Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petsafe Pogo Plush Bunny hundelegetøj - Slidstærk

Varenummer: uuu 370
uuu 370 <h2><strong>Petsafe Pogo Plush hundelegetøj</strong> er simpelthen uimodståelig!</h2> <p>Designet tilbyder et unikt system, som ”giver igen”. <strong>Når hunden bider i legetøjet, sidder der nogle rammer inden i, som slår tilbage. Selvfølgelig uden det gør ondt på hunden</strong>, de synes tværtimod, det er en fantastisk sjov leg. Derudover er der flere Squeakers inden i, som flyder rundt, så hunden hele tiden skal lede efter dem, for at klemme og give de mange pibe lyde.</p> <p><strong>Pogo Plush bunny hundelegetøjet har ingen fyld. Det vil sige, at der ikke flyder med totter af bomuld, vat eller lignende, hvis din hund elsker at ødelægge legetøj.</strong> Der er istedet opbygget et slags skelet i kraftigt gummi blandt andet, og er utrolig modstandsdygtigt. Se for eksempel videoen herunder.</p> <p>Pogo Plysh Bunny har været med i diverse tv-shows i USA for sine gode egenskaber. Et fantastisk stykke legetøj til aktive hunde, som også kan benyttes som krammedyr – en kammerat der gør ud for varmen fra hvalpes søskende, og får dem til at føle sig trygge.</p> <ul> <li><strong>Small: </strong>Måler 27 cm i højden og ca 13 cm i bredden. Velegnet til mindre og mellemstore hunde op til ca 15-20 kg.</li> <li><strong>Large: </strong>Måler 42 cm i højden og 18 cm i bredden. Velegnet til store hunde som Labrador, Golden Retriever, Rottweiler og Schæfer, og andre større hunde, som elsker at lege og bide i ting.</li> </ul> Petsafe Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager 

kr. 186,50
Petsafe

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Petsafe Pogo Plush hundelegetøj er simpelthen uimodståelig!

Designet tilbyder et unikt system, som ”giver igen”. Når hunden bider i legetøjet, sidder der nogle rammer inden i, som slår tilbage. Selvfølgelig uden det gør ondt på hunden, de synes tværtimod, det er en fantastisk sjov leg. Derudover er der flere Squeakers inden i, som flyder rundt, så hunden hele tiden skal lede efter dem, for at klemme og give de mange pibe lyde.

Pogo Plush bunny hundelegetøjet har ingen fyld. Det vil sige, at der ikke flyder med totter af bomuld, vat eller lignende, hvis din hund elsker at ødelægge legetøj. Der er istedet opbygget et slags skelet i kraftigt gummi blandt andet, og er utrolig modstandsdygtigt. Se for eksempel videoen herunder.

Pogo Plysh Bunny har været med i diverse tv-shows i USA for sine gode egenskaber. Et fantastisk stykke legetøj til aktive hunde, som også kan benyttes som krammedyr – en kammerat der gør ud for varmen fra hvalpes søskende, og får dem til at føle sig trygge.

 • Small: Måler 27 cm i højden og ca 13 cm i bredden. Velegnet til mindre og mellemstore hunde op til ca 15-20 kg.
 • Large: Måler 42 cm i højden og 18 cm i bredden. Velegnet til store hunde som Labrador, Golden Retriever, Rottweiler og Schæfer, og andre større hunde, som elsker at lege og bide i ting.

Anmeldelser

Anmeldelser (9)

 Anmeldt af Maria
Anmeldelse:
Ja den holdt så i 5 min herhjemme og så var den splittet ad. Så en schæfer hvalp på 8 mdr. Pelser den totalt
 Anmeldt af Henny
Anmeldelse:
Endelig fandt vi legetøj til vores hund, som holder endnu.
 Anmeldt af Tina
Anmeldelse:
Rigtig fin stykke legetøj, som holdt lidt længere end de andre alm. bløde legetøj min Yorkshire Terrier har :-).
 Anmeldt af Diana
Anmeldelse:
Virker som god kvalitet og der leges flittigt med den.
 Anmeldt af Christine
Anmeldelse:
Super fantastisk legetøj der er alle pengene værd. Min hvalp har leget med den næsten konstant og kun gummiet i hovedet er lidt blødt nu. Den bliver jagtet, trukket, slæbt, og puttet med. Den overlevede endda da hvalpen og en fire mdrs hvalp legede trække konkurence om den uden en eneste skade. Elsker dette fantastiske legetøj (:
 Anmeldt af Pernille
Anmeldelse:
Min hundehvalp elsker kaninen så den bliver der leget flittigt med.
Den virker rigtig god og holdbar i kvaliteten, modsat meget andet hundelegetøg, der er splittet af i løbet af kort tid, så jeg tror hun kan have glæde af den længe.
Vi kan varmt anbefale :-)
 Anmeldt af bel
Anmeldelse:
Den bliver ikke brugt som krammedyr men som bytte - men er ikke mindre fantastisk af den grund! Min hund elsker at angribe hendes bunny og har slået den ihjel mange mange gang uden at et overhovedet kan ses på den. Den er meget slidstærk og kan modstå selv min 8 måneder gammel Doberman hvalps tænder. Den har de helt rigtige form og stor ører som kan rystes, og 'piv'en' er mindre irriterende at høre på end i mange andre legetøj.

Nok det bedste legetøj jeg har købt til hende (kun hundefrisbeen kan konkurrere)
Rigtig god underholdning og motion til hunden og ret billig for noget der holder så lang tid.
 Anmeldt af Helle
Anmeldelse:
I havde ellers garanteret den holdt, men efter 2 timers leg og tyggen og rusken så var der bidt hul i stoffet og så gik det hurtigt inden den ikke eksisterede mere. Havde ellers håbet jeg fandt noget legetøj til en cavalier som elsker at ødelægge det. men han var glad for den så længe den eksisterede og var helt besat af den
 Anmeldt af Ditte
Anmeldelse:
Lille Anton( mops) er meget glad for sin kanin! Og har ikke formået at ødelægge den endnu! Mange gode timers leg!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petsafe Pogo Plush Bunny hundelegetøj - Slidstærk ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petsafe Pogo Plush Bunny hundelegetøj - Slidstærk

1 Vare(r)

per side
 • Fra Vivian at 24/05/2017 07.56
  • Har i ikke den slidstærke pogo Bonny legetøj som passer til en boomer hund. Har før købt den hos jer og er alletiders

  • Hej Vivian

    

   Tak for din mail. Pogo Bunny er desværre udgået fra leverandøren i USA, så kan ikke få dem mere, beklager. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: