Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Buster pilleindfører til katte og hunde

Varenummer: KR 273094
KR 273094 <h2>Nem Måde At Give Medicinpiller Til Dine Katte Eller Hunde</h2> <p>At give din kat eller hund medicin oralt kan være udfordrende. Du er nødt til at gøre det omhyggeligt og hurtigt, før kæledyret bliver stresset og lukker sin mund eller prøver at komme væk. Denne pilleindfører fra Buster er et vidunderligt produkt, der gør det lettere og stress-frit at give din kat eller hund sin medicin.</p> <p>Den er nem at bruge. Alt du skal gøre er at tilføje pillen til enden af indføreren, bruge den frie hånd til at holde din kats eller hunds mund åben, og derefter lægge pillen ind.</p> Buster

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 24,-
Buster

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nem Måde At Give Medicinpiller Til Dine Katte Eller Hunde

At give din kat eller hund medicin oralt kan være udfordrende. Du er nødt til at gøre det omhyggeligt og hurtigt, før kæledyret bliver stresset og lukker sin mund eller prøver at komme væk. Denne pilleindfører fra Buster er et vidunderligt produkt, der gør det lettere og stress-frit at give din kat eller hund sin medicin.

Den er nem at bruge. Alt du skal gøre er at tilføje pillen til enden af indføreren, bruge den frie hånd til at holde din kats eller hunds mund åben, og derefter lægge pillen ind.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Buster pilleindfører til katte og hunde ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Buster pilleindfører til katte og hunde

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video