Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petsafe PBC44-16393 - Ny generation spray anti-Gø halsbånd med usb oplader

Varenummer: SDOPP PBC44 16393
SDOPP PBC44 16393 <h2>Petsafe <span>PBC44-16393 E</span>ffektiv gøkontrol - Modvirker gøen og hylen!</h2> <p>Dette PetSafe®-gøkontrol halsbånd med spray er designet til på sikker vis at eliminere irriterende gøen.</p> <ul> <li>Kommer med USB-oplader</li> <li>Refill - sprøjtepatroner</li> <li>Genopladelige lithium-batterier</li> <li>Dansk manual i pakken</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Sådan fungerer denne anti-gø halsbånd:</strong></span></p> <p><strong>PetSafe®-gøkontrol halsbåndet med spray</strong> sikrer effektiv eliminering af gøen, når det bæres af hunden. Lyde og vibrationer forårsaget af din hunds gøen registreres af sensorhovedet, som udsender en dosis spray.</p> <p>Halsbåndet fungerer godt sammen med både uparfumeret spray og citronellaspray. Citronella er en unik duft, som de fleste hunde ikke møder i naturen. Begge sprayfunktioner kan anvendes sikkert og vil distrahere din hund og forhindre den i at gø.</p> <p>Som en ekstra sikkerhedsfunktion vil gøkontrolhalsbåndet med spray automatisk slukke i 3 minutter, hvis din hund gør 15 gange eller mere inden for en 50 sekunders periode.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Opladning af gøkontrol halsbåndet og batterilevetid:</strong></span></p> <p>Overdreven opladning kan afkorte batteriets levetid. Hålsbåndet bør kun oplades, når batteristanden er lav.</p> <p>Den gennemsnitlige batterilevetid er 40 timer, afhængigt af hvor ofte din hund gør. Da batteriet bruges oftere under din hunds træning, kan det betyde, at batteriet ikke holder så længe i løbet af den første uge.</p> <p><strong><span style="font-size: medium;">Overblik over PBC44-16393 model:</span></strong></p> <p> </p> <ul> <li>Let citronella duft eller duftløs spray, til at minde din hund om, hvornår det er tid til at være stille.</li> <li>Sprøjtepatroner er nemme at bruge og udskifte.</li> <li>Avanceret teknologi sikrer, at din hund aldrig får et utilsigtet spray, selv når andre hunde gøer.</li> <li>Det er designet til at passe hunde fra 4 kg. og op.</li> <li>Leveres med en USB oplader. Gennemsnitlig batterilevetid på ca. 40 timer.</li> <li>Det er vandtæt, så du kan tage det med næsten hvor som helst.</li> </ul> <p> </p> <h3><strong><span style="font-size: medium;">Petsafe PBC44-16393 Refills</span></strong></h3> <p>Citronella og uparfumerede genopfyldningsbeholdere kan købes <a href="https://www.petdreams.dk/petsafe-sprojtepatroner-antigo-halsbaand.html">her</a></p> <p>Må ikke bruges på aggressive hunde. Dette produkt må ikke anvendes på hunde, der er aggressive eller udviser tegn på aggressiv adfærd.</p> <iframe width="450" height="253" src="https://www.youtube.com/embed/ZhAG92Y-YRc?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Petsafe

På lager - Levering 1-3 dage

Regular Price: kr. 965 ,-

Tilbudspris: kr. 859 ,-

Petsafe

30 dages returret

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Petsafe PBC44-16393 Effektiv gøkontrol - Modvirker gøen og hylen!

Dette PetSafe®-gøkontrol halsbånd med spray er designet til på sikker vis at eliminere irriterende gøen.

 • Kommer med USB-oplader
 • Refill - sprøjtepatroner
 • Genopladelige lithium-batterier
 • Dansk manual i pakken

Sådan fungerer denne anti-gø halsbånd:

PetSafe®-gøkontrol halsbåndet med spray sikrer effektiv eliminering af gøen, når det bæres af hunden. Lyde og vibrationer forårsaget af din hunds gøen registreres af sensorhovedet, som udsender en dosis spray.

Halsbåndet fungerer godt sammen med både uparfumeret spray og citronellaspray. Citronella er en unik duft, som de fleste hunde ikke møder i naturen. Begge sprayfunktioner kan anvendes sikkert og vil distrahere din hund og forhindre den i at gø.

Som en ekstra sikkerhedsfunktion vil gøkontrolhalsbåndet med spray automatisk slukke i 3 minutter, hvis din hund gør 15 gange eller mere inden for en 50 sekunders periode.

Opladning af gøkontrol halsbåndet og batterilevetid:

Overdreven opladning kan afkorte batteriets levetid. Hålsbåndet bør kun oplades, når batteristanden er lav.

Den gennemsnitlige batterilevetid er 40 timer, afhængigt af hvor ofte din hund gør. Da batteriet bruges oftere under din hunds træning, kan det betyde, at batteriet ikke holder så længe i løbet af den første uge.

Overblik over PBC44-16393 model:

 

 • Let citronella duft eller duftløs spray, til at minde din hund om, hvornår det er tid til at være stille.
 • Sprøjtepatroner er nemme at bruge og udskifte.
 • Avanceret teknologi sikrer, at din hund aldrig får et utilsigtet spray, selv når andre hunde gøer.
 • Det er designet til at passe hunde fra 4 kg. og op.
 • Leveres med en USB oplader. Gennemsnitlig batterilevetid på ca. 40 timer.
 • Det er vandtæt, så du kan tage det med næsten hvor som helst.

 

Petsafe PBC44-16393 Refills

Citronella og uparfumerede genopfyldningsbeholdere kan købes her

Må ikke bruges på aggressive hunde. Dette produkt må ikke anvendes på hunde, der er aggressive eller udviser tegn på aggressiv adfærd.

Anmeldelser

Anmeldelser (5)

 Anmeldt af LONE
Anmeldelse:
Var noget skeptisk ved halsbåndet, men kan absolut kun anbefale det. Virker 100 % på mine hunde. (Shih Tzu og bomuldshund).
 Anmeldt af Mads
Anmeldelse:
Skylder næsten en anmeldelse af dette produkt.
Jeg var lidt skeptisk over om et halsbånd der sprøjtede luft ville kunne hjælpe på vores samojedes gøen.
Men hold da op jeg er tilfreds med halsbåndet. Det har sænket hans gøen med 80-90%.
Pengene er givet rigtig godt ud. Og jeg er meget glad for at vi prøvede det her alternativ, da alle andre ting vi havde prøvet har slået fejl.
Så 5/5 stjerner er velfortjent.
 Anmeldt af Marie
Anmeldelse:
I ren afmagt, bestilte jeg dette halsbrandes, til vores 8 år gamle jagthund. Ikke pga gøen, men pga hylen når han bliver sat i hundegården, efter blot 5 min. Begynder han at hyle som en anden ulv. Uanset om vi er hjemme eller ej. Vi har prøvet meget, men intet hjalp. Så de seneste år er det minimalt hvor meget han har været der, da vi har modtaget noget så usympatisk som anonyme klagebrev, som vel mere eller mindre hentyder til at vi mishandler hunden, og at den er alene.
Han har mest været i vores lukket have, men er nu begyndt at " bryde" ud, og det er naboerne jo heller ikke tilfredse med. Så vi måtte jo ty til hunde gården igen:(( Men øv han hyler og hyler.
Jeg tog halsbåndet på samme dag jeg fik det, og miraklet skete, der kom kun et hyl, som hurtig blev "kvalt" og jeg kunne se at den tænkte: Hvad skete der lige her??
Min mand er ikke nem at imponere når der er tale om "blide" ting, men han kunne hurtig konstatere at dette var ren magi.
Så tusind tak for hurtig afsendelse af varen, og for dette magiske produkt, nu tror vores naboer nok hunden er død.
 Anmeldt af Gentofte
Anmeldelse:
Vores gadehund kan give hals, og det kan godt være træls. Vi kan ikke lide at genere vores søde naboer med hundegøen. Halsbåndet virker; så hun (hunden) stopper prompte efter et bjæf, og det gør stor forskel fra hendes fordums enerverende gøen. vi er godt tilfredse med halsbåndet!
 Anmeldt af Bettina
Anmeldelse:
Fantastisk. Vores 8 måneder gammel hvalp gøede hele tiden når folk gik forbi vores grund. Første gang han gav lyd fra sig med halsbåndet på, stoppede han med det samme. Kan nu være i haven uden vi skal løbe ud hele tiden. Ind imellem glemmer vi at tænde for det, men han siger ikke noget. Fantastisk. Kan kun anbefales.
Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petsafe PBC44-16393 - Ny generation spray anti-Gø halsbånd med usb oplader ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petsafe PBC44-16393 - Ny generation spray anti-Gø halsbånd med usb oplader

3 Vare(r)

per side
 • Fra Zenia at 26/06/2019 13.05
  • Min gøer og hyler helt vildt når hun er alene hjemme, uanset om hun er i sit trygge bur eller hun får hele huset, må den bruges i bur?

  • Hej Zenia

   Jeg vil ikke anbefale halsbåndet til en hund, der er i bur. Det er mere egnet til hunde der gør af andre hunde og mennesker, når de er ude i en have eller på gåture. I dit tilfælde vil jeg anbefale et stressmiddel som Thundershirt eller Relaxopet Pro. Du kan se produkterne her:

   https://www.petdreams.dk/hundeartikler/angst-goen-hunde.html

   Håber det vil hjælpe på dit problem.

    

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

    

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Maj-Britt at 26/06/2019 13.23
  • Hej Jeg har en lille langhåret chihuahua på ca. 1.5 kg. Vil citrushalsbåndet være noget vi kan bruge eller er hunden for lille. Han gør af alle - både mennesker og dyr. Han gør intet - tværtimod og er også meget sky overfor folk han ikke kender. Håber I kan hjælpe mig. Mvh Maj-Brit

  • Hej Maj-Britt

   Tak for din mail. Der er ingen tvivl om, at anti-gø halsbåndet med citrus vil være det mest effektive, men jeg er bange for boksen med væske der sidder om halsen bliver for voldsom til en hund på 1.5 kg. 

   Vi har dette antigø halsbånd med ultralydsom kunne være en mulighed i stedet. Der står godt nok til hunde over 3.6 kg også, men det vejer kun ca 32 gram, og vil være langt lettere for hunden at bære end dette. I stedet for spray, fungerer det ved at det udsender en lyd, som kun hunden kan høre, når han gør.

    

   Mvh

   Søren, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Mie at 07/08/2019 16.49
  • Hej, Jeg har lige købt Pet Dream anti gø halsbåndet med citronella til min hund som gør ad alle forbipasserende i haven. Allerede efter 2 forsøg på at gø, har han fattet budskabet. FANTASTISK! Mit spørgsmål er nu: hvor længe skal han så have halsbåndet på fra nu for at det bliver reglen fremover?

  • Hej Mie

   Det var da godt at det virker så hurtigt. Det kan være meget individuelt fra hund til hund, hvordan effekten er. Jeg tænker at du kan lade det sidde på et par dage, og så se hvordan hunden reagerer, når du tager det af igen. Hvis den vender tilbage til at gø rigtigt meget, sætter du det bare på igen. Hvis ikke, så behøver den ikke at have det på. Det vil sige at det er at prøve sig lidt frem.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video