Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Pet Head potecreme med havregryn

Varenummer: EL H00461
EL H00461 <h2>Øjeblikkelig Beroligende Lindrende Potevoks Til Tørre, Sprukne Poter</h2> <p>Pet Head Oatmeal Paw Butter er en speciel creme, der lindrer og dulmer tørre, sprukne poter. Den indeholder Shea Butter og havregryn, jojoba olie, kokosolie og Aloe Vera - kun naturprodukter. Derudover vitaminer. Cremen skal masseres blidt ind i poterne, og derefter kan dit kæledyr igen løbe rundt.</p> <ul> <li>Potevoks lavet af naturprodukter</li> <li>Kvalitetstestet</li> <li>Indeholder Shea Butter og havregryn</li> <li>Indeholder vitamin E og F, Jojoba olie, Kokosolie og Aloe Vera</li> <li>Let at anvende</li> <li>Ideel til kæledyr, der bevæger sig på beton og andre hårde overflader</li> <li>Bruges om vinteren for at forhindre tørre poter</li> <li>Dufter dejligt</li> <li>pH reguleret</li> <li>Indeholder ikke parabener, olieprodukter, propylenglycol, sulfat eller DEA</li> <li>Produceret i USA</li> </ul> <p>Pet Head Oatmeal Paw Butter fås i 59 ml bøtte.</p> Pet Head

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 95,-
Pet Head

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Øjeblikkelig Beroligende Lindrende Potevoks Til Tørre, Sprukne Poter

Pet Head Oatmeal Paw Butter er en speciel creme, der lindrer og dulmer tørre, sprukne poter. Den indeholder Shea Butter og havregryn, jojoba olie, kokosolie og Aloe Vera - kun naturprodukter. Derudover vitaminer. Cremen skal masseres blidt ind i poterne, og derefter kan dit kæledyr igen løbe rundt.

 • Potevoks lavet af naturprodukter
 • Kvalitetstestet
 • Indeholder Shea Butter og havregryn
 • Indeholder vitamin E og F, Jojoba olie, Kokosolie og Aloe Vera
 • Let at anvende
 • Ideel til kæledyr, der bevæger sig på beton og andre hårde overflader
 • Bruges om vinteren for at forhindre tørre poter
 • Dufter dejligt
 • pH reguleret
 • Indeholder ikke parabener, olieprodukter, propylenglycol, sulfat eller DEA
 • Produceret i USA

Pet Head Oatmeal Paw Butter fås i 59 ml bøtte.

Anmeldelser

Anmeldelser (9)

 Anmeldt af Bianca
Anmeldelse:
Super god potecreme/voks. Den bliver brugt flittigt da sommerens tørre og varme asfalt samt tørre jord giver udfordringer med meget tørre og næsten sprukne poter. Jeg kan ikke sige, om det virker super beroligende på poterne, men hundene accepterer fint indsmøringen og slikker det ikke af, hvilket jeg frygtede, da det dufter dejligt spiseligt :) Poterne bliver hurtigt bløde.
 Anmeldt af Jeanette
Anmeldelse:
Min hund havde meget tørre og sprukne trædepuder. Efter blot nogle få indsmøringer, er de allerede blevet blødere. Kan varmt anbefales!

Som altid super service og hurtig levering.
 Anmeldt af Peder
Anmeldelse:
Nu kan Laika gå lange ture i frost/snevejr uden at slikke sine poter hele tiden, tak til Pet Head potecreme.
Vi var i tvivl om hun ville slikke det af inden hun kom ud og gå, men det er ikke sket en eneste gang.
 Anmeldt af Marie
Anmeldelse:
Den bedste potevoks jeg har prøvet til min hund ! Heler revner og tørre sprukne poter.
 Anmeldt af Sandra
Anmeldelse:
Jeg har købt poteplejen til min hvalp på 7 måneder, hans pote puder var allerede godt slidte da vi tit går på asfalt. Poteplejen har hjulpet allerede efter første indsmøring. Helt fantastisk! Kan virkelig anbefales.
 Anmeldt af Bente
Anmeldelse:
Den bedste potecreme jeg har brugt. Min hund beder selv om at få det på inden vi går ud i vintervejret.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Den er SUPER den potecreme : Min lille hund på 4½ kg får dejlige bløde trædepuder - hun er en blandingshund mellem en Pappilon/Mor & langhåret mini Gravhund/far.....<3
 Anmeldt af dorte karin
Anmeldelse:
Jeg er rigtig god tilfreds med den potevoks som jeg har købt igennem jer. Det er noget som virker, for da jeg ikke brugte den, gik min hund og løftede sine poter pga af salt. Men da jeg begyndte at bruge denne potevoks var der ingen problemer. Og det var let at smørre på, og jeg ved ikke om det var fordi min hund fandt ud af, at det var godt, men han var rigtigt flink til at give pote, når vi skulle ud.:-) Så det er helt klart noget jeg vil bestille fremover.
Og lige en anden ting. Vil jeg lige benytte muligheden til at rose kundeservice for en god behandling.
 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Jeg har været rigtig rigtig tilfreds med potevoksen!! Så tilfreds at jeg nu har bestilt flere! Den er ikke som en rigtig potevoks på stift men meget bedre! Den her plejer deres poter vildt godt og ligger samtidig den gode hinde så salt osv ikke kommer op i deres poter og gør ondt! Men aller bedst er det, at den samtidig virkelig plejer deres poter og gør dem super bløde. Kan klart anbefales.. Er meget bedre end de fleste andre potevoks'er! Har ihvertfald fundet min farvorit.. Og hundene kan for engangsskyld godt li at få smurt sine poter og slikker det ikke af og gnidder det af i sengetøjet osv. og de piver ikke længere når vi går tur og der er saltet...
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Pet Head potecreme med havregryn ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Pet Head potecreme med havregryn

1 Vare(r)

per side
 • Fra Søren Wind at 08/02/2017 10.22
  • Tror produktet ville sælge bedre hvis det rent faktisk VAR testet på dyr :-)

  • Hej Søren

    

   Du har ret :). Jeg har også fjernet det fra beskrivelsen nu, det giver alligevel lidt sig selv, men det skal nu mere forstås sådan, at de midler der er brugt i processen til at skabe Pet Head potecremen, ikke har været igennem dyreforsøg. Det endelige produkt ER testet på dyr :). 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video