Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Praktisk kradsemåtte i kattemotiv - 69 cm

Varenummer: TX43112
TX43112 <h2><strong>Trixie Kradseplade - Praktisk For Alle Hjem Med Katte!</strong></h2> <p>Det er et naturligt instinkt for alle katte at <strong>hvæsse klør</strong>. De gør det for at markere deres område og for at holde deres klør skarpe - man skal huske at kattens instinkter reflekterer de behov de har i naturen, hvor der at have stærke og skarpe klør er vigtigt for at jage og beskytte sig selv. Katten bruger flere steder af kroppen til at marker et område, inklusiv klørene: de har duftkirtler på poterne, og ved at kradse efterlader de en duft på objektet der siger " det er mit".</p> <p><strong>Derfor er kradseobjekter som måtter og kradsetræer nødvendige for at katten ikke skal kaste sin kærlighed på sofaer eller andre møbler af træ.</strong></p> <p>Hvis der allerede findes et problemområde i huset, kan du prøve at placere kradsemåtten ved siden af, og med lidt efter lidt vil katten foretrække måtten, da den <strong>indeholder katteurt</strong>, der tiltrækker de fleste katte.</p> <p><strong>Kradsemåtten:</strong></p> <ul> <li><img style="float: right; border: 0;" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" height="70" width="112" />Måler 35x69 cm</li> <li>Kan hænges på væggen eller stå frit</li> <li>Fyldt med katteurt</li> <li>Designet i sjovt kattemotiv</li> </ul> <p>Se flere <a title="kradsetræer" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/kradsetraeer-og-kattemiljoer.html"><strong>kradsetræer</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 147,-
Trixie

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie Kradseplade - Praktisk For Alle Hjem Med Katte!

Det er et naturligt instinkt for alle katte at hvæsse klør. De gør det for at markere deres område og for at holde deres klør skarpe - man skal huske at kattens instinkter reflekterer de behov de har i naturen, hvor der at have stærke og skarpe klør er vigtigt for at jage og beskytte sig selv. Katten bruger flere steder af kroppen til at marker et område, inklusiv klørene: de har duftkirtler på poterne, og ved at kradse efterlader de en duft på objektet der siger " det er mit".

Derfor er kradseobjekter som måtter og kradsetræer nødvendige for at katten ikke skal kaste sin kærlighed på sofaer eller andre møbler af træ.

Hvis der allerede findes et problemområde i huset, kan du prøve at placere kradsemåtten ved siden af, og med lidt efter lidt vil katten foretrække måtten, da den indeholder katteurt, der tiltrækker de fleste katte.

Kradsemåtten:

  • Alt til hund og kat - Trixie tilbehørMåler 35x69 cm
  • Kan hænges på væggen eller stå frit
  • Fyldt med katteurt
  • Designet i sjovt kattemotiv

Se flere kradsetræer.

Anmeldelser

Anmeldelser (1)

 Anmeldt af Anne
Anmeldelse:
Rigtig fin måtte, som min kat allerede er glad for. Jeg har lavet et par huller i den, og har skruet den fast på væggen, da hun ikke vil bruge den, når den bevæger sig.

Nu er tapetet fri for at blive kradset i stykker.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Praktisk kradsemåtte i kattemotiv - 69 cm ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Praktisk kradsemåtte i kattemotiv - 69 cm

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video