Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 01/02 | Fragt: kun 39,-

PlaqueOff - Giv sunde tænder og tandkød til din kat

Varenummer: KR 275390
KR 275390 <h2>PlaqueOff Til Katte 40 Gram > Modvirker Plak, Tandsten og Dårlig Ånde Hos Katte</h2> <p><strong>PlaqueOff </strong>Animal er et internationalt patentansøgt naturprodukt til hunde, der modvirker tandsten og plak på tænderne samt forhindrer dårlig ånde og giver friskt tandkød hos katte og hunde. Det aktive stof i <strong>PlaqueOff® Animal</strong> er et naturligt vækststof fra havalger.<br /> Når PlaqueOff er opløst, kan det optages i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der gør, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke sætter sig fast.</p> <p>Det er velkendt, at spyttets sammensætning kan hjælpe til med at afvise de bakterier, der forårsager dannelse af plak og tandsten.<br /> Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 % med Plaqueoff, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget skrøbelig og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet ses og mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat at bruge det regelmæssigt.</p> <p><strong>PlaqueOff Indeholder<br /> </strong>100% naturligt pulver fra en speciel alge: Algae D1070 bestående af: polysakkarider 52%, mine­raler og sporstoffer 22%, proteiner med alle aminosyrer 6%, fibre 6%, omega-3 fedtsyrer 2%. Aske 17%.</p> <p><strong>PlaqueOff Dosering</strong><br /> Det er enkelt at drysse pulveret på maden, det skal gøres 1 gang om dagen. Katte skal have 1 strøget doseringsske dagligt. Bland pulveret i maden 1 gang om dagen. Doseringsske medfølger i pakken. En bøtte med 40 gram er nok til ca 8 måneder for en kat. Resultatet ses normalt efter 3-8 uger.</p> <p><strong>Denne bøtte indeholder 40 gram Plaque off.</strong></p> <p><strong>Se hele udvalget af <a title="Plejeartikler til katte" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/plejeartikler-til-katte.html">plejeartikler til katte</a>.</strong></p> ProDen

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 159,-
ProDen

Julegaver byttes indtil den 1. februar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

PlaqueOff Til Katte 40 Gram > Modvirker Plak, Tandsten og Dårlig Ånde Hos Katte

PlaqueOff Animal er et internationalt patentansøgt naturprodukt til hunde, der modvirker tandsten og plak på tænderne samt forhindrer dårlig ånde og giver friskt tandkød hos katte og hunde. Det aktive stof i PlaqueOff® Animal er et naturligt vækststof fra havalger.
Når PlaqueOff er opløst, kan det optages i blodet, og derefter tilføres spyttet en sammensætning, der gør, at tandstenen nedbrydes, således at nye belægninger ikke sætter sig fast.

Det er velkendt, at spyttets sammensætning kan hjælpe til med at afvise de bakterier, der forårsager dannelse af plak og tandsten.
Kliniske studier på mennesker har vist, at tandbelægninger er mindsket med op til 88 % med Plaqueoff, og tandstenen er forsvundet helt eller er blevet meget skrøbelig og nem at fjerne. De studier, der er blevet gennemført, viser, at resultatet ses og mærkes allerede efter 4 uger, og at resultatet bliver bedre ved fortsat at bruge det regelmæssigt.

PlaqueOff Indeholder
100% naturligt pulver fra en speciel alge: Algae D1070 bestående af: polysakkarider 52%, mine­raler og sporstoffer 22%, proteiner med alle aminosyrer 6%, fibre 6%, omega-3 fedtsyrer 2%. Aske 17%.

PlaqueOff Dosering
Det er enkelt at drysse pulveret på maden, det skal gøres 1 gang om dagen. Katte skal have 1 strøget doseringsske dagligt. Bland pulveret i maden 1 gang om dagen. Doseringsske medfølger i pakken. En bøtte med 40 gram er nok til ca 8 måneder for en kat. Resultatet ses normalt efter 3-8 uger.

Denne bøtte indeholder 40 gram Plaque off.

Se hele udvalget af plejeartikler til katte.

Anmeldelser

Anmeldelser (2)

 Anmeldt af Ruth
Anmeldelse:
Jeg blev anbefalet af dyrlægen at putte plaque off i min kats tørfoder. Det ser ud som om han har tendens til tandsten. Jeg startede med plaque off lige efter en dyb tandrensing, da katten mistede 3 tænder, og året efter tog jeg ham igen til den samme dyrlæge og hans tænder var PERFEKT! Uden tandsten! Jeg anbefaler plaqueoff meget.
 Anmeldt af Lene Clausen
Anmeldelse:
Begge mine katte, 1 maine coon og 1 norsk skovkat havde dårlig ånde og deres tænder var lidt gule. De fik begge en tandrensning og dyrlægen anbefalede at drysser plaque off på deres tørfoder hver dag.

Kattene spiser det fint, og det har virkeligt hjulpet med at holde deres tænder sund, og den dårlige ånde er væk.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PlaqueOff - Giv sunde tænder og tandkød til din kat ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PlaqueOff - Giv sunde tænder og tandkød til din kat

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video