Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

PetDreams.dk har fået en ansigstløftning, og derfor skal vi da fejre det med en gang seriøse tilbud og en rigtig billig gang fragt på alle ordrer. Nu har du ikke hørt et kuk fra os i flere måneder, så her har du årsagen, den nye hjemmeside, og vi håber du kan lide resultatet.

Fragt til 29 kr + masser af slagtilbud!

Masser af slagtilbud!

Vi fejrer den nye hjemmeside med en ordentlig bunke slagtilbud. Vi har været inde og sætte flere produkter ned, flere af dem til 1/2 pris, og de priser holder de næste 2 uger til torsdag den 14. oktober, eller så længe lager haves. Her kan du se nogle eksempler, og der er mange flere hvor de kommer fra:

Fragt til kun 29 kr!  Vi har sat fragtpriserne helt ned til 29 kr. på alle ordrer. Uanset hvor meget og hvad du køber, koster fragten kun 29 kr. uden betingelser.

 

Ny hjemmeside!  Vi håber du kan lide det nye PetDreams design. Det har taget en del længere tid, end vi havde forventet, og der er flere ting vi skal have tilføjet og ændret, men det meste er på plads. Vi er MEGET interesseret i at høre, hvad du synes? Venligst send os din mening via email eller skriv det på vores Facebook side.

 

 

 

Ellers håber vi bare på, at du må have en super weekend!

 

De bedste hilsner
Kristian Pedersen og Paula Jota
www.PetDreams.dk