Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Pitpat Activity Tracker - sporer hundens aktiviteter

Varenummer: MG 506045750606
MG 506045750606 <h2>Hold styr på din hunds daglige motion med Pitpat tracker & app</h2> <p>Pitpat Activity Tracker & monitor er et fremragende værktøj til at holde dig ajour med din hunds aktiviteter og form. Denne Tracker monteres nemt på din hunds halsbånd og efter at have downloadet den gratis iOS eller Android-app til din mobiltelefon, vil du være i stand til at styre din hunds kondition. Ikke mere gætteri med din hunds aktivitetsniveau. App’en foreslår øvelser og guider dig i henhold til din hunds alder og race. Den giver dig også mulighed for at sætte mål og følge din hunds fremskridt.</p> <ul> <li>Lavet af holdbart materiale</li> <li>Sikker og komfortabel</li> <li>Kan sættes på alle hundehalsbånd</li> <li>Sikker stærk velcro strop</li> <li>Vandtæt</li> <li>Letvægt, vejer kun 12 gram</li> <li>Bruger flade CR1632 batterier, de der også bruges til mange ure og fjernbetjeninger</li> <li>Batteriet holder omkring et år før det skal udskiftes</li> <li>Anvender standard Bluetooth-teknologi</li> <li>Tilsluttes til iOS og Android-telefoner</li> <li>App er gratis at downloade</li> <li>Ingen gebyrer eller abonnement</li> <li>Virker til mere end 200 hunderacer</li> <li>Produceret i Storbritanien</li> </ul> <p>Pitpat Activity Tracker måler 40 x 30 x 15 mm og vejer kun 12 gram.</p> <p>BEMÆRK: Bør ikke anvendes på helt unge hvalpe eller katte. <span>Pitpat er designet og testet med henblik på hunde, ikke på katte, og derfor anbefales der ikke brug på katte. Dataene ville ikke blive akkurate nok. Vedrørende hvalpe, anbefaler dyrlæger hvalpene bliver hos avleren de første 8 uger, og efter den tid, afhængig af race, skal motionen begrænses for at beskytte udviklingen af leddene. Så der vil ikke være grund til, eller meget ide i at bruge den på helt små hvalpe. Som de bliver lidt større, anbefaler app'en en langsom øgning af motion, omkring 5 minutter for hver måned af hunderns alder. </span></p> Pitpat Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Levering 2-5 dage

kr. 607,-

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Hold styr på din hunds daglige motion med Pitpat tracker & app

Pitpat Activity Tracker & monitor er et fremragende værktøj til at holde dig ajour med din hunds aktiviteter og form. Denne Tracker monteres nemt på din hunds halsbånd og efter at have downloadet den gratis iOS eller Android-app til din mobiltelefon, vil du være i stand til at styre din hunds kondition. Ikke mere gætteri med din hunds aktivitetsniveau. App’en foreslår øvelser og guider dig i henhold til din hunds alder og race. Den giver dig også mulighed for at sætte mål og følge din hunds fremskridt.

 • Lavet af holdbart materiale
 • Sikker og komfortabel
 • Kan sættes på alle hundehalsbånd
 • Sikker stærk velcro strop
 • Vandtæt
 • Letvægt, vejer kun 12 gram
 • Bruger flade CR1632 batterier, de der også bruges til mange ure og fjernbetjeninger
 • Batteriet holder omkring et år før det skal udskiftes
 • Anvender standard Bluetooth-teknologi
 • Tilsluttes til iOS og Android-telefoner
 • App er gratis at downloade
 • Ingen gebyrer eller abonnement
 • Virker til mere end 200 hunderacer
 • Produceret i Storbritanien

Pitpat Activity Tracker måler 40 x 30 x 15 mm og vejer kun 12 gram.

BEMÆRK: Bør ikke anvendes på helt unge hvalpe eller katte. Pitpat er designet og testet med henblik på hunde, ikke på katte, og derfor anbefales der ikke brug på katte. Dataene ville ikke blive akkurate nok. Vedrørende hvalpe, anbefaler dyrlæger hvalpene bliver hos avleren de første 8 uger, og efter den tid, afhængig af race, skal motionen begrænses for at beskytte udviklingen af leddene. Så der vil ikke være grund til, eller meget ide i at bruge den på helt små hvalpe. Som de bliver lidt større, anbefaler app'en en langsom øgning af motion, omkring 5 minutter for hver måned af hunderns alder. 

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Pitpat Activity Tracker - sporer hundens aktiviteter ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Pitpat Activity Tracker - sporer hundens aktiviteter

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Petsafe model PBC19-11796 - Little Dog Deluxe Spray Anti-gø halsbånd

Petsafe model PBC19-11796 - Little Dog Deluxe Spray Anti-gø halsbånd

18 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 897 ,-

Tilbudspris: kr. 809 ,-

Petsafe PDT19-16398 - Antigø halsbånd og træner med fjernbetjening

Petsafe PDT19-16398 - Antigø halsbånd og træner med fjernbetjening

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.925 ,-

Tilbudspris: kr. 1.497 ,-