Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

Petsafe PBC44-16393 - Ny generation spray anti-Gø halsbånd med usb oplader

Varenummer: PBC44 16393
PBC44 16393 <h2>Petsafe <span>PBC44-16393 E</span>ffektiv gøkontrol - Modvirker gøen og hylen!</h2> <p>Dette PetSafe®-gøkontrol halsbånd med spray er designet til på sikker vis at eliminere irriterende gøen.</p> <ul> <li>Kommer med USB-oplader</li> <li>Refill - sprøjtepatroner</li> <li>Genopladelige lithium-batterier</li> <li>Dansk manual i pakken</li> </ul> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Sådan fungerer denne anti-gø halsbånd:</strong></span></p> <p><strong>PetSafe®-gøkontrol halsbåndet med spray</strong> sikrer effektiv eliminering af gøen, når det bæres af hunden. Lyde og vibrationer forårsaget af din hunds gøen registreres af sensorhovedet, som udsender en dosis spray.</p> <p>Halsbåndet fungerer godt sammen med både uparfumeret spray og citronellaspray. Citronella er en unik duft, som de fleste hunde ikke møder i naturen. Begge sprayfunktioner kan anvendes sikkert og vil distrahere din hund og forhindre den i at gø.</p> <p>Som en ekstra sikkerhedsfunktion vil gøkontrolhalsbåndet med spray automatisk slukke i 3 minutter, hvis din hund gør 15 gange eller mere inden for en 50 sekunders periode.</p> <p><span style="font-size: medium;"><strong>Opladning af gøkontrol halsbåndet og batterilevetid:</strong></span></p> <p>Overdreven opladning kan afkorte batteriets levetid. Hålsbåndet bør kun oplades, når batteristanden er lav.</p> <p>Den gennemsnitlige batterilevetid er 40 timer, afhængigt af hvor ofte din hund gør. Da batteriet bruges oftere under din hunds træning, kan det betyde, at batteriet ikke holder så længe i løbet af den første uge.</p> <p><strong><span style="font-size: medium;">Overblik over PBC44-16393 model:</span></strong></p> <p> </p> <ul> <li>Let citronella duft eller duftløs spray, til at minde din hund om, hvornår det er tid til at være stille.</li> <li>Sprøjtepatroner er nemme at bruge og udskifte.</li> <li>Avanceret teknologi sikrer, at din hund aldrig får et utilsigtet spray, selv når andre hunde gøer.</li> <li>Det er designet til at passe hunde fra 4 kg. og op.</li> <li>Leveres med en USB oplader. Gennemsnitlig batterilevetid på ca. 40 timer.</li> <li>Det er vandtæt, så du kan tage det med næsten hvor som helst.</li> </ul> <p> </p> <h3><strong><span style="font-size: medium;">Petsafe PBC44-16393 Refills</span></strong></h3> <p>Citronella og uparfumerede genopfyldningsbeholdere kan købes <a href="https://www.petdreams.dk/petsafe-sprojtepatroner-antigo-halsbaand.html">her</a></p> <p>Må ikke bruges på aggressive hunde. Dette produkt må ikke anvendes på hunde, der er aggressive eller udviser tegn på aggressiv adfærd.</p> <iframe width="450" height="253" src="https://www.youtube.com/embed/ZhAG92Y-YRc?rel=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe> Petsafe

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 1.097,-
Petsafe

1-3 dagens levering. Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag

Levering 39,- GLS og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Petsafe PBC44-16393 Effektiv gøkontrol - Modvirker gøen og hylen!

Dette PetSafe®-gøkontrol halsbånd med spray er designet til på sikker vis at eliminere irriterende gøen.

  • Kommer med USB-oplader
  • Refill - sprøjtepatroner
  • Genopladelige lithium-batterier
  • Dansk manual i pakken

Sådan fungerer denne anti-gø halsbånd:

PetSafe®-gøkontrol halsbåndet med spray sikrer effektiv eliminering af gøen, når det bæres af hunden. Lyde og vibrationer forårsaget af din hunds gøen registreres af sensorhovedet, som udsender en dosis spray.

Halsbåndet fungerer godt sammen med både uparfumeret spray og citronellaspray. Citronella er en unik duft, som de fleste hunde ikke møder i naturen. Begge sprayfunktioner kan anvendes sikkert og vil distrahere din hund og forhindre den i at gø.

Som en ekstra sikkerhedsfunktion vil gøkontrolhalsbåndet med spray automatisk slukke i 3 minutter, hvis din hund gør 15 gange eller mere inden for en 50 sekunders periode.

Opladning af gøkontrol halsbåndet og batterilevetid:

Overdreven opladning kan afkorte batteriets levetid. Hålsbåndet bør kun oplades, når batteristanden er lav.

Den gennemsnitlige batterilevetid er 40 timer, afhængigt af hvor ofte din hund gør. Da batteriet bruges oftere under din hunds træning, kan det betyde, at batteriet ikke holder så længe i løbet af den første uge.

Overblik over PBC44-16393 model:

 

  • Let citronella duft eller duftløs spray, til at minde din hund om, hvornår det er tid til at være stille.
  • Sprøjtepatroner er nemme at bruge og udskifte.
  • Avanceret teknologi sikrer, at din hund aldrig får et utilsigtet spray, selv når andre hunde gøer.
  • Det er designet til at passe hunde fra 4 kg. og op.
  • Leveres med en USB oplader. Gennemsnitlig batterilevetid på ca. 40 timer.
  • Det er vandtæt, så du kan tage det med næsten hvor som helst.

 

Petsafe PBC44-16393 Refills

Citronella og uparfumerede genopfyldningsbeholdere kan købes her

Må ikke bruges på aggressive hunde. Dette produkt må ikke anvendes på hunde, der er aggressive eller udviser tegn på aggressiv adfærd.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Petsafe PBC44-16393 - Ny generation spray anti-Gø halsbånd med usb oplader ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Petsafe PBC44-16393 - Ny generation spray anti-Gø halsbånd med usb oplader

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video