Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Poker Boks 2 stimuleringsspil til hunde

Varenummer: TX32013
TX32013 <h2><strong></strong>Intellektuelt Spil Til Mental Stimulering Af Din Hund</h2> <p>Poker Boks 2 er et brætspil designet for både hund og hundeejer. Hunden skal åbne kasserne for at få en godbid, og det indebærer at glide, skubbe, trække og løfte. Din hund vil bruge sine poter og snude på forskellige måder for at få sin belønning.</p> <ul> <li>Har 5 forskellige spil moduler</li> <li>Basisplade har 4 elementer, som kan placeres på forskellige måder</li> <li>Lavet af robust og holdbart plast</li> <li>Let at rengøre med en fugtig klud<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></li> <li>Har skridsikre gummifødder</li> <li>Brugsanvisning indeholder tips og tricks til hundeejer om optimal træning</li> </ul> <p><br />Dette brætspil til hunde kan kombineres med Poker Boks 1</p> <p>Poker Boks 2 måler 31 × 10 × 31 cm</p> <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qaYQNsd6YO4" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 189 ,-

Tilbudspris: kr. 179,55

Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Intellektuelt Spil Til Mental Stimulering Af Din Hund

Poker Boks 2 er et brætspil designet for både hund og hundeejer. Hunden skal åbne kasserne for at få en godbid, og det indebærer at glide, skubbe, trække og løfte. Din hund vil bruge sine poter og snude på forskellige måder for at få sin belønning.

  • Har 5 forskellige spil moduler
  • Basisplade har 4 elementer, som kan placeres på forskellige måder
  • Lavet af robust og holdbart plast
  • Let at rengøre med en fugtig kludStort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie
  • Har skridsikre gummifødder
  • Brugsanvisning indeholder tips og tricks til hundeejer om optimal træning


Dette brætspil til hunde kan kombineres med Poker Boks 1

Poker Boks 2 måler 31 × 10 × 31 cm

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Kirsten
Anmeldelse:
Sjovt og udfordrende spil for vores Jack russel som er vant til andre lign. aktiviteter, så hun sprang glad igang og fandt hurtig fidusen. Synes stadig det er sjovt hver gang jeg finder det frem og glæder sig til at komme igang.
 Anmeldt af Martin
Anmeldelse:
Det er en fed udfordring for hunden dette intelligente legetøj, eller hvad det hedder. Der er forskellige niveauer, så hunden er indtil videre meget motiveret for at finde løsningerne, men det hjælper godbidderne jo også på :). Alt i alt et rigtig sjovt stykke legetøj.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Poker Boks 2 stimuleringsspil til hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Poker Boks 2 stimuleringsspil til hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video