende jakke til at holde hunden sikker i vandet

Denne redningsvest er den bedste redningsvest til din hund, og et “must-have” til sejlads, bådture og vandlege. Dens unikke anatomiske form garanterer komfort. Denne svømmevest giver optimal beskyttelse, når I leger eller træner omkring eller i vand. Signal-farven og refleksstriberne gør den ideel til hurtig søgning og hurtig detektering. Til hurtig redning, giver håndtaget på bagsiden af vesten mulighed for, at fjerne hunden sikkert.

 • Polyester cover / neopren
 • Fuldt justerbar
 • Hurtig og nem at bære
 • Sikre Velcro- og nylonstropper
 • Redningshåndtag på ryggen
 • Signalfarver
 • Refleksstriber

Trixie redningsvest fås i grå / gul / sort og i de følgende 5 størrelser. Det første mål er længden over ryggen. Det andet er omkredsen af hundens mave/bryst bag forbenene:

 1. XS - måler 26 cm med en maveomkreds på 30-50 cm. Ideel til hunde der vejer op til 12 kg UDGÅET
 2. S - måler 36 cm med en maveomkreds på 42-66 cm. Ideel til hunde der vejer op til 20 kg UDGÅET
 3. M - måler 44 cm med en mave omkreds på 45-72 cm. Ideel til hunde der vejer op til 30 kg
 4. L -  måler 54 cm med en maveomkreds på 50-80 cm. Ideel til hunde der vejer op til 40-45 kg
 5. XL - måler 65 cm med en maveomkreds på 60-96 cm. Ideel til hunde der vejer op til 50-60 kg

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie redningsvest til hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie redningsvest til hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video