Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Praktisk hundegitter til bil buet model teleskop

Varenummer: TX1316
TX1316 <p><strong>Hundegitter til seperation mellem hund og kabine i bilen i modstandsdygtigt design. </strong>Denne model er buet, der gør, at der bliver en smule mere plads i bag, end gitteret hvor hele enheden er bag bagsædet.<strong> </strong>Gitteret kan justeres i bredden med teleskop princippet fra 85 cm.-140 cm., og højden 75 cm.-110 cm., så kan passe ind i de fleste biler.</p> <p><img style="border: 0; float: right;" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Alt til hund og kat - Trixie tilbehør" width="112" height="70" />Kan også anvendes til at dele bilen, så den kan registreres på gule plader. Et hundegitter er meget praktisk, som samtidig også er en god sikkerhedsforanstaltning til ture med din hund, eller til at holde bagagen på plads. Nem at justere og montere. Leveres i 2 elementer.</p> <p>Se hele udvalget af <a title="hundegitre" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/hundegitre-og-net.html"><strong>Hundegitre og net til bile</strong><strong>n</strong></a>.</p> Trixie

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 299,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hundegitter til seperation mellem hund og kabine i bilen i modstandsdygtigt design. Denne model er buet, der gør, at der bliver en smule mere plads i bag, end gitteret hvor hele enheden er bag bagsædet. Gitteret kan justeres i bredden med teleskop princippet fra 85 cm.-140 cm., og højden 75 cm.-110 cm., så kan passe ind i de fleste biler.

Alt til hund og kat - Trixie tilbehørKan også anvendes til at dele bilen, så den kan registreres på gule plader. Et hundegitter er meget praktisk, som samtidig også er en god sikkerhedsforanstaltning til ture med din hund, eller til at holde bagagen på plads. Nem at justere og montere. Leveres i 2 elementer.

Se hele udvalget af Hundegitre og net til bilen.

Anmeldelser

Anmeldelser (6)

 Anmeldt af Morten
Anmeldelse:
Meget let at samle. Passer dog ikke så godt i min Audi A2, men med lidt tilpasning i skruestikken så gik det.
 Anmeldt af Henrik Fur
Anmeldelse:
Meget nemt at samle, og passer fint i min bil, Mitsubishi Lancer Sportback. Frygtede der var noget tilpasning og sådan men intet. Virker som en god kvalitet. Kan anbefales.
 Anmeldt af Tine
Anmeldelse:
fint gitter som absolut fungere efter hensigten, men dog lidt besværligt at sidde op når man var alene, men når det er sat op sidder det godt og udnytter pladsen til den optimale.
 Anmeldt af Stig Colbjørn Nielsen
Anmeldelse:
Fint hundegitter, som absolut ikke skal benyttes til hunde, da der er "hund forbudt" i bilen! - Primære funktion er med to nakkepuder fast monteret på gitteret at fungere som nakkestøtter for bagsædepassagerer i min Volvo Amazon Herregård fra 1966. Fin funktion i øvrigt; men husk, at det skal fastgøres rigtigt og sikkert, når det bruges på den måde.
 Anmeldt af naja andersen
Anmeldelse:
Super smart at den er skråtstillet så den passer bag sæderne og giver max udnyttelse af pladsen i bagagerummet.
 Anmeldt af Erik Rasmussen
Anmeldelse:
Nemt at samle og montere i bilen, sidder godt og stabilt og så fylder det ikke så meget i bagagerummet da det er skråstillet. Pænt design og god kvalitet.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Praktisk hundegitter til bil buet model teleskop ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Praktisk hundegitter til bil buet model teleskop

2 Vare(r)

per side
 • Fra Kirsten Hougaard at 20/10/2014 13.18
  • Hvor mange centimeter er der imellem buerne på gitteret. Det ser ret åbent ud. Vi har en islandsk fårehund på 4 måneder, og vi vil gerne allerede nu bruge gitteret i vores Polo

  • Hej Kirsten

    

   Tak for din mail. Der er ca 7 cm luft mellem buerne på hundegitteret.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Claus R at 01/07/2015 07.43
  • Kan det passe JEG kan montere selv ? og der IKKE skal skrues noget fast i bilen ? Hvor godt fast sidder det ?

  • Hej Claus

    

   Du kan fint montere det selv. Der sidder kopper af gummi som skal presses op mod tag og bund i bilen, så det sidder godt i spænd. Der er ikke noget der skal skrues på i selve bilen, så det er nemt at montere. Det er ikke så stærkt som et fastmonteret hundegitter, men det er et super godt alternativ.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video