Ring +45 50262020 | [email protected]

Fragt: kun 39 kr | Hurtig levering

01/10/2010

Promotion tilbud - Ideer fra PetDreams.dk

 

Udover links og bannere på din hjemmeside, er der mange måder at promovere vores produkter på og øge din provision. Jeg vil sende en email engang imellem, for at opdatere omkring nye tilføjelser til affiliate programmet og nye ideer.Herunder er der et par ideer fra vores sidste nyhedsbrev.

 

Før jeg gennemgår dem, vil jeg gerne vise dig, hvordan du kan bruge dit reference id i dette link:

 

Linket til nyhedsbrevet er: https://www.petdreams.dk/petdreams-ansigstloftning-rabat

Tilføj ?ref=id til det, derfor hvis dit reference ID er 1, tilføj “?ref=1” til linket, som f.eks: https://www.petdreams.dk/petdreams-ansigstloftning-rabat .

 

Herunder er der et par ideer fra vores sidste nyhedsbrev:

 

Ide til ejere af forum

Tilføj linket til nyhedsbrevet på den side, hvor du får nye medlemmer på forummet, efter “Tak fordi du tilmeldte dig vores forum” besked. Dette er meget effektivt, da de fleste åbner deres bekræftelses email, når de tilmelder sig til et forum.

 

Ide til affiliates, der har en Facebook side

Facebook medlemmer elsker tilbud, og ved at tilføje linket til din væg på Facebook, vil et af billederne på den side vise sig, og gøre endnu mere opmærksom på tilbuddet. Du kan se vores egen Facebook side som eksempel: http://www.facebook.com/www.PetDreams.dk

 

Ide til forum og hjemmeside ejere

Hvis der er en sektion på din hjemmeside, hvor du kan tilføje et link, og dette link vises på alle sider, som f.eks. på en blog, overvej at tilføje nyhedsbrevet, siden du bare kan fjerne linket igen, når tilbuddet er slut. Det var hvad jeg havde af ideer for i dag.

 

Hvis du har brug for et billede til at illustrere tilbuddet i nyhedsbrevet, kan du bare kopiere en af disse herunder: 

 

Hav en super weekend!

 

 

Med venlig hilsen

Paula Jota Pedersen

Affiliate manager

PetDreams.dk

 

 

Ældre beskeder:

 

21/09/2010

Kære affiliate partner

 

Vi er meget glade, for at kunne præsentere det nye PetDreams.dk, som har undergået lidt mere end en ansigtsløftning med et nyt design, nye muligheder og et helt nyt affiliate program!

 

Din konto er blevet flyttet til det nye affiliate program. Du har adgang til det her: Petdreams affiliates - Klik på “mistet adgangskode” så du kan lave et nyt password til din konto.

 

Gamle URLs: Hvad sker der med de gamle links? Linksene vil stadig spore og registrere provisionen, da de har dit reference ID nr. Alle disse sider vil blive sendt, til en "denne side blev ikke fundet", derfor er det vigtigt, at du logger ind, og skifter dem med nye links.

 

Nye tilføjelser: Vi har et par nye tilføjelser som f.eks. side peel-off og direkte links:

 

Peel-off: Du skulle tage og logge ind, og se hvordan det fungerer. Det er ret cool :). Helt enkelt, så ser det ud, som om din hjemmeside gemmer en anden under sig. Når en person fører musen hen over, åbner det gemte område op, og viser en af vores annoncer. 

 

Direkte link URLs: Når du læser om de direkte links URL, siger systemet at du skal tilføje dine websites. Det har vi gjort for dig. Du vil se det under promovering > Bannere og links > Direkte links URLer - Når du læser om de direkte links URL, siger systemet, at du skal tilføje dine websites. Det har vi gjort for dig. Du kan se det under promovering > Bannere og links > Direkte links URLer - Du kan se, at hjemmesiden du registrerede, er tilføjet der. I tilfælde af du bruger flere websites, tilføj dem, og jeg vil godkende dem også hurtigst muligt. Derefter kan du tilføje links så som https://www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/bure.html til dit website og selv uden affiliate ID, vil kommissionerne blive sporet og registreret.

 

Links med REF ids: Hvordan man linker fremover med REF ids? Brug dit ref=id i enden af url'en. Hvis dit reference ID er 1, tilføj ?ref=1 til den, som f.eks. https://www.petdreams.dk/hundeartikler/transport/hundegitre-og-net.html

 

Læs venligst FAQ grundigt, da vi har tilføjet et par ting i betingelserne: PetDreams affiliates

 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt mig endelig.

 

Med venlig hilsen

Paula Jota Pedersen

Affiliate manager

PetDreams.dk