Ring +45 50262020

Fragt: kun 39,-

Pin It

Ordrer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag • • • Levering 39,- PostNord

Trixie TX4 foderautomat med computer til 4 måltider

Varenummer: TX24381
TX24381 <h2>Trixie TX4 Foderautomat Med Computer - Styr Selv Hvornår Dine Kæledyr Skal Fodres</h2> <p>Smart foderautomat med plads til 4 måltider a 500 ml. Den er velegnet til både våd- og tørfoder, og er desuden nem at rengøre. Er batteridrevet (batterier inkluderet), og åbner automatisk hver gang på satte tidspunkter. Perfekt til at udfodre friskt foder mens du er på arbejde, på tur en dag eller weekend, og kattene bliver hjemme. Du sikrer samtidig kattene ikke overfodres, og bliver fede. </p> <ul> <li>Kan udfodre hver 4., 8., 12. eller 24. time</li> <li>Nem rengøring</li> <li>batteridrevet</li> <li>Virker med både våd og tørfoder</li> <li>4 måltider totalt</li> </ul> <p><strong>Nem programmering:</strong></p> <ul> <li>4 måltider på én dag</li> <li>2 måltider om dagen over 2 dage</li> <li>1 måltid om dagen over 4 dage</li> </ul> <div><strong>Eksempel på hvordan Trixie TX4 foderautomaten virker:</strong></div> <div> </div> <div>Du tager på arbejde kl. 8 og kommer hjem kl. 19. Du har her muligheden for at lade den udfodre kl. 8, kl. 12 og kl. 16. Er du væk hele dagen og aftenen, kan du lade den udfodre kl. 8, kl. 12, kl. 18 og kl. 22, hvor kattene herefter får ro til at sove over natten. </div> <div> </div> <div>Så er der en 12-timers og 24-timers timer. Den er god hvis du for eksempel er væk i en weekend, og vil udfodre 2 måltider over 2 dage, og du har endda også mulighed for at udfodre 1 gang om dagen i 4 dage. Husk at brug muligheden for at optage en besked som afspilles, når du er væk. Det giver en tryghed for dit kæledyr at kunne høre din stemme. </div> <p>Foderautomaten måler 32 x 13 cm.</p> <p>Se flere <a title="vand- og foderskåle" href="//www.petdreams.dk/katteartikler/vand-og-foderskale.html"><strong> vand- og foderskåle</strong></a>.</p> Trixie

På lager - Levering 1-3 dage

kr. 479,-
Trixie

Julegaver byttes indtil den 31. januar!

Mulighed for kredit med Viabill.

E-mærket - Køberbeskyttelse op til 10000 DKK

Produktbeskrivelse

Detaljer

Trixie TX4 Foderautomat Med Computer - Styr Selv Hvornår Dine Kæledyr Skal Fodres

Smart foderautomat med plads til 4 måltider a 500 ml. Den er velegnet til både våd- og tørfoder, og er desuden nem at rengøre. Er batteridrevet (batterier inkluderet), og åbner automatisk hver gang på satte tidspunkter. Perfekt til at udfodre friskt foder mens du er på arbejde, på tur en dag eller weekend, og kattene bliver hjemme. Du sikrer samtidig kattene ikke overfodres, og bliver fede. 

  • Kan udfodre hver 4., 8., 12. eller 24. time
  • Nem rengøring
  • batteridrevet
  • Virker med både våd og tørfoder
  • 4 måltider totalt

Nem programmering:

  • 4 måltider på én dag
  • 2 måltider om dagen over 2 dage
  • 1 måltid om dagen over 4 dage
Eksempel på hvordan Trixie TX4 foderautomaten virker:
 
Du tager på arbejde kl. 8 og kommer hjem kl. 19. Du har her muligheden for at lade den udfodre kl. 8, kl. 12 og kl. 16. Er du væk hele dagen og aftenen, kan du lade den udfodre kl. 8, kl. 12, kl. 18 og kl. 22, hvor kattene herefter får ro til at sove over natten. 
 
Så er der en 12-timers og 24-timers timer. Den er god hvis du for eksempel er væk i en weekend, og vil udfodre 2 måltider over 2 dage, og du har endda også mulighed for at udfodre 1 gang om dagen i 4 dage. Husk at brug muligheden for at optage en besked som afspilles, når du er væk. Det giver en tryghed for dit kæledyr at kunne høre din stemme. 

Foderautomaten måler 32 x 13 cm.

Se flere vand- og foderskåle.

Anmeldelser

Indsend din anmeldelse

Hvad er din erfaring med Trixie TX4 foderautomat med computer til 4 måltider ?

Giv stjerner:

Produktspørgsmål

Spørgsmål til Trixie TX4 foderautomat med computer til 4 måltider

Ingen spørgsmål stillet endnu.

Video

Relaterede varer:

Surefeed MicroChip foderautomat

Surefeed MicroChip foderautomat

1 anmeldelse(r)

Regular Price: kr. 1.097 ,-

Tilbudspris: kr. 989 ,-

Praktisk Trixie foderautomat

Praktisk Trixie foderautomat

1 anmeldelse(r)
kr. 149,-