Ring +45 50262020 | [email protected]

♡ Julegaver byttes indtil 31/01 | Fragt: kun 39,- | Hurtig levering

Trixie TX4 foderautomat med computer til 4 måltider

Varenummer: TX24381
TX24381 <h2>Trixie TX4 Foderautomat Med Computer - Styr Selv Hvornår Dine Kæledyr Skal Fodres</h2> <p>Smart foderautomat med plads til 4 måltider a 500 ml. Den er velegnet til både våd- og tørfoder, og er desuden nem at rengøre. Er batteridrevet (batterier inkluderet), og åbner automatisk hver gang på satte tidspunkter. Perfekt til at udfodre friskt foder mens du er på arbejde, på tur en dag eller weekend, og kattene bliver hjemme. Du sikrer samtidig kattene ikke overfodres, og bliver fede. </p> <ul> <li>Kan udfodre hver 4., 8., 12. eller 24. time</li> <li>Nem rengøring</li> <li>batteridrevet</li> <li>Virker med både våd og tørfoder</li> <li>4 måltider totalt</li> </ul> <p><strong>Nem programmering:</strong></p> <ul> <li>4 måltider på én dag</li> <li>2 måltider om dagen over 2 dage</li> <li>1 måltid om dagen over 4 dage</li> </ul> <div><strong>Eksempel på hvordan Trixie TX4 foderautomaten virker:</strong></div> <div> </div> <div>Du tager på arbejde kl. 8 og kommer hjem kl. 19. Du har her muligheden for at lade den udfodre kl. 8, kl. 12 og kl. 16. Er du væk hele dagen og aftenen, kan du lade den udfodre kl. 8, kl. 12, kl. 18 og kl. 22, hvor kattene herefter får ro til at sove over natten. </div> <div> </div> <div>Så er der en 12-timers og 24-timers timer. Den er god hvis du for eksempel er væk i en weekend, og vil udfodre 2 måltider over 2 dage, og du har endda også mulighed for at udfodre 1 gang om dagen i 4 dage. </div> <p>Foderautomaten måler 32 x 13 cm.</p> <p>Se flere <a title="vand- og foderskåle" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/vand-og-foderskale.html"><strong> vand- og foderskåle</strong></a>.</p> Trixie Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 479,-
Trixie

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

1-3 dagens levering.
Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Levering 39,-  Postnord og Fragtmand

Mulighed for kredit med Viabill.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie TX4 Foderautomat Med Computer - Styr Selv Hvornår Dine Kæledyr Skal Fodres

Smart foderautomat med plads til 4 måltider a 500 ml. Den er velegnet til både våd- og tørfoder, og er desuden nem at rengøre. Er batteridrevet (batterier inkluderet), og åbner automatisk hver gang på satte tidspunkter. Perfekt til at udfodre friskt foder mens du er på arbejde, på tur en dag eller weekend, og kattene bliver hjemme. Du sikrer samtidig kattene ikke overfodres, og bliver fede. 

 • Kan udfodre hver 4., 8., 12. eller 24. time
 • Nem rengøring
 • batteridrevet
 • Virker med både våd og tørfoder
 • 4 måltider totalt

Nem programmering:

 • 4 måltider på én dag
 • 2 måltider om dagen over 2 dage
 • 1 måltid om dagen over 4 dage
Eksempel på hvordan Trixie TX4 foderautomaten virker:
 
Du tager på arbejde kl. 8 og kommer hjem kl. 19. Du har her muligheden for at lade den udfodre kl. 8, kl. 12 og kl. 16. Er du væk hele dagen og aftenen, kan du lade den udfodre kl. 8, kl. 12, kl. 18 og kl. 22, hvor kattene herefter får ro til at sove over natten. 
 
Så er der en 12-timers og 24-timers timer. Den er god hvis du for eksempel er væk i en weekend, og vil udfodre 2 måltider over 2 dage, og du har endda også mulighed for at udfodre 1 gang om dagen i 4 dage. 

Foderautomaten måler 32 x 13 cm.

Se flere vand- og foderskåle.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie TX4 foderautomat med computer til 4 måltider ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie TX4 foderautomat med computer til 4 måltider

1 Vare(r)

per side
 • Fra ole at 17/03/2018 09.34
  • Hvis automaten indstilles til 1 måltid om dagen i fire dage og katten ikke kommer hjem og spiser før på 4. dagen, kører automaten så videre og fremviser igen de oprindelige måltider der ikke blev spist de første 3 dage? (Det ville være smart hvis den gjorde :-)

  • Hej Ole

   Som jeg forstår vejledningen, kan maskinen indstilles til at fodre ud 1 gang i 4 dage (96 timer). Derefter skal den programeres igen. Så hvis katten kun kommer på 4. dagen, skal den indstilles igen, for at fodre ud igen.

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Surefeed MicroChip foderautomat

Surefeed MicroChip foderautomat

1 anmeldelse(r)
kr. 1.097,-
Praktisk Trixie foderautomat

Praktisk Trixie foderautomat

1 anmeldelse(r)
kr. 149,-