Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Pindsvin kattelegetøj med katteurt

Varenummer: TX45782
TX45782 <h2>Legetid For Din Kat, Der Giver Timers Glæde Og Sjov</h2> <p>Dette Trixie pindsvin kattelegetøj er plys med kvaster. Det er af høj kvalitet, og er robust nok til at tage imod rå leg fra din katteven.</p> <p>Dette godt lavede pindsvin, laver en lyd, der vil gøre din kat triumferende glad.<img style="float: right;" title="Trixie katteartikler og hundeudstyr hos PetDreams" src="//www.petdreams.dk/maerker/trixie-hundeudstyr.jpg" alt="Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie" width="112" height="70" /></p> <p>Legetøj måler 8 cm og er ideel for katte af alle racer.</p> <p>Katteurt er en naturlig urt, der ikke forårsager nogen skade på din kat, eller har vanedannende egenskaber. Dens duft og smag opfordrer en kat til at være afslappet og nyde legetøjet.</p> <p>Se andet <a title="kat legetøj" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/legetoj.html"><strong>kattelegetøj</strong></a>!</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 39,-
Trixie

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Legetid For Din Kat, Der Giver Timers Glæde Og Sjov

Dette Trixie pindsvin kattelegetøj er plys med kvaster. Det er af høj kvalitet, og er robust nok til at tage imod rå leg fra din katteven.

Dette godt lavede pindsvin, laver en lyd, der vil gøre din kat triumferende glad.Stort udvalg af hundeudstyr og katteartikler fra Trixie

Legetøj måler 8 cm og er ideel for katte af alle racer.

Katteurt er en naturlig urt, der ikke forårsager nogen skade på din kat, eller har vanedannende egenskaber. Dens duft og smag opfordrer en kat til at være afslappet og nyde legetøjet.

Se andet kattelegetøj!

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af Henrik
Anmeldelse:
Fik denne her ind af døren i går :)
Min kat har været HELT pjattet med den lige fra første sekund!
Derfor 5 stjerner herfra :)
 Anmeldt af Lene
Anmeldelse:
"Pivskiden" hedder "HAN" også hér i huset, for min kat er en hun og hun ved fra Madmor, at hanner er nogle "Pivskide" ;-)
Vi bestiller nu en som gave, for den er meget holdbar.
 Anmeldt af Conny
Anmeldelse:
Min Milo er totalt vild med dette legetøj:-).
 Anmeldt af Betina
Anmeldelse:
"Pivert" er blevet et elsket medlem af familien. Min kat bærer den rundt i munden som sin lille baby. Selv om den har lyd er den ikke enerverende. Slidstærkt materiale.
 Anmeldt af [email protected]
Anmeldelse:
Superpivskid! "Pivskiden", som den kaldes her i huset er en stor succes, den siger noget hver gang der røres ved den, skal ikke trækkes op og er slidstærk!
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Pindsvin kattelegetøj med katteurt ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Pindsvin kattelegetøj med katteurt

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video