Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Puppia hundesele til jul - Mange størrelser

Varenummer: Puppia_santa_harness
Puppia_santa_harness <h2>Puppia hundesele til jul - Sød sele til en sød hund i en sød juletid</h2><p>Puppia hundesele / julesele er rigtig sjov til gåturene med hunden i juletiden, og så laver Puppia iøvrigt nogle af de bedste hundeseler, vi har fundet, din hund vil takke dig! Selen er produceret i super blødt stof, kan justeres omkring livet, og giver høj komfort for din hund og god kontrol for dig. Den leveres med klikspænder, som lynhurtigt kan samles, og skilles.<img style="float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/puppia_logo_dk.jpg" alt="Puppia hundeseler" width="160" height="126" /></p><ul><li><strong>Sjov hundesele til juletiden</strong></li><li><strong>Meget komfortabel for din hund</strong></li><li><strong>D-ring bagpå til hundesnoren</strong></li><li><strong>Meget blid ved hundens hals</strong></li><li><strong>Også en fantastisk gaveartikel<br /></strong></li><li><strong>Hundesele i høj kvalitet</strong></li><li><strong>Produceres af Puppia<br /></strong></li></ul><p>Når du skal vælge den rigtige sele, er målene om brystet det vigtigste. Er din hund meget urolig på gåturene, kan det være en fordel at gå en størrelse op, så selen er lidt mere rummelig. Husk at selen skal være et par cm længere end halsen, så den sidder komfortabelt på hunden.</p><ul><li><strong>Small: Hals: 20-25 cm - Bryst: 35-40 cm - Vægt ~ 2.5 til 3.5 kg</strong></li><li><strong>Medium: Hals: 25-33 cm - Bryst: 40-48 cm - Vægt ~ 3.5 til 5 kg</strong></li><li><strong>Large: Hals: 33-38 cm - Bryst: 48-58 cm - Vægt ~ 5 til 9 kg</strong></li><li><strong>X-Large: Hals: 38-43 cm - Bryst: 51-73 cm - Vægt ~ 10 til 14 kg</strong></li><li><strong>XX-Large: Hals: 43-48 cm - Bryst: 70-98 cm - Vægt ~ 15 til 20 kg - Hunde op til Labrador Formel 1 størrelsen<br /></strong></li></ul><p>Se flere <a title="Hundeseler i mange størrelser" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/halsband.html" target="_self"><strong>hundeseler</strong></a>.</p> andre mærker Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 187,-

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Puppia hundesele til jul - Sød sele til en sød hund i en sød juletid

Puppia hundesele / julesele er rigtig sjov til gåturene med hunden i juletiden, og så laver Puppia iøvrigt nogle af de bedste hundeseler, vi har fundet, din hund vil takke dig! Selen er produceret i super blødt stof, kan justeres omkring livet, og giver høj komfort for din hund og god kontrol for dig. Den leveres med klikspænder, som lynhurtigt kan samles, og skilles.Puppia hundeseler

 • Sjov hundesele til juletiden
 • Meget komfortabel for din hund
 • D-ring bagpå til hundesnoren
 • Meget blid ved hundens hals
 • Også en fantastisk gaveartikel
 • Hundesele i høj kvalitet
 • Produceres af Puppia

Når du skal vælge den rigtige sele, er målene om brystet det vigtigste. Er din hund meget urolig på gåturene, kan det være en fordel at gå en størrelse op, så selen er lidt mere rummelig. Husk at selen skal være et par cm længere end halsen, så den sidder komfortabelt på hunden.

 • Small: Hals: 20-25 cm - Bryst: 35-40 cm - Vægt ~ 2.5 til 3.5 kg
 • Medium: Hals: 25-33 cm - Bryst: 40-48 cm - Vægt ~ 3.5 til 5 kg
 • Large: Hals: 33-38 cm - Bryst: 48-58 cm - Vægt ~ 5 til 9 kg
 • X-Large: Hals: 38-43 cm - Bryst: 51-73 cm - Vægt ~ 10 til 14 kg
 • XX-Large: Hals: 43-48 cm - Bryst: 70-98 cm - Vægt ~ 15 til 20 kg - Hunde op til Labrador Formel 1 størrelsen

Se flere hundeseler.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Malene Honoré
Anmeldelse:
min hund elsker sin sele
 Anmeldt af Stine
Anmeldelse:
Min Cavalier King Charles fik en medium. Den passede perfekt, og han så skøn ud til jul. Samtidig var den dejlig kraftig, så den også tog noget af den kolde vind. Så både lidt til sjov og spas, men også effektiv.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Puppia hundesele til jul - Mange størrelser ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Puppia hundesele til jul - Mange størrelser

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Juletørklæde til hunde

Juletørklæde til hunde

2 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 39 ,-

Tilbudspris: kr. 37,05