Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Preydummy til hundetræning apport og jagt

Varenummer: PROD750
PROD750 <p>Preydummy er et <strong>patenteret jagt- og byttelegetøj</strong> udviklet af den kendte hundeopdrætningsrådgiver Jan Nijboer, og er en optimal stimulation for hunden i social undervisning, og den får brugt sit naturlige jagtinstinkt. </p><p>Preydummy kan bruges til både våd- og tørfoder. Den er produceret i slidstærk linned, og kan vaskes i maskine ved 30 grader.</p><p><strong>Tip!</strong> Motivationslegetøj og redskaber til apport er hundeejerens "ejendom", og hunden må kun benytte dem i særlige situationer. På den måde vil hunden blive ved med at finde Preydummy interessant, og hundeejeren sikrer, at hunden kun bruger den efter sine regler.</p><p><strong>Preydummy fås i 4 størrelser. Vælg i menuen til højre:</strong></p><p><strong>Small</strong>: Passer til bl.a. Jack Russel Terrier og West Highland Terrier</p><p><strong>Medium</strong>: Passer til bl.a. Beagle og Cocker Spaniel</p><p><strong>Large</strong>: Passer til bl.a. Labrador og Golden retriever</p><p><strong>X-Large</strong>: Passer til bl.a. Grand Danois og New Foundlænder</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 55,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Preydummy er et patenteret jagt- og byttelegetøj udviklet af den kendte hundeopdrætningsrådgiver Jan Nijboer, og er en optimal stimulation for hunden i social undervisning, og den får brugt sit naturlige jagtinstinkt. 

Preydummy kan bruges til både våd- og tørfoder. Den er produceret i slidstærk linned, og kan vaskes i maskine ved 30 grader.

Tip! Motivationslegetøj og redskaber til apport er hundeejerens "ejendom", og hunden må kun benytte dem i særlige situationer. På den måde vil hunden blive ved med at finde Preydummy interessant, og hundeejeren sikrer, at hunden kun bruger den efter sine regler.

Preydummy fås i 4 størrelser. Vælg i menuen til højre:

Small: Passer til bl.a. Jack Russel Terrier og West Highland Terrier

Medium: Passer til bl.a. Beagle og Cocker Spaniel

Large: Passer til bl.a. Labrador og Golden retriever

X-Large: Passer til bl.a. Grand Danois og New Foundlænder

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Tonny
Anmeldelse:
Udmærket dummy til træning! Fungerer glimrende til fetch og træning af hunden.
 Anmeldt af Grethe
Anmeldelse:
Det skal altså være noget kraftigere materiale, så beaglen ikke bare selv parterer posen for at spise indholdet, som min beagle gjorde i løbet af 5 min.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Preydummy til hundetræning apport og jagt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Preydummy til hundetræning apport og jagt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Kong Training Dummy - til større hunde

Kong Training Dummy - til større hunde

1 anmeldelse(r)
kr. 89,-