Vælge sunde hundesnacks

Vælge sunde hundesnacks

Din hund kan få lækre godbidder og stadig bevare dens optimale vægt

En af årsagerne til hundefedme er for mange snacks, madrester samt type af snack man giver hunden. Hundegodbidder er gode, der er intet galt med at give dem lejlighedsvis. De er store motivationsfaktorer til træning, som en belønning for at tilskynde til god opførsel.

Men at fodre en hund med fede godbidder er ikke særligt gode for sundheden for din hund. En usund hund vil leve et kortere liv, og vil desværre lide fysiske lidelser, der vil gøre den meget ulykkelig.

Hold styr på din hunds vægt med din dyrlæges hjælp. Dette vil hjælpe dig med at holde styr på, hvordan dens hundemad og -snacks påvirker dens vægt. Din dyrlæge vil rådgive dig om den korrekte vægt for din hunds race og størrelse. Med denne information, kan du få den rigtige hundegodbid som din hund nemt kan tygge og synke.

Del din hunds godbidder i små stykker ad gangen. Dette kan reducere dens indtag. Brug det til positiv forstærkning for god opførsel. Din hund vil ikke bekymre sig om størrelsen af godbidden. Han vil nyde den uanset størrelse, og det vil styrke jeres bånd.

Ikke blot vil de rigtige hundesnacks holde din hunds vægt i skak. De vil også sikre, at der ingen negativ indvirkning er på din hunds generelle fordøjelse. Se efter godbidder, der er designet til at smage godt uden at forstyrre din hunds mave.

Det bedste valg er at få hundegodbidder, der kan rense din hunds tænder, og forbedre dens tandsundhed. Godbidder tilsat vitaminer, mineraler og antioxidanter kan også være til gavn for din hunds generelle sundhed.

Sørg for at din hund spiser på planlagte tidspunkter og ikke fylder ham op med godbidder før måltider. Hvis du ønsker at holde et tættere øje med din hunds kost, kan du tælle antallet af kalorier i din hunds godbid og trække dem fra antallet af kalorier i dagens regulære måltid. Generelt bør hundegodbidder ikke udgøre mere end 10% af din hunds regelmæssige sunde kost.

Pre-loader