Ring +45 50262020

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

PET DINER foderautomat med computer til 4 måltider

Varenummer: LKPD 07
LKPD 07 <h2>PET DINER FODERAUTOMAT MED COMPUTER - STYR SELV HVORNÅR DINE KATTE SKAL FODRES</h2> <p><strong>Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!</strong></p> <p>Smart <strong>foderautomat</strong> med plads til 4 måltider a 500 ml. Den er velegnet til både våd- og tørfoder, og er desuden nem at rengøre. Er batteridrevet og åbner automatisk hver gang. Perfekt til at udfodre friskt foder mens du er på arbejde, på tur en dag eller weekend, og kattene bliver hjemme. Du sikrer samtidig kattene ikke overfodres, og bliver fede. </p> <ul> <li>Indbygget mikrofon og højttaler</li> <li>Optage en meddelelse til at afspille til dit kæledyr ved måltiderne</li> <li>Demonterer for nem rengøring</li> <li>Stopper spiseanfald og regulerer fordøjelsen</li> <li>batteridrevet</li> <li>Virker med både våd og tørfoder</li> <li>1 - 4 måltider om dagen</li> </ul> <p><strong>Nem programmering:</strong></p> <ul> <li>4 måltider på én dag</li> <li>2 måltider om dagen over 2 dage</li> <li>1 måltid om dagen over 4 dage</li> </ul> <div><strong>Eksempel på hvordan Pet Diner virker:</strong></div> <div> </div> <div>Du tager på arbejde kl. 8 og kommer hjem kl. 19. Du har her muligheden for at lade den udfodre kl. 8, kl. 12 og kl. 18. Er du væk hele dagen og aftenen, kan du lade den udfodre kl. 8, kl. 12, kl. 18 og kl. 22, hvor kattene herefter får ro til at sove over natten. </div> <div> </div> <div>Så er der en 12-timers og 24-timers timer. Den er god hvis du for eksempel er væk i en weekend, og vil udfodre 2 måltider over 2 dage, og du har endda også mulighed for at udfodre 1 gang om dagen i 4 dage. Husk at brug muligheden for at optage en besked som afspilles, når du er væk. Det giver en tryghed for dit kæledyr at kunne høre din stemme. </div> <p>Foderautomaten måler 32 x 13 cm. og kommer i en fin gaveæske.</p> <p>Se flere <a title="vand- og foderskåle" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/vand-og-foderskale.html"><strong> vand- og foderskåle</strong></a>.</p> Litter Kwitter Hvis du vil modtage en email når varen er på lager igen, klik her.

På vej til lager - Spørg os om leveringstid

kr. 299,-
Litter Kwitter

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

PET DINER FODERAUTOMAT MED COMPUTER - STYR SELV HVORNÅR DINE KATTE SKAL FODRES

Varen er desværre udgået, men vi har mange andre spændende produkter!

Smart foderautomat med plads til 4 måltider a 500 ml. Den er velegnet til både våd- og tørfoder, og er desuden nem at rengøre. Er batteridrevet og åbner automatisk hver gang. Perfekt til at udfodre friskt foder mens du er på arbejde, på tur en dag eller weekend, og kattene bliver hjemme. Du sikrer samtidig kattene ikke overfodres, og bliver fede. 

 • Indbygget mikrofon og højttaler
 • Optage en meddelelse til at afspille til dit kæledyr ved måltiderne
 • Demonterer for nem rengøring
 • Stopper spiseanfald og regulerer fordøjelsen
 • batteridrevet
 • Virker med både våd og tørfoder
 • 1 - 4 måltider om dagen

Nem programmering:

 • 4 måltider på én dag
 • 2 måltider om dagen over 2 dage
 • 1 måltid om dagen over 4 dage
Eksempel på hvordan Pet Diner virker:
 
Du tager på arbejde kl. 8 og kommer hjem kl. 19. Du har her muligheden for at lade den udfodre kl. 8, kl. 12 og kl. 18. Er du væk hele dagen og aftenen, kan du lade den udfodre kl. 8, kl. 12, kl. 18 og kl. 22, hvor kattene herefter får ro til at sove over natten. 
 
Så er der en 12-timers og 24-timers timer. Den er god hvis du for eksempel er væk i en weekend, og vil udfodre 2 måltider over 2 dage, og du har endda også mulighed for at udfodre 1 gang om dagen i 4 dage. Husk at brug muligheden for at optage en besked som afspilles, når du er væk. Det giver en tryghed for dit kæledyr at kunne høre din stemme. 

Foderautomaten måler 32 x 13 cm. og kommer i en fin gaveæske.

Se flere vand- og foderskåle.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med PET DINER foderautomat med computer til 4 måltider ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til PET DINER foderautomat med computer til 4 måltider

2 Vare(r)

per side
 • Fra Kathinka at 28/02/2015 14.14
  • Jeg forstod på beskrivelsen at man kunne indstille maskinen til de tidspunkter på dagen man ønskede, men det kan man da ikke. Vil jeg give min kat mad 4 gange kl 8, 12, 16 og 18 skal jeg så stå op kl 4 om natten for at indstille maskinen? Og hvad hvis jeg vil give mad to gange kl 12 og18, det kan jeg så ikke fordi der skal gå 12 timer mellem måltiderne? Hvis jeg ved jeg er væk hele næste dag vil jeg gerne stille den på 4 måltider, men kan jeg gøre det aftenen før? Jeg giver normalt min kat måltider 3 gange om dagen og havde forstået at jeg kunne gøre dette men det kan jeg så heller ikke?

  • Hej Kathinka

    

   Tak for din mail. Jeg forstår ikke helt. Har du købt den allerede, og kan ikke få det til at fungere? Men medmindre der er fejl på den, kan du sætte den til at fodre ud 4 gange på 1 dag, 2 gange over 2 dage eller 1 gang over 4 dage med timeren på displayet. 

    

   Hvorfor skulle du stå op kl. 4 om natten for at indstille den, hvis den udfodrer sidste gang kl. 18? Så kan du igen indstille den til kl. 08.00, 12.00, 16.00 og 18.00 de efterfølgende dag.

    

   Eller er der noget jeg misforstår?

    

   Mvh

    

   Kristian, PetDreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej
 • Fra Susan at 11/07/2017 06.22
  • Kan man hører timerern eller er den lydløs, jeg har brug for en skål der kan fodre min kat kl 5. Der ikke har lyd

  • Hej Susan

   Vi sælger desværre ikke Pet Diner mere, og kan ikke umiddelbart henvise dig til andre, der har dem.

    

   Med venlig hilsen

   Søren, Petdreams.dk

  • Var dette spørgsmål en hjælp?  Ja   Nej

Video

Relaterede varer:

Surefeed MicroChip foderautomat

Surefeed MicroChip foderautomat

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.097 ,-

Tilbudspris: kr. 989 ,-

Praktisk Trixie foderautomat

Praktisk Trixie foderautomat

1 anmeldelse(r)
kr. 149,-