Gå til indhold
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️
☀️ Webshop og butik åben som normalt ☀️

Sitemap PetDreams

Sitemap - Her har vi samlet de vigtigste sider på PetDreams.dk der både omfatter produkter, info, blog, produktguider, plejesider og meget andet.

Udstyr til hunde:

Hundeartikler generelt - Her kan du finde alt det du skal bruge til din hund lige fra hunden er hvalp til fuldvoksen.

Hundetransport - Alt i hundebure, transporttasker, bæretasker og hundegitre. Brands fra Savic, Midwest Lifestages og mange bure godkendt til flytransport.

Hundesenge og hundekurve - Stort udvalg af senge og kurve til hunde i alle størrelser. Du kan her også finde en guide til den rigtige størrelse hundeseng.

Plejeprodukter til hunde - Bredt udvalg af hundetrimmere, sakse, skær til trimmere, børster, shampoo og andre plejeartikler. Kort sagt alt til at holde din hund sund og soigneret.

Loppemidler og produkter mod utøj til hunde - Har du problemer med lopper, tæger og andet utøj i hundens pels eller miljø? Her kan du finde effektive løsninger for at stoppe det.

Hundefoder - Foder til alle hunderacer og stærke brands som Brit Care, Four Friends, Foder til hvalpe, Retriever foder, foder til aktive hunde og specialfoder til schæferhunde, gamle hunde med mere.

Hundegårde og løbegårde -Skal du på camping, ferie eller andet og vil have styr på hunden eller hvalpen? Se om ikke en løbegård kan løse udfordringen. Hvalpegårde og løbegårde til hus og have.

Hundelegetøj - Bredt udvalg af legetøj til hunde i alle størrelser. Her kan du også finde krammedyr til hvalpe og intelligent hundelegetøj.

Produkter mod hundes angst og overdrevet gøen - Her finder du forskellige produkter til bedre at kunne kontrollere uønsket adfærd hos din hund. Der er bl.a. anti-gø halsbånd, naturmidler der beroliger din hund til nytår, ved torden, produkter mod angst og seperationsangst som Thundershirt og meget andet.

Vand- Foderskåle og foderautomater - Alt i udstyr til vand og foder lige fra traditionelle foderskåle til foderautomater og vandfontæner. Brands fra Hunter, Trixie, Petsafe og Fresh Flow.

Hundehalsbånd og hundeseler - Hundehalsbånd og hundeseler til alle størrelser hunde. Brands fra bl.a. Hunter, Puppia og Doggles.

Hundelemme og låger - Hundelemme i plastik og aluminium og elektroniske hundelemme fra Petsafe Smartdoor samt hundelåger til hjemmet.

Hundesnore - Går du tur med hunden? Det håber jeg du gør, og derfor skal du selvfølgelig bruge en hundesnor eller line. Her finder du et trendy udvalg i rulleliner og almindelige hundesnore.

Hundesnacks og godbidder - Her kan du finde velsmagende godbidder til din 4-benede ven. Mange forskellige typer og brands fra Hunter, Fish4dogs, Trixie m.m.

Hundetræning og motion - Aktive hunde er glade hunde. Her kan du finde produkter til motion og træning med din hund, som også forbedrer de sociale bånd mellem dig og din hund.

Hundetøj - Forskelligt udvalg i tøj til hunde som poloer, strik og frakker. Her kan du også finde Pawz hundesko for at beskytte hundens poter mod salt og kulde, eller hvis poten har en skade.

Hundetegn - Stort udvalg i hundetegn og skilte med mange farver og søde og sjove hundetegn. Vi sender det til dig seperat, efter vi har fået det graveret, og du kan skrive 3 linier til os der skal stå på det i kommentar boksen, når du går til kassen.

Rejseudstyr m.m. - Skal du rejse med hunden, kan du her finde praktiske ting du kan bruge på turen. Der er også diverse spændende artikler til hunde, vi ikke lige kunne finde en kategori til andre steder :).

Hunderamper og trapper - Bilramper til hunden og trapper til hjemmet for hunde med svage led, gigt m.m.

Høm Høm poser - Vi undgår det ikke. Når du går tur med din hund, vil der også komme noget ud af den anden ende ind imellem. Her kan du finde praktiske hundeposer og dispensere, så de er nemme at medbringe på turen.

Hvalpeudstyr - Har du fået en hundehvalp? Denne kategori fokuserer på ting du får brug for som ny hvalpeejer som små senge, tisseservietter til træning og småt legetøj.

Udstyr til ældre hunde - Produkter i vores shop som har fokus på ældre hunde som mineraler der styrker hundens knogler, midler der afhjælper gigtproblemer og foder til senior hunde.


Andre hundesider:

Hunderacer - Det er uhyre vigtigt, når du skal have en hund, at du vælger en som passer til dit temperament, om du bor et sted hvor racen kan få motion nok og meget andet. Læs alt o mange typer af hunderacer her. 

Alt om hunde - Hvor stammer hunden fra? Hvordan blev de udviklet til først at blive brugshunde for mennesket og senere til kæledyr? Læs om avl og hundens historie her. 

Motionsplan efter hunderace - Læs hvordan du giver din hund den rette mængde og rigtige form for motion, alt efter hvilken hunderace du har. 

Hvalpepleje - Sektion med info og hjælp til hvalpepleje. Se flere artikler og links i bunden af siden. Du kan også finde forslag til produkter m.m.

Hundeudstyr efter hunderace - Her kan du se hvilke produkter der passer til netop din hunderace. Der er kun produkter under kategorierne, som passer til den pågældende race. Husk dog at være lidt kritisk, hvis din hund er noget større eller mindre end standarden.


Udstyr til katte:

Katteartikler - Her en samlet oversigt over de produkter du kan finde til katte.

Kradsetræer - Det er vigtigt din kat får lov at kradse. Det er vigtigt for den selv og for dine møbler :). Her finder du et stort udvalg i kradsetræer, stolper og kradsebræt.

Kattesenge - Mangler du en trendy katteseng, som passer både til din kat og ser godt ud i hjemmet, kan du finde den her.

Kattetransport - Stort udvalg i bæretasker, trolleys og transporttasker til katte til vands, til lands og i luften.

Plejeartikler til katte - Skal du trimme katten, have redt pelsen ud eller soigneret katten på andre måder, er det her du skal kigge forbi.

Loppemidler og redskaber til katte - Problemer med utøj på katten eller i dens miljø? Her kan du finde diverse produkter og redskaber til bekæmpelse af de små ballademagere. Vi fører bl.a. et stort udvalg af økologiske produkter fra Biogance.

Kattelemme - Her finder du alt i kattelemme og flere forskellige typer som chiplemme fra Sureflap og Petsafe Pet Porte samt 4-vejs lemme med og uden magnet fra Ferplast og Staywell.

Kattelegetøj - Alt i legetøj til katten. Mange forskellige typer som laser legetøj, tunneller, catnip, intelligent legetøj m.m.

Kattetoiletter og bakker - Her har du flere muligheder. Du kan vælge det traditionelle kattetoilet, men vi har også specielle toiletter med meget lidt dagligt vedligehold som f.eks Omega Paws Roll n´clean. Et stort hit er også Litter Kwitter, som er et toilet sæt til det du selv bruger, hvor du kan træne katten til at bruge dit på ca. 8 uger og spare kattegrus m.m.

Løbegårde til katte - Sæt en løbegård op i haven, og hav styr på katten selv om den er ude. Se også andre muligheder for løbegårde til katte her.

Foder- vandskåle og fontæner - Praktisk og smart udvalg i udstyr til vand og foder. Bl.a. har vi Pioneer Rain Drop fontænen, Drinkwell 360 graders fontæne og almindelige foder- og drikkeskåle.

Kattetunneller - Det kendte legetøj som katte og især killinger elsker. I tunnellerne kan de gemme sig for hinanden og lege.

Kattetegn - Her kan du købe kattetegn og smykker med gratis fragt. Skriv teksten du vil have graveret i boksen når du går til kassen.

Kattesnacks og godbidder - Forkæl din kat med lidt gode og sunde godbidder. Vi har mærker som Hunter og Trixie.

Halsbånd og seletøj til katte - Her finder du et trendy udvalg i halsbånd og seler til din kat.

Rejseudstyr til katte - Skal du på tur med katten, kan du her finde praktiske ting der er gode at have med på rejsen. Her finder du også diverse produkter vi ikke lige har kategorier til andre steder.

Kattefoder - Kvalitetsfoder til katte fra mærker som Hill's, Precept og Lone Star. Du kan også finde vådfoder og holistisk foder.

Fødekasser - Her kan du finde fødekasser til katte og andre produkter, hvor du kan spærre et område af til katten i forbindelse med fødsel.

Løsdele til kradsetræer - Du kender det måske, at der knækker en stolpe på kradsetræet, eller der er en pæl, som er helt slidt op. Du behøver ikke købe et helt nyt kradsetræ. Her kan du finde stolper, som du kan skifte ud med den defekte.

Mod stress og angst hos katte - Her kan du finde produkter der afhjælper seperationsangst og andre former for angst hos katte. Vi fører bl.a. Serene-um samt Rescue Remedy Pet, som begge er effektivt beroligende for din kat.

Tandpleje hos katte - Tandpleje er vigtigt, bl.a. er det vigtigt at holde plak væk fra kattens tænder. Det kan du gøre med Plaque off, mens du her også finder produkter for god ånde og mundhygiejne generelt.


Andre kattesider:

Katteracer - Læs om mange forskellige katteracer her, deres oprindelse, fordele og ulemper, hvis du skal ud og have en specifik race og meget mere. 

Alt om katten - Læs alt om katten, dens oprindelse og avl til forskellige formål. 


Udstyr til Ildere:

Ilderudstyr
- Lidt af hvert i udstyr til ildere bl.a. hængekøjer og kradselegetøj.


Diverse links til info og service:

Kundeservice - Her kan du også finde kontaktoplysninger og meget andet nyttigt info om PetDreams, forsendelser, fragt, betaling m.m. Alle siger de har god kundeservice, men referencer vejer nu lidt tungere, ikke? Se også hvad vores kunder siger på Trustpilot.

Produktnyheder - Se de nyeste produkter vi har sat op på PetDreams.dk. Vi udvider sortimentet løbende med nye spændende produkter.

Produktvejledninger til hundeudstyr og kattetilbehør - Læs her hvilke produkter passer bedst til din hunderace. Se vejledninger til legetøj, loppemidler, klippemaskiner, hvalpeudstyr og meget andet. 

Tilbud - Søger du et godt tilbud? Her kan du finde dem alle samlet på et sted. Vi har altid forskellige gode tilbud kørende, så kig forbi og lav en god handel.

Velgørenhed - Se hvilke organisationer og projekter vi støtter og hvorfor.

PetDreams Blog - Læs spændende artikler og interviews med hundeopdrættere, kenneller og andre. Her kan du også komme med kommentarer eller skrive et gæsteindlæg, hvis du har lyst. Kontakt os hvis du har lyst til at lave en blog artikel.

FAQ - Vi har samlet de mest spurgte spørgsmål under denne FAQ og givet svar på dem. Her kan du se hvordan du returnerer en vare, hvilke betalingsmuligheder der er på siden, hvor hurtigt du får de bestilte varer og meget andet.

E-Mærket - PetDreams.dk er en e-mærket netbutik. Det sikrer dig en høj standard på service og at forbrugerlovens regler overholdes.

Hvem er vi? - Her kan du se og læse lidt om os der går og roder med PetDreams.dk til daglig :)