Returnering - ombytning - reklamation

Returnering af varer

Du har flere muligheder, når du vil returnere eller ombytte. Vi beskriver dem alle her.

1. Jeg vil gerne bare selv returnere en vare og have pengene retur. 

 a) Send varerne tilbage til os som brev eller pakke med valgfri transportør i original stand, og inden for 30 dage efter modtagelse af pakken sammen med en kopi af fakturaen med instruktion om, hvad der skal refunderes. 
b) Vi refunderer hele beløbet for ordren tilbage til kortet du har brugt, da du lavede ordren. Hvis indbetaling er sket via bankoverførsel, skriv dit kontonummer på fakturaen. Bemærk der i nogle tilfælde kan gå længere tid med Mastercard. Op til 8 dage fra vi refunderer.
c) Du modtager en kreditnota via email samme dag beløbet refunderes til dig fra os. 
d) Returvarerne refunderes inden for 7 dage. 

Returadressen er: 

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A-3
7160 Tørring


2. Jeg vil gerne have et pakkelabel, som jeg kan bruge til at returnere varerne til jer med. 

Returlabel koster 49 kr. Bemærk! Label SKAL benyttes inden for 7 dage efter udskrift. Hvis der er tale om en defekt, kontakt os venligst før du returnerer. 

a) Udskriv selv dit pakkelabel her: https://retur.pakkelabels.dk/petdreams 

b) Send varerne retur til os med GLS med det genererede label i original stand, og inden for 30 dage efter modtagelse af pakken sammen med en kopi af fakturaen. 
c) Vi refunderer beløbet for ordren (minus 49 kr. i fragt for returneringen) tilbage til kortet du har brugt, da du lavede ordren. Hvis indbetaling er sket via bankoverførsel, skriv dit kontonummer på fakturaen. Bemærk der i nogle tilfælde kan gå længere tid med Mastercard. Op til 8 dage fra vi refunderer. 
d) Du modtager en kreditnota via email samme dag beløbet refunderes til dig fra os. 
e) Returvarerne refunderes inden for 7 dage. 

Bytte en vare

Hvis du gerne vil bytte en vare hos os, har du de samme muligheder som ved en almindelig returnering + 1 ekstra mulighed vi ofte bruger. 

1. Hvis du ønsker at bytte en vare til en anden, kan du bestille den på vores hjemmeside. Når du kommer til kassen, skriver du blot i tekstfeltet, at du gerne vil have et returlabel med i pakken. Så sender vi et label med, som du kan benytte til at returnere de varer vi skal refundere. Husk at medsende en kopi af fakturaen i pakken. Varerne skal sendes retur inden for 30 dage efter du modtog dem, og være i original stand. Vi refunderer de returnerede varer inden for 7 dage, og der sendes en kreditnota til din email på dagen vi behandler returneringen. Vi fratrækker 49 kr. fra hele din ordre, og refunderer resten. 

2. Du er også velkommen til at benytte en af mulighederne i toppen af siden under "returnering af varer". 

3. Hvis varens værdi af den nye vare du gerne vil ombytte til, er lavere eller den samme som du gerne vil returnere, kan vi også blot ombytte og refundere til dig, hvis du har penge til gode. 

Adressen til at sende varen der skal byttes retur til er denne, men du kan også generere et pakkelabel i toppen af siden, og bruge det til returneringen. Det koster 49 kr. som fratrækkes beløbet der refunderes. 

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A-3
7160 Tørring. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk! Af sikkerhedsmæssige hensyn, kan vi ikke tage loppemiddel samt hundefoder retur.
 

Reklamation

Når du handler på PetDreams.dk har du 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.  

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at sende en defekt vare retur, kan du generere og printe et pakkelabel på https://retur.pakkelabels.dk/petdreams, og sende det retur uden omkostninger for dig.

Ønsker du at indsende en klage skriftligt, kan det også foregå til denne adresse:

PetDreams.dk ApS
Erhvervsparken 4A-3
7160 Tørring. 


Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:

  • Ordrenummer eller kopi af faktura
  • Beskrivelse af fejlen

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Når vi modtager pakken, sender vi en mail med det videre forløb.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Pre-loader