Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

PlaqueOff sunde tænder og tandkød på din hund

Varenummer: PlaqueOff
PlaqueOff <h2>PlaqueOff Til Hunde » Modvirker Tandsten, Plak og Dårlig Ånde</h2> <p><strong>PlaqueOff Animal</strong> er et internationalt patentansøgt naturprodukt til hunde og katte, der modvirker tandsten og plak på tænderne samt forhindrer dårlig ånde og giver friskt tandkød. Det aktive stof i PlaqueOff® Animal er et naturligt vækststof fra havalge.</p> <p>Når PlaqueOff er opløst, kan det optages i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der gør, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke sætter sig fast.</p> <p>Det er velkendt, at spyttets sammensætning kan hjælpe til med at afvise de bakterier, der forårsager dannelse af plak og tandsten.<br /> Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 % med Plaqueoff, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget skrøbelig og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet ses og mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat at bruge det regelmæssigt.</p> <h3><strong>Plaqueoff Indeholder:</strong></h3> <p>100% naturligt pulver fra en speciel havalge: Algae D1070, bestående af: Polysakkarider 52%, mine­raler og sporstoffer 22%, proteiner med alle aminosyrer 6%, fibre 6%, omega-3 fedtsyrer 2%, aske 17%.</p> <h3><strong>PlaqueOff Dosering:</strong></h3> <p>Det er enkelt at drysse pulveret på maden, det skal gøres 1 gang om dagen. </p> <ul> <li>Små hunde op til 10 kg og kat: 1/2 - 1 skefuld.</li> <li>Mellem størrelse hunde 10-25 kg: 1 - 2 skefulde.</li> <li>Store hunde 25+ kg 2 skefulde.</li> </ul> <p>Bland pulveret i maden 1 gang om dagen.</p> <p><strong>Doseringsske medfølger i pakken</strong>. En bøtte med 60 gram er nok til ca 1 år for en lille hund, 6 måneder for en hund på 10 kg, og i ca 3 måneder for en hund over 25 kg. Resultatet ses normalt efter 3-8 uger.</p> <h3><strong>Vælg mellem 3 forskellige mængder:</strong></h3> <p>- Small: Bøtten indeholder 60 gram Plaque Off<br />- Medium: Bøtten indeholder 180 gram Plaque Off <strong>(Du sparer 15% i forhold til køb i 60g bøtter)</strong><br />- Large: Bøtten indeholder 420 gram Plaque Off <strong>(Du sparer 37% i forhold til køb i 60g bøtter)</strong></p> <p><strong>PlaqueOff kan holde sig i ca 2 år.<br /></strong></p> <p>Se hele udvalget af <strong><a title="Tandpleje produkter til hunde" href="//www.petdreams.dk/hundeartikler/plejeprodukter/tandpleje-og-hygiejne.html">hundetandpleje</a></strong> - Har din hund dårlig tænder eller dårlig ånde?</p> ProDen

På lager 

kr. 159,-

* Skal udfyldes

ProDen

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

PlaqueOff Til Hunde » Modvirker Tandsten, Plak og Dårlig Ånde

PlaqueOff Animal er et internationalt patentansøgt naturprodukt til hunde og katte, der modvirker tandsten og plak på tænderne samt forhindrer dårlig ånde og giver friskt tandkød. Det aktive stof i PlaqueOff® Animal er et naturligt vækststof fra havalge.

Når PlaqueOff er opløst, kan det optages i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der gør, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke sætter sig fast.

Det er velkendt, at spyttets sammensætning kan hjælpe til med at afvise de bakterier, der forårsager dannelse af plak og tandsten.
Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 % med Plaqueoff, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget skrøbelig og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet ses og mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat at bruge det regelmæssigt.

Plaqueoff Indeholder:

100% naturligt pulver fra en speciel havalge: Algae D1070, bestående af: Polysakkarider 52%, mine­raler og sporstoffer 22%, proteiner med alle aminosyrer 6%, fibre 6%, omega-3 fedtsyrer 2%, aske 17%.

PlaqueOff Dosering:

Det er enkelt at drysse pulveret på maden, det skal gøres 1 gang om dagen. 

 • Små hunde op til 10 kg og kat: 1/2 - 1 skefuld.
 • Mellem størrelse hunde 10-25 kg: 1 - 2 skefulde.
 • Store hunde 25+ kg 2 skefulde.

Bland pulveret i maden 1 gang om dagen.

Doseringsske medfølger i pakken. En bøtte med 60 gram er nok til ca 1 år for en lille hund, 6 måneder for en hund på 10 kg, og i ca 3 måneder for en hund over 25 kg. Resultatet ses normalt efter 3-8 uger.

Vælg mellem 3 forskellige mængder:

- Small: Bøtten indeholder 60 gram Plaque Off
- Medium: Bøtten indeholder 180 gram Plaque Off (Du sparer 15% i forhold til køb i 60g bøtter)
- Large: Bøtten indeholder 420 gram Plaque Off (Du sparer 37% i forhold til køb i 60g bøtter)

PlaqueOff kan holde sig i ca 2 år.

Se hele udvalget af hundetandpleje - Har din hund dårlig tænder eller dårlig ånde?

Anmeldelser

Anmeldelser (29)

 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
Det hjælper overhoved ikke mod tandsten.
 Anmeldt af Christian
Anmeldelse:
Har brugt det i et år på min kat. Hjalp ikke på tandsten. spild af penge
 Anmeldt af Lisbeth
Anmeldelse:
Det virker, ingen hunde med dårlig ånde :)
 Anmeldt af Mille
Anmeldelse:
Har nu brugt produktet i 1 år.
Min hund havde en del tandsten & dårlig ånde.
De første dage (til jeg fandt måleskeen) fik den alt for meget, men den dårlige ånde forsvandt i løbet af et par dage og tænderne så meget pænere ud efter en måneds brug.
Det var nødvendigt med en tandrensning for at fjerne det hele, men det skulle ikke blive nødvendigt mere med Plaque OFF & et kødben i ny og næ..
Min dyrlæge siger at det virker rigtig godt på nogle hunde, mens andre ikke har nogen effekt.. jeg vil råde alle til at prøve det
 Anmeldt af Peter S. Larsen
Anmeldelse:
Kun 4 stjerner, da jeg efter 4 dage fandt skeen, nede i produkter. Havde læst,i hvor lang tid, dåsens indhold kunne vare. Så det kunne ikke være mine teskeer. Så derfor dryssede jeg det på,og ups der var skeen.
 Anmeldt af Lone
Anmeldelse:
Jeg er begyndt at bruge Plaque Off til mine hunde, da den ældste på 6 år så småt er begyndt at få belægninger. Det bliver primært brugt som forebyggende. Min forrige hund havde mange problemer med tandsten, og jeg fik bugt på en del af det, men der var så meget belægning, at det krævede tandrensning. Siden hen kunne jeg holde det nede med PlaqueOff. Håber på det samme denne gang.
Hundene får det drysset på deres tørfoder, og de spiser det med velbehag.
 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
Jeg har købt dette produkt igen til min kat, som nu er 7 år. Jeg bruger det hver dag og drysser det på hendes vådfoder om morgenen. Det forebygger tandsten og dårlige tænder. Det er en smart løsning i stedet for andre tandplejeprodukter.
Det er drøjt i brug og prisen er acceptabel.
 Anmeldt af Annette
Anmeldelse:
Jeg har en adopteret græsk gadehund, som nu har rundet de 7½ år. Da jeg hørte om produktet første gang, så tænkte jeg, at det skulle min hund i hvert fald have, da tidligere gadehunde ofte får dårlige tænder p.g.a. dårligt foder, eller mangel på samme, i deres opvækst. Jeg har nu givet den Plaque Off i 5½ år. Og sidst vi var til dyrlægen, til den rutinemæssig undersøgelse, samt vaccination, blev jeg simpelthen SÅ glad, for dyrlægen roste min hunds tænder. Dyrlægen sagde, at det ikke er særligt tit man ser så flotte tænder på en hund, som er 7½ år gammel og samtidig er en tidligere gadehund. Dyrlægen foreslog, at jeg skulle prøve at starte op med lidt tandbørstning også, således at hundens tænder forbliver pæne og stærke!! Så nu får min skønne græker både Plaque Off, hver dag, og får børstet sine "hvide bisser", også én gang om dagen. Jeg købte pakken "Petosan Kit, ligger i en plastboks med både tandpasta og tandbørste!! Det tog kun, min græske skønhed, 2 prøvebørstninger - så var den helt med på den ide :o) Jeg syntes bare jeg ville dele mine gode erfaringer, ved brugen af Plaque Off og Petosan Kittet.

Venlig hilsen og RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL ALLE HOS PetDreams.dk :0)
 Anmeldt af Melt1
Anmeldelse:
Mine to små kanaljer (chihuahua 5 år og miniature pinscher 12 år) har fået forbedret deres livskvalitet gevaldigt ved at bruge PlaqueOff, da tandstenen er blevet markant reduceret og deres ånde er tip top..! ;-P
 Anmeldt af Lisbeth
Anmeldelse:
Jeg startede med PlaqueOff den på 60 gram, men der var ikke nogen af mine katte, desværre der ville have deres mad når det var drysset ovenpå.

Så fandt jeg den samme PlaqueOff på 40 gram - den spiser de gerne uden nogen som helst problemer. Det drysser jeg også oven på deres tørkost. Derfor 5 stjerner til den variant med 40 g som jeg har beskrevet her. Ville være dejligt hvis Petdreams også kunne få den i deres sortiment. Jeg citerer lige hvad der står:

"Den velkendte PlaqueOff er nu videreudviklet specielt til kat.
PlaqueOff Cat er et 100% naturligt produkt, der består af pulver fra en speciel havalge og er nu tilsat ølgær for at øge smagbarheden optimalt specielt til kat."
 Anmeldt af Helen
Anmeldelse:
Jeg har igen købt Plaque-Off til min kat på 6 år, da det tager dårlig ånde og forebygger tandsten.
Jeg drysser lidt på tør/vådfoderet om morgenen. Hun spiser det uden problemer.
Godt produkt!!!
 Anmeldt af Pia
Anmeldelse:
Har 3 hunde, de nyeste på stammen er lille race. shin-tzu. Som åbenbart danner tandsten så det batter. ikke noget min store hun har. Så jeg har stor forhåbninger til dette middel. Er lige begyndt at bruge det. Men tror på det :)
Det er i hvert fald nemt at bruge- og hundene bemærker ikke at det er på deres mad.
 Anmeldt af Charlotte Christensen
Anmeldelse:
Jeg er meget overrasket over dette produkt. Min hund en Malteser havde i en alder af 3 år meget tandsten og dårlig ånde. Dyrelægen anbefalede en tandrensning, men det kræver jo at komme i narkose, det bekymrede mig meget, da det jo ikke er risikofrit. Da jeg havde læst om dette produkt, mente jeg det var værd at afprøve. Vi har givet hunden det HVER DAG mellem noget brød med ost smør, som hun er helt vild med ! . Efter kort tid kunne vi ikke lugte hendes dårlig ånde og efter ca. 4 uger kunne vi tydeligt se at der der var mindre tandsten. Nu efter ca. 6 uger er der næsten ikke mere. Vi kan varmt anbefale dette produkt. Vi er overbevist og glade for at hunden nu ikke skal have fjernet tandsten hos Dyrelægen.
 Anmeldt af Susanne
Anmeldelse:
rigtigt godt produkt, min hund led af dårlig ånde, men det er blevet meget mindre siden har er begyndt at få plaqueoff dagligt på sit mad.
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
Min bomuldshund havde meget dårlig ånde men jeg startede ved Dyrlægen med en tandrensning og det viste sig at der også var en flækket tand, så der var en årsag til den dårlige ånde. Vi bruger nu PlaqueOff som vedligeholdelse med god effekt på både ånde og tandsten. Kan varmt anbefales.
 Anmeldt af suzanne
Anmeldelse:
Jeg har brugt PLAQUEOFF siden hun var hvalp (hun har haft tendens til plak) og det er nu - næsten - væk. Men jeg synes ikke det har hjulpet på den dårlige ånde. Hun er en Bichon, 2½, og får ikke andet end tørkost iblandet lidt kogt hjerte og nogle få 'hapser' iflg. dyrlægen, når hun har været dygtig. Hendes tyggeben er af hud.
Men det hjælper absolut mod plak! Men jeg synes det er for dyrt! Venlig hilsen Suzanne
 Anmeldt af Trine
Anmeldelse:
Det virker rigtig godt- min hund har fine hvide tænder og ingen dårlig ånde :)
 Anmeldt af flemming
Anmeldelse:
hurtig forsendelse. god vare. hunden spiser det med velbehag.
 Anmeldt af Ruth
Anmeldelse:
Jeg har nu brugt produktet i 10 dage til min lille moppe, som ikke lugtede særlig godt ud af munden, det har allerede hjulpet meget, selv mine venner kan mærke det, så jeg er meget tilfreds. 5 stjerner fra mig!
 Anmeldt af Jørn Th Simonsen
Anmeldelse:
Foreløbig har "Dali" en Prazsky Krysaik(Tjekkisk rottehund) spist PlaqueOff i ca.14 dage og jeg kan klart mærke en forbedring af dens før noget ubehagelige ånde, tandstenene har vi endnu ikke lidt af da hunden kun er kun er 9.mdr.
men blot det at lugten fra munden er blevet markandt bedre er en stor anbefaling værd-og den spiser det i sin kogte kyllinge filet med stor begejstring Mvh.Jørn Th Simonsen.

Items 1 to 20 of 29 total

per side
Side:
 1. 1
 2. 2
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PlaqueOff sunde tænder og tandkød på din hund ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PlaqueOff sunde tænder og tandkød på din hund

9 Vare(r)

per side
 • Fra anne mette at 26/10/2013 19.07
  • Hvad er midlet lavet af?

  • Hej Anne Mette

    

   Tak for din mail. PlaqueOff er lavet af udvalgte typer af søgræs, som har en naturlig forsvarsmekanisme mod de ting der skaber plak m.m. i munden.

    

   Hav en god dag :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Janne at 27/10/2014 17.37
  • Virker Plaque OFF også mod mistet pigmentering? Min hund, en Shih Tzu har mistes den sorte farver på læberne og i munden. Jeg søger et middel mod det.

  • Hej Janne

    

   Tak for din mail. Plaque Off består blandt andet af havalger, som har en gavnlig effekt på pigmenteringen, så det bør have en effekt, at bruge Plaque Off. Jeg har dog mest erfaring med det omkring mundhygiejnen, hvor det er meget effektivt, men som sagt har havalgerne også en positiv effekt på pigmenterne.

    

   Hav en god aften :)

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Vibeke Kjær at 09/11/2014 22.15
  • Jeg har en lille blanding Maltser, lasa abso. på næsten 3 år Han har temlig meget plak på sine tænder .Jeg har nu givet ham Plaque Off i 3 uger , men jeg kan ikke se nogen forskæld.... Eller skal han have dem renset hos dyrlægen...Han har fået en Dentastiks næsten hver dag og hårde ben.så jeg kan ikke forstå hans små tænder ser så farlige ud.. MVH Vibeke.

  • Hej Vibeke

    

   Tak for din mail. Hvis der allerede sidder plak på hundens tænder, kan PlaqueOff sjældent gøre så meget ved det. Det skal fjernes hos dyrlægen. Men det sørger for, der ikke kommer nyt plak og tandsten på tænderne, og holder ånde og tandkød friskt. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Bettina at 01/09/2015 20.36
  • Hejhej.. Jeg har lige købt Plaque OFF, og jeg tænkte bare på, om det er noget jeg skal give min hund hver dag, eller i perioder ligesom Angel Eyes? Mvh Bettina

  • Hej Bettina

    

   Tak for din mail. Plaque Off virker efter et stykke tid, kører du med det i en periode, vil det fortsat virke et stykke tid, efter du stopper, men virkningen aftager. Så du skal fortsætte med at drysse det på, hvis virkningen skal vare ved.

    

   Hav en god dag.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Annette at 03/12/2015 01.46
  •  jeg har dog lige, et måske meget fjollet spørgsmål, men er Plaque Off evt. noget mennesker også kan bruge??? Vi ved jo, at rigtig mange mennesker lider af tandsten! Venlig hilsen og RIGTIG GLÆDELIG JUL TIL ALLE HOS PetDreams.dk :0)

  • Hej Annette

    

   Tak for din mail. Jeg vil tro man kan, men kan og må ikke anbefale det til mennesker, når det er produceret til dyr :)

    

   Men der er faktisk en Plaque Off til mennesker, har dog ikke set den i Danmark, men kan købes i England for eksempel:

    

   http://www.amazon.co.uk/Pro-Den-Plaque-Off-Human/dp/B003E1XWP2

    

   Tak for din fine anmeldelse. Jeg har dog skåret den væk fra beskeden her, og oprettet den som en produkt anmeldelse for Plaque off, håber det er ok :). 

    

   Glædelig jul til dig også.

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mette at 14/09/2016 19.49
  • Har en mopse-hvalp som har en tendens til bare at sluge sin mad... Når der kommer PlaqueOff pulver på maden har der så overhovedet nogen effekt hvis maden bare bliver slugt helt uden at blive tygget først?

  • Hej Mette

    

   Tak for din mail. Plaque Off har samme effekt, selvom maden ikke tygges ordentligt. Pulveret kommer stadig ned i tarmen og optages, så det bør ikke give den store forskel. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Lullu at 11/12/2016 23.19
  • Hejsa, kan jeg bruge det til min killing som jeg får her i næste måned? :-)

  • Hej Lullu

    

   Tak for din mail. Det kommer lidt an på alderen. Hvis killingen har fået sine permanente tænder, kan du fint begynde at bruge Plaque Off, ellers vil jeg anbefale at vente med det til det er sket. 

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Rene at 21/02/2018 21.24
  • Hej jeg har en dansk svensk gårdhund, der er med hvalp. Må den gerne få det uden at det skader foster og hvalpen. Mvh Rene

  • Hej Rene

   Jeg har kontaktet firmaet, der fremstiller Plaque Off, og de siger at det er helt ok at bruge til hunde med hvalpe.

   "Thank you for your interest in Proden PlaqueOff.Our veterinarian recommendation is that PlaqueOff is fine for your pregnant dog and afterwards.Regards

   ---Customer ServiceSwedencare USASwedencareUSA.comPhone: (360) 638-6169Toll Free: (866) 819-9111Proden PlaqueOff® Animal"
    
   Med venlig hilsen
    
   Søren, Petdreams.dk
  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Knudsen at 24/05/2019 18.39
  • Hej. Kan man blande vandet op i en smule vand og sprøjte det ind i munden (ligesom f.eks en pasta) min hund vil ikke spise pulver på sin tørkost.

  • Hej Knudsen

   Undskyld det sene svar. Man kan godt blande det op i vand, så længe hunden spiser det. Produktet skal nemlig optages i kroppen for at virke korrekt.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer: